Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(krika @ 2012 09 19, 08:19)
tai aš neturiu dabar teisės gauti receptų?

Man kazkodel atrodo uztektu vieno laisko kokiems vadovams i uzsieni ir pasikeistu viskas.
Cia lygiai tas pats kaip su masina! As pirkau savo masina Vokietijoje, bet salonas yra ir Lietuvoje, todel man garantini jie privalo suteikti visame pasaulyje, nes as esu tos firmos kliente ir man jie suteikia!- be problemu. Jie vertina klienta ir sako, kur bebutum , kur neatostogautum atvaziuoji i salona ir zmones pades, nes tu musu klientas nesvarbu is kokios salies.Manau ir cia taip turi buti, juk esi tos firmos klientas, o ne tu moteru kurios cia "politika" uzsiimineja Arojoj g.gif
Atsakyti
kas tuo užsiims? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 19, 07:19)
Pomona33, sutinku su Tavimi 100 proc. Arojos psl. parašyta, gausite receptus siunčiamus el. paštu, jei užsiregistruosite. aš užsiregistravau ir nieko negaunu.
taip, Thermomixas buvo pirktas Lietuvoje, bet man jį perleido. tai aš neturiu dabar teisės gauti receptų?

g.gif o ka registruojantis reikia irasyti? as pvz irgi galvojau gal po metu dvieju perleisciau kam (pvz studentei dukrai) ar tai reikstu, kad ji negali prasytis receptu doh.gif tai "registruojasi" aparatas ar zmogus?

ir is vis, na matau visos labai giriat, bet MB net is principo nusiteikes pries ji, nes kaip sako erzina ju politika. I kitus miestus vaziuoti nenori, o dar tiem kas nusipirke lyg ir suteikiamos galimybes gaut papildoma garantini laikotarpi uz surengtas prezentacijas. Tai kaip jas gaut, jei vaziuot spardosi?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 09 19, 12:54)
kas tuo užsiims?  lotuliukas.gif

vat vat... reiktu pasidometi ka uzsienyje TM platintojai mano apie tai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 09 19, 11:53)

Cia lygiai tas pats kaip su masina! As pirkau savo masina Vokietijoje, bet salonas yra ir Lietuvoje, todel man garantini jie privalo suteikti visame pasaulyje, nes as esu tos firmos kliente ir man jie suteikia!- be problemu. Jie vertina klienta ir sako, kur bebutum , kur neatostogautum atvaziuoji i salona ir zmones pades, nes tu musu klientas nesvarbu is kokios salies.Manau ir cia taip turi buti, juk esi tos firmos klientas, o ne tu moteru kurios cia "politika" uzsiimineja Arojoj  g.gif

juk ir su termomixu skatinama keliauti lotuliukas.gif ir kas cia tokio, parkeliausi namo del garantinio, jei netycia kas nutiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 13:04)
ir is vis, na matau visos labai giriat, bet MB net is principo nusiteikes pries ji, nes kaip sako erzina ju politika. I kitus miestus vaziuoti nenori, o dar tiem kas nusipirke lyg ir suteikiamos galimybes gaut papildoma garantini laikotarpi uz surengtas prezentacijas. Tai kaip jas gaut, jei vaziuot spardosi?

Nesupratau, tai ka Jus LT isvis garantinio neturit? jei nesurengiat prezentaciju?ar cia jei surengiat prailgeja garantinis?
Papildyta:
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 13:06)
juk ir su termomixu skatinama keliauti  lotuliukas.gif  ir kas cia tokio, parkeliausi namo del garantinio, jei netycia kas nutiktu biggrin.gif

Aha, tik mano namai ne ten kur mano TMx'o "namai" lotuliukas.gif bet delto nesuku sau galvos, tfu tfu tfu tikiuosi nieko jam nenutiks ir sekmingai dziaugtis galesiu juo ir toliau tongue.gif
Atsakyti
Atsakymas Norkele'i iš Arojos psl.
Aroja.lt naujienas galite gauti tiesiai į savo elektroninį paštą: užregistruokite savo elektroninio pašto adresą nuspaudę meniu punktą "Naujienos" - "Užsisakyti" ir įvedę el. pašto adresą.
Aroja.lt naujienų prenumeratoriams vienas receptas iš kiekvieno naujo Thermomix receptų rinkinio siunčiamas nemokamai.

bet negavau nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 09 19, 12:09)
Nesupratau, tai ka Jus LT isvis garantinio neturit? jei nesurengiat prezentaciju?ar cia jei surengiat prailgeja garantinis?

as is vis termomixo neturiu biggrin.gif jau pries keleta metu kvieciausi, bet jiems mano ketinimai nepasirode rimti biggrin.gif o ka jau kalbet dabar kai krize...Cia kalbejau apie kita pazistama kuri jau turi. Juk dabar jie siulo isigyti pigiau tik su 6men garantiniu laikotarpiu, o papildoma galima "issipirkti"

O siaip, kai bendravau su tokiu vyruku is ju, tai man sake, kad uzsieny jie pardavinejami paprastai, nera platinami, tik musiskiai ideda darbo, nes kitaip zmones gal ir nesiryztu brangesniam pirkiniui (cia mano pamastymai smile.gif. Manyciau todel jie ir gina savo darba. Bet gerai pamascius, jei problemos su aparatu retos tai ko baidytis suteikt pagalba cia vietoj? o ir receptu uz dyka nedalina, vis tiek pirktis reikia, tai koks skirtumas kur as isigijau? g.gif vis jiems i kisene o ne is jos. Abejoju, kad kazkam receptai motyvas pirkti termimixa butent LT
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2012 09 19, 12:22)
Atsakymas Norkele'i iš Arojos psl.
Aroja.lt naujienas galite gauti tiesiai į savo elektroninį paštą: užregistruokite savo elektroninio pašto adresą nuspaudę meniu punktą "Naujienos" - "Užsisakyti" ir įvedę el. pašto adresą.
Aroja.lt naujienų prenumeratoriams vienas receptas iš kiekvieno naujo Thermomix receptų rinkinio siunčiamas nemokamai.
bet negavau nieko  schmoll.gif

tai kokia cia registracija? ka as budama kliente jau negalesiu keistis pasto adreso lotuliukas.gif del naujienu nz, bet del receptu gal kitokia registracija yra, gal per savo konsultanta? kas uzsisakinejat, paprotinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 13:29)
Abejoju, kad kazkam receptai motyvas pirkti termimixa butent LT

Tai va butent ir man jie nebuvo motyvas! Todel TM pirkau Vokietijoje (gerai,kad turejau aisku kur, nes siaip nuvaziaves nenusipirksi). Atejo moteris i namus, parode kaip veikia ka galima gaminti ir pan. (manau ir cia tas pats), pasirasem sutarti ir vuolia TM mano rankose thumbup.gif lotuliukas.gif gavau dovanu knygu kruva, laikrastuku, Vokietijoje yra toks spalvotas zurnaliukas jame buna straipsniu su garsia tokia vokietijos zvaigzde na ir ten tokia kaip reklama gamink kaip jinai. Fainai as sakyciau receptai tikrai realus, skanus, dar nebuvo taip,kad neiseitu + nusipirkau tikrai pigiau nei LT ir del to,kad mano garantinis ne LT as nesuku sau galvos. Pirkom abi su sese tai uz 2 vnt.dar nuolaidele gavom, dovanu toki sveitikli ant koto, na tipo kad rankos nereiktu kisti i TM peilius, praplaut. Bet uztat niekas neissidirbineja, visi mandagus. Jau nebepamenu, kazkuri laika tuos zurnaliukus gavau uz dyka, poto dabar uz pinigus uzsisakau kaip prenumerata ir atsiuncia, tokie isisegti i papke juos galima +dar knygos buvo su TM, aisku ir cia jus jas gaunate tik kiek maciau pas pazystama atsviestas... g.gif
Atsakyti
Thermomixo savininku LT yra pakankamai daug siaip. Bet ne tame esme.. Kiek as bendravau su kt saliu thermomixo atstovybem tai visada yra tas pats atsakymas- kreipkites i savo salies atstovybe! O del receptu tai ten niekas ju nemokamai per daug nedalina i kaire ir i desne. Jus dar pasipiktinkite kad jums knygu neduoda nemokama.. Arojos elektroniniai receptai yra MOKAMI , nepakanka vien uzsiregistruoti.
Jei jau taip norisi lygiuotis i uzsieny tai visu pirma dalinkites savo kurybos receptais..
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2012 09 19, 14:01)
Jus dar pasipiktinkite kad jums knygu neduoda nemokama..

O as gavau DOVANU lotuliukas.gif
Man dzin, ar tie receptai mokami ar ne, as kalbu apie bendravimo ir aptarnavimo kultura! Kas cia per issireiskimai, kur pirkai ten kreipkis...jei as nusipirkau vardinius papuosalus, jiems nutrukus ten ir kreipsiuosi, bet cia yra firmos atstovybe Lietuvoje, tai mano supratimu bent jau kultura ir bendravimas turetu egzistuoti kaip firmos atstovu. Bet zinoma, visur yra ir blogu zmoniu ir geru, taip ir cia, vieni platintojai mandagus, kiti tik savo interesu ziuri, negalima teigti kad visi LT blogi.
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 14:34)
as is vis termomixo neturiu biggrin.gif jau pries keleta metu kvieciausi, bet jiems mano ketinimai nepasirode rimti biggrin.gif o ka jau kalbet dabar kai krize...Cia kalbejau apie kita pazistama kuri jau turi. Juk dabar jie siulo isigyti pigiau tik su 6men garantiniu laikotarpiu, o papildoma galima "issipirkti"

O siaip, kai bendravau su tokiu vyruku is ju, tai man sake, kad uzsieny jie pardavinejami paprastai, nera platinami, tik musiskiai ideda darbo, nes kitaip zmones gal ir nesiryztu brangesniam pirkiniui (cia mano pamastymai smile.gif. Manyciau todel jie ir gina savo darba. Bet gerai pamascius, jei problemos su aparatu retos tai ko baidytis suteikt pagalba cia vietoj? o ir receptu uz dyka nedalina, vis tiek pirktis reikia, tai koks skirtumas kur as isigijau?  g.gif  vis jiems i kisene o ne is jos. Abejoju, kad kazkam receptai motyvas pirkti termimixa butent LT
Papildyta:

tai kokia cia registracija? ka as budama kliente jau negalesiu keistis pasto adreso  lotuliukas.gif del naujienu nz, bet del receptu gal kitokia registracija yra, gal per savo konsultanta? kas uzsisakinejat, paprotinkit smile.gif

Del garantinio laikotarpio, jei pirksite, neleiskite apgaudinėjami. Europos sąjungoje (taigi lygiai taip pat ir LT) įstatymiškai prekėms yra suteikiamas ne trumpesnis kaip 2 metų garantinis laikotarpis. Gali rašyti ką nori, mėnuo, ar du, bet jei per 2 metus jums sugenda, turi būti taikomas garantinis remontas. Tiesa, pasaulinė garantija neprivalo būti taikoma (t.y., iš kokios įmonės pirkote, ten gali tekti vėliau ir kreiptis) - na čia jau nuo paties gamintojo politikos priklauso.

Dėl platinimo užsienyje - maniškis atkeliavo iš Lenkijos. Užsisakėm paprastai, be jokių prezentacijų, iš kažkokios įmonės (dabar nepamenu kokios) internetu. Tuo metu taip gavosi ženkliai pigiau. Vieną termomiksą jau turėjom (mamos), buvo dar anksčiau pirktas LT. Mama naudoja gal kokius 8 metus, aš - 5. Gedimų neturėjom.

Dėl tų internetinių receptų. Kas mėnesį Aroja siunčia po rinkinį (apie 12 receptų). Tokia prenumerata yra mokama (15 Lt/mėn). Internete užregistravus savo adresą, turėtumėte gauti po vieną receptą iš tų siunčiamų kas mėnesį nemokamai (ar tai veikia, nežinau). Pilnai suprantu, kodėl Aroja nenori, kad mes šiais MOKAMAIS receptais dalintumėmes feisbuke ar dar kažkur - juk tai yra jų autoriniai (arba adaptuoti) receptai, kuriuos pati savininkė pristato savo (irgi mokamose) teminėse prezentacijose.

Bet kas norintis gali sukurti termomikso mylėtojų puslapį feisbuke - žalia šviesa. Aroja tik gali reikšti pretenzijas, jei ten bus paskelbti tie autoriniai receptai. Nedėkite tų receptų, nebus ir problemų, o diskutuoti tuite teisę į valias 4u.gif Man asmeniškai tai to netrūksta. Dėl paprastos priežasties - žiauriai nepatogu kažko ieškoti feisbuko istorijoje. Na jei receptas paskelbtas prieš metus, o grupė gan aktyvi, užsiknisimas - važiuoji iki puslapio apačios, tada spaudi "rodyti senesnius įrašus", tada vėl važiuoji žemyn, ir taip kol atrandi... doh.gif
Atsakyti