nepatikėsit, tik dabar išsipakavau Thermomixą baimė nugalėta
gaminsiu nutellą
sakykit, o įjungimo/išjungimo mygtukas turi veikti? ta prasme norint išjungti, ant ekraniuko kas nors turi degti?
o įjungus kas atsiranda ekraniuky?
QUOTE(krika @ 2012 09 25, 19:28)
sakykit, o įjungimo/išjungimo mygtukas turi veikti? ta prasme norint išjungti, ant ekraniuko kas nors turi degti?
Degti neturi
Kaip nutella?
o pas mane dega nuliukai su kairėj pusėj laikmačio ženkliuku.
bet mes nešnekam, kad visai iš lizdo reikia išjungti
kaitinau per du kartus, nes sviestas turbūt per šaltas buvo, neištirpo visas
Papildyta:
nutela - dieviška
bet tuoj pradėsiu nervintis, nes paspaudus išjungimo/įjungimo mygtukai man nuliukai lieka ekrane
Papildyta:
išjungiau
merginos, dabar turėsit būti kantrios su manim
dukros pirštais nutelą laižo, neleidžia atvėsti. gal tik pieno per daug šliūkštelėjau, juk šaukštu neišsemsi pertekliaus, tai nutela bus truputį skystesnė nei priklauso. bet skoniui juk tai netrukdo
jeeeee
Papildyta:
nutela - dieviška
bet tuoj pradėsiu nervintis, nes paspaudus išjungimo/įjungimo mygtukai man nuliukai lieka ekrane
Papildyta:
išjungiau
dukros pirštais nutelą laižo, neleidžia atvėsti. gal tik pieno per daug šliūkštelėjau, juk šaukštu neišsemsi pertekliaus, tai nutela bus truputį skystesnė nei priklauso. bet skoniui juk tai netrukdo
jeeeee
QUOTE(krika @ 2012 09 25, 20:09)
o pas mane dega nuliukai su kairėj pusėj laikmačio ženkliuku.
Papildyta:
nutela - dieviška
Papildyta:
išjungiau
jeeeee
Papildyta:
nutela - dieviška
Papildyta:
išjungiau
jeeeee
O agal koki recepta gaminot. As asara gal 7 atrinkau ir tik elias spejau paragauti
ėmiau receptą iš pagrindinės knygos, tik kaip kažkuri mama dalinosi įspūdžiais ir sakė, kad ten pagal pagrindinį receptą labai sviestas jautėsi. tai aš dėjau tik pakelį sviesto - 175 g
dar prie nutelos dariau blynus. dievulėliau su viešpatėliais - tešla buvo padaryta per 30 sekundžių
dar prie nutelos dariau blynus. dievulėliau su viešpatėliais - tešla buvo padaryta per 30 sekundžių
QUOTE(krika @ 2012 09 25, 20:55)
kazkas laaaabai dziaugiasi nuostabiu aparatu namie smagu girdeti ir sekmes! Tai nuliai dingo visgi is ekrano ar ne?
taip dingo, tiesiog reikėjo ilgiau paspaudus palaikyti, o ir po 15 min pats išsijungia
gaminau obuolių gėrimą. jūs man paaiškinkit kaip taip įmanoma. įjungti..... ir ant dangtelio (MP uždarytas) pamažu pilti vandenį. kas čia do nesąmonė?
aš tą stiklinę uždengiau skylė. o kur pilti vandenį? nieko nesupratau, tai nuėmiau tą stiklinę ir pyliau tiesiai į skylę. apsitaškiau nesvietiškai
aš tą stiklinę uždengiau skylė. o kur pilti vandenį? nieko nesupratau, tai nuėmiau tą stiklinę ir pyliau tiesiai į skylę. apsitaškiau nesvietiškai
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 18:48)
gaminau obuolių gėrimą. jūs man paaiškinkit kaip taip įmanoma. įjungti..... ir ant dangtelio (MP uždarytas) pamažu pilti vandenį. kas čia do nesąmonė?
uždarai su MP ir ant dangčio tiesiog pili vandenį, o jis pats per tą MP pilasi
smagu, kad patinka, aš irgi kaifuoju nuo jo. Mano mylimiausias prietaisas namuose
pažiūrėk per youtube filmuku kaip gaminas, bus aiškiau
bet jis be jokių skylučių, kaip ten sunkiasi tas vanduo?
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 19:42)
bet jis be jokių skylučių, kaip ten sunkiasi tas vanduo?
pro tarpelius