Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

nepatikėsit, tik dabar išsipakavau Thermomixą doh.gif baimė nugalėta lotuliukas.gif

gaminsiu nutellą biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, o įjungimo/išjungimo mygtukas turi veikti? biggrin.gif ta prasme norint išjungti, ant ekraniuko kas nors turi degti?
o įjungus kas atsiranda ekraniuky?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 25, 19:28)
sakykit, o įjungimo/išjungimo mygtukas turi veikti? biggrin.gif ta prasme norint išjungti, ant ekraniuko kas nors turi degti?
o įjungus kas atsiranda ekraniuky?

Degti neturi smile.gif
Kaip nutella?
Atsakyti
o pas mane dega nuliukai su kairėj pusėj laikmačio ženkliuku.
bet mes nešnekam, kad visai iš lizdo reikia išjungti

kaitinau per du kartus, nes sviestas turbūt per šaltas buvo, neištirpo visas
Papildyta:
nutela - dieviška thumbup.gif

bet tuoj pradėsiu nervintis, nes paspaudus išjungimo/įjungimo mygtukai man nuliukai lieka ekrane verysad.gif
Papildyta:
išjungiau biggrin.gif

merginos, dabar turėsit būti kantrios su manim biggrin.gif

dukros pirštais nutelą laižo, neleidžia atvėsti. lotuliukas.gif gal tik pieno per daug šliūkštelėjau, juk šaukštu neišsemsi pertekliaus, tai nutela bus truputį skystesnė nei priklauso. bet skoniui juk tai netrukdo smile.gif

jeeeee assa.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 25, 20:09)
o pas mane dega nuliukai su kairėj pusėj laikmačio ženkliuku.
bet mes nešnekam, kad visai iš lizdo reikia išjungti

kaitinau per du kartus, nes sviestas turbūt per šaltas buvo, neištirpo visas
Papildyta:
nutela - dieviška  thumbup.gif

bet tuoj pradėsiu nervintis, nes paspaudus išjungimo/įjungimo mygtukai man nuliukai lieka ekrane  verysad.gif
Papildyta:
išjungiau biggrin.gif

merginos, dabar turėsit būti kantrios su manim biggrin.gif

dukros pirštais nutelą laižo, neleidžia atvėsti.  lotuliukas.gif gal tik pieno per daug šliūkštelėjau, juk šaukštu neišsemsi pertekliaus, tai nutela bus truputį skystesnė nei priklauso. bet skoniui juk tai netrukdo smile.gif

jeeeee assa.gif

O agal koki recepta gaminot. As asara gal 7 atrinkau ir tik elias spejau paragauti smile.gif
Atsakyti
ėmiau receptą iš pagrindinės knygos, tik kaip kažkuri mama dalinosi įspūdžiais ir sakė, kad ten pagal pagrindinį receptą labai sviestas jautėsi. tai aš dėjau tik pakelį sviesto - 175 g 4u.gif

dar prie nutelos dariau blynus. dievulėliau su viešpatėliais - tešla buvo padaryta per 30 sekundžių blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 25, 20:55)
dar prie nutelos dariau blynus. dievulėliau su viešpatėliais - tešla buvo padaryta per 30 sekundžių  blink.gif  thumbup.gif

kazkas laaaabai dziaugiasi nuostabiu aparatu namie lotuliukas.gif smagu girdeti 4u.gif ir sekmes! Tai nuliai dingo visgi is ekrano ar ne?
Atsakyti
taip dingo, tiesiog reikėjo ilgiau paspaudus palaikyti, o ir po 15 min pats išsijungia smile.gif
Atsakyti
gaminau obuolių gėrimą. jūs man paaiškinkit kaip taip įmanoma. įjungti..... ir ant dangtelio (MP uždarytas) pamažu pilti vandenį. kas čia do nesąmonė?
aš tą stiklinę uždengiau skylė. o kur pilti vandenį? nieko nesupratau, tai nuėmiau tą stiklinę ir pyliau tiesiai į skylę. apsitaškiau nesvietiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 18:48)
gaminau obuolių gėrimą. jūs man paaiškinkit kaip taip įmanoma. įjungti..... ir ant dangtelio (MP uždarytas) pamažu pilti vandenį. kas čia do nesąmonė?
aš tą stiklinę uždengiau skylė. o kur pilti vandenį? nieko nesupratau, tai nuėmiau tą stiklinę ir pyliau tiesiai į skylę. apsitaškiau nesvietiškai  doh.gif

uždarai su MP ir ant dangčio tiesiog pili vandenį, o jis pats per tą MP pilasi smile.gif

smagu, kad patinka, aš irgi kaifuoju nuo jo. Mano mylimiausias prietaisas namuose lotuliukas.gif

pažiūrėk per youtube filmuku kaip gaminas, bus aiškiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 26 rugsėjo 2012 - 18:32
bet jis be jokių skylučių, kaip ten sunkiasi tas vanduo?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 19:42)
bet jis be jokių skylučių, kaip ten sunkiasi tas vanduo?

pro tarpelius smile.gif
Atsakyti