Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(KatYnas @ 2012 09 19, 13:01)
O del receptu tai ten niekas ju nemokamai per daug nedalina i kaire ir i desne. Jus dar pasipiktinkite kad jums knygu neduoda nemokama.. Arojos elektroniniai receptai yra MOKAMI , nepakanka vien uzsiregistruoti.

Na kas jau cia taip uzsimane i kaire ir i desine biggrin.gif suprantama, cia kaip bet kuri receptu knyga kainuoja, bet tai koks skirtumas kur pirktas termomixas, jei receptai mokami? O pvz jau savo klientus manyciau gali ir palepinti vienu kitu nemokamu recepteliu, tai jau butu kaip paskatinimas biggrin.gif
As ir klausiu, kaip vyksta tas receptu uzsakymas, o atsakymo nematau. Per savo platintoja?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 09 19, 15:28)
O as gavau DOVANU  lotuliukas.gif
Man dzin, ar tie receptai mokami ar ne, as kalbu apie bendravimo ir aptarnavimo kultura! Kas cia per issireiskimai, kur pirkai ten kreipkis...jei as nusipirkau vardinius papuosalus, jiems nutrukus ten ir kreipsiuosi, bet cia yra firmos atstovybe Lietuvoje, tai mano supratimu bent jau kultura ir bendravimas turetu egzistuoti kaip firmos atstovu. Bet zinoma, visur yra ir blogu zmoniu ir geru, taip ir cia, vieni platintojai mandagus, kiti tik savo interesu ziuri, negalima teigti kad visi LT blogi.

Dėl mandagumo - tai taip, čia jau atskira tema. O dėl pačios garantijos - na nėra tai privaloma. Koks Samsung'as ar Audi teikia pasaulinę garantiją, na vat o mažesnės įmonės to nedaro. Termomix pilnai turi teisę liepti kreiptis į tą atstovą, iš kurio pirkai, jeigu tokia jų vidaus politika.
Papildyta:
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 16:05)
Na kas jau cia taip uzsimane i kaire ir i desine biggrin.gif suprantama, cia kaip bet kuri receptu knyga kainuoja, bet tai koks skirtumas kur pirktas termomixas, jei receptai mokami? O pvz jau savo klientus manyciau gali ir palepinti vienu kitu nemokamu recepteliu, tai jau butu kaip paskatinimas biggrin.gif
As ir klausiu, kaip vyksta tas receptu uzsakymas, o atsakymo nematau. Per savo platintoja?

Per Arojos internetinį puslapį. Yra ten instrukcija, kaip ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 09 19, 13:59)
Del garantinio laikotarpio, jei pirksite, neleiskite apgaudinėjami. Europos sąjungoje (taigi lygiai taip pat ir LT) įstatymiškai prekėms yra suteikiamas ne trumpesnis kaip 2 metų garantinis laikotarpis.

Mama naudoja gal kokius 8 metus, aš - 5. Gedimų neturėjom.

Tai gal jie prekiauja ne naujais? na nelabai zinau is tiesu apie ta garantija, bet taip kaip nesileist apgaudinejamai g.gif

o siaip i cia ir ejau su klausimu pas jau turincius si aparaciuka kam prireike remonto ir po kiek laiko? o isiveliau i kitus apmastymus biggrin.gif

O dar i ta tema blogi-geri. Vel gi pagal ju politika jei jau tai tavo klientas, kitas prie jo nagu kisti negali (sakyciau gera praktika), bet jei as pati mieliau noreciau bendraut su kitu konsultantu. Juk ne visada bangos susieina g.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 16:16)
Tai gal jie prekiauja ne naujais? na nelabai zinau is tiesu apie ta garantija, bet taip kaip nesileist apgaudinejamai  g.gif

o siaip i cia ir ejau su klausimu pas jau turincius si aparaciuka kam prireike remonto ir po kiek laiko? o isiveliau i kitus apmastymus biggrin.gif

O dar i ta tema blogi-geri. Vel gi pagal ju politika jei jau tai tavo klientas, kitas prie jo nagu kisti negali (sakyciau gera praktika), bet jei as pati mieliau noreciau bendraut su kitu konsultantu. Juk ne visada bangos susieina  g.gif

Tai, ką kiekvienas turi žinoti http://versme.net/bl...ems-produktams/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 09 19, 14:09)
Per Arojos internetinį puslapį. Yra ten instrukcija, kaip ką daryti.

ne visi ... blush2.gif mato 4u.gif bet vis tiek kalba tik apie ju klientus, o jei as ji perpirkau is kazko, nors ir pirktas LT, mano vardas ir pavarde jiems nieko nesakys ir negausiu?
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 16:21)
ne visi ... blush2.gif  mato  4u.gif  bet vis tiek kalba tik apie ju klientus, o jei as ji perpirkau is kazko, nors ir pirktas LT, mano vardas ir pavarde jiems nieko nesakys ir negausiu?

Kaip užsisakyti, šio puslapio apačioje http://www.aroja.lt/...=...ng=lt&id=19

Iš kur jūs ištraukėte, kad būtinai turite būti jų klientas??? smile.gif Apskritai galite neturėti termomikso. Susimokate 15 litų, ir receptai jūsų.

Gaunu aš tuos mokamus receptus (kiek kitu būdu). Man asmeniškai - nieko gero - išmeginau gal tik kokius 2. Na bet gal čia tik mano skonio neatitinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 19 rugsėjo 2012 - 14:27
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 09 19, 14:24)
Iš kur jūs ištraukėte, kad būtinai turite būti jų klientas??? smile.gif Apskritai galite neturėti termomikso. Susimokate 15 litų, ir receptai jūsų.

Gaunu aš tuos mokamus receptus (kiek kitu būdu). Man asmeniškai - nieko gero - išmeginau gal tik kokius 2. Na bet gal čia tik mano skonio neatitinka.

gi geriau pasiknisus, viska radau ir pati smile.gif Svarbu pacioj apacioj

ups, buvau isitikinus, kad diskutuojam ir klausineju ne kulinarinej temoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norkele: 19 rugsėjo 2012 - 14:41
QUOTE(Pomona33 @ 2012 09 18, 22:46)
edditaa, knyga "vaiku mityba" irgi slapta? ar kazkur internete galiu ja rasti? 4u.gif

Pomona33, tiesa sakant nezinau ar ta knygute "slapta". tik pasiziurejau arojos psl kokias ten jie knygas turi ir parasiau cia. Tik gaila, kad niekas LT neturi sad.gif

Papildyta:
dar norejau Jusu paklausti kas eis i Virtuves Mitu Grioveju pazintini seminara? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edditaa: 19 rugsėjo 2012 - 14:58
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 15:21)
ne visi ... blush2.gif  mato  4u.gif  bet vis tiek kalba tik apie ju klientus, o jei as ji perpirkau is kazko, nors ir pirktas LT, mano vardas ir pavarde jiems nieko nesakys ir negausiu?

gi aš sakiau - nemokamų negavau. mokamų niekas nesiūė man pirkti. o gi galėjo. pamato naują el. paštą jų sistemoj ir vualia - potenciali receptų pirkėja, bet nea. nei nemokamų, nei mokamų lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

aš po nusipirkimo TM, kiekvieną mėn. gaunu po vieną receptą. Kažkur pašte jie visi. Reikia kada prisiruošt ir atsispausdint.

Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2012 09 19, 15:57)
dar norejau Jusu paklausti kas eis i Virtuves Mitu Grioveju pazintini seminara? smile.gif

kas cia??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 15:37)
ups, buvau isitikinus, kad diskutuojam ir klausineju ne kulinarinej temoj  doh.gif

ups..... ph34r.gif atsiprasau ir as.... nebediskutuojam biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2012 09 19, 15:57)
Pomona33, tiesa sakant nezinau ar ta knygute "slapta". tik pasiziurejau arojos psl kokias ten jie knygas turi ir parasiau cia. Tik gaila, kad niekas LT neturi sad.gif

Papildyta:

As turbut kad eisiu.
Atsakyti