QUOTE(norkele @ 2012 09 19, 14:34)
as is vis termomixo neturiu
jau pries keleta metu kvieciausi, bet jiems mano ketinimai nepasirode rimti
o ka jau kalbet dabar kai krize...Cia kalbejau apie kita pazistama kuri jau turi. Juk dabar jie siulo isigyti pigiau tik su
6men garantiniu laikotarpiu, o papildoma galima "issipirkti"
O siaip, kai bendravau su tokiu vyruku is ju, tai man sake, kad uzsieny jie pardavinejami paprastai, nera platinami, tik musiskiai ideda darbo, nes kitaip zmones gal ir nesiryztu brangesniam pirkiniui (cia mano pamastymai
. Manyciau todel jie ir gina savo darba. Bet gerai pamascius, jei problemos su aparatu retos tai ko baidytis suteikt pagalba cia vietoj? o ir receptu uz dyka nedalina, vis tiek pirktis reikia, tai koks skirtumas kur as isigijau?
vis jiems i kisene o ne is jos. Abejoju, kad kazkam receptai motyvas pirkti termimixa butent LT
Papildyta:
tai kokia cia registracija? ka as budama kliente jau negalesiu keistis pasto adreso
del naujienu nz, bet del receptu gal kitokia registracija yra, gal per savo konsultanta? kas uzsisakinejat, paprotinkit
Del garantinio laikotarpio, jei pirksite, neleiskite apgaudinėjami. Europos sąjungoje (taigi lygiai taip pat ir LT) įstatymiškai prekėms yra suteikiamas ne trumpesnis kaip 2 metų garantinis laikotarpis. Gali rašyti ką nori, mėnuo, ar du, bet jei per 2 metus jums sugenda, turi būti taikomas garantinis remontas. Tiesa, pasaulinė garantija neprivalo būti taikoma (t.y., iš kokios įmonės pirkote, ten gali tekti vėliau ir kreiptis) - na čia jau nuo paties gamintojo politikos priklauso.
Dėl platinimo užsienyje - maniškis atkeliavo iš Lenkijos. Užsisakėm paprastai, be jokių prezentacijų, iš kažkokios įmonės (dabar nepamenu kokios) internetu. Tuo metu taip gavosi ženkliai pigiau. Vieną termomiksą jau turėjom (mamos), buvo dar anksčiau pirktas LT. Mama naudoja gal kokius 8 metus, aš - 5. Gedimų neturėjom.
Dėl tų internetinių receptų. Kas mėnesį Aroja siunčia po rinkinį (apie 12 receptų). Tokia prenumerata yra mokama (15 Lt/mėn). Internete užregistravus savo adresą, turėtumėte gauti po vieną receptą iš tų siunčiamų kas mėnesį nemokamai (ar tai veikia, nežinau). Pilnai suprantu, kodėl Aroja nenori, kad mes šiais MOKAMAIS receptais dalintumėmes feisbuke ar dar kažkur - juk tai yra jų autoriniai (arba adaptuoti) receptai, kuriuos pati savininkė pristato savo (irgi mokamose) teminėse prezentacijose.
Bet kas norintis gali sukurti termomikso mylėtojų puslapį feisbuke - žalia šviesa. Aroja tik gali reikšti pretenzijas, jei ten bus paskelbti tie autoriniai receptai. Nedėkite tų receptų, nebus ir problemų, o diskutuoti tuite teisę į valias
Man asmeniškai tai to netrūksta. Dėl paprastos priežasties - žiauriai nepatogu kažko ieškoti feisbuko istorijoje. Na jei receptas paskelbtas prieš metus, o grupė gan aktyvi, užsiknisimas - važiuoji iki puslapio apačios, tada spaudi "rodyti senesnius įrašus", tada vėl važiuoji žemyn, ir taip kol atrandi...