Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(krika @ 2012 08 30, 16:07)
bet ar standartinė knyga skirtųsi nuo senumo?

o receptų rinkinius, kuriuos siunčia Aroja galite el. paštu permesti? nes jei išsiaiškinsim, kad knyga ta pati - nereikės susitikti. nebent prižadėjau skoloj nelikti biggrin.gif
o va, jei bazinė knyga skiriasi nuo mano turimos - tai jau norėčiau ją gauti atsišviesti  ax.gif

Parasykit el pašto adresą į a.ž. Knygą namie pažiūrėsiu ir jums parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 08 30, 14:19)
gavau knygą "malonumas kiekvieną dieną" su citrinomis ant viršelio. o kokia knyga pas Jus?

Nugi jopštararai, pas mane irgi su citrinom... šimtus kartų čiupinėjau, bet viršelį kitokį įsivaizdavau.... doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
skaitydama visą temą užmačiau, kad kažkada norėjote daryti FB Thermomix grupę. žinoma, skaičiau, kad ir Ajora uždraudė jums. bet vis klausimas kirba "kodėl?".
dabar va vartau FB į paiešką įsimetusi apie Thermomix ir .... puslapių puslapėlių.....
turiu pažįstamą konkurencijos tarnyboj, gal jos užklausti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 08 30, 12:45)
Jei jūs apie Arojos receptus, tai kelioms merginoms jau esu siuntusi, gal tik pačių paskutinių ne. Parašykit savo adresą į a.ž., jei norite.

paračiau 4u.gif , bet man atrodo mes jau susirašynėjom biggrin.gif. Ot kur tuščia smegeninė doh.gif

QUOTE(krika @ 2012 08 31, 08:41)
skaitydama visą temą užmačiau, kad kažkada norėjote daryti FB Thermomix grupę. žinoma, skaičiau, kad ir Ajora uždraudė jums. bet vis klausimas kirba "kodėl?".
dabar va vartau FB į paiešką įsimetusi apie Thermomix ir .... puslapių puslapėlių.....
turiu pažįstamą konkurencijos tarnyboj, gal jos užklausti?  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
As pritariu del konkurencijos tarybos, o siaip tai galim uzdara grupe susikurt ir niekas net nezinos ka mes ten susirasinejam wink.gif

pakvieskit jei kursit blush2.gif pasivadinsim "Themomix slaptai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 08 31, 09:41)
turiu pažįstamą konkurencijos tarnyboj, gal jos užklausti?  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
gavau atsakymą. tik jis irgi netikslus. nes ji kaip dirbanti konkurencijos tarnyboj, sako ,kad tai ne jų kompetencija, bet gal kokia vartotojų teisė? "Bet bandau pamąstyti logiškai, nu jūs tiesiog susiburiat bendramintės ir dalinatės, kas čia draudžiamo, tariatės ir t.t. Žinok tikrai kaip iš teisinės pusės, tai tuo klausimu negaliu užtikrinti."

tai va, ką darom? g.gif
Atsakyti
niu bet ziuriu del FB thermomixui skirto puslapio tai cia cikliskai uzeina kalba ir uzeina bet jis kazkaip kaip neatsiranda taip ir neatsiranda...biggrin.gif

mergynos... prie ko cia konkurecijos taryba ar vartotoju teises? biggrin.gif Jus dar i seima kreipkytes...pliam...

Aroja "uzdraude" dalyntis ju sukurtais receptais, kurie, beja yra MOKAMI. todel cia jie galetu i kokia tarnyba kreiptis jei kas platintu JU receptus be ju leidimo;) o savo kurybos receptus galima i valias platinti kur tik norite:) ir cia ir FB ir savo bloge:) prasom, kad tik noro butu....

todel jei is tiesu yra didelis noras tai susikurkeme ta FB puslapi smile.gif tik nereikia jame platinti AROJOS receptu ( kur mailu siuncia) ir viskas.
Atsakyti
Sveiikutes..

va kaip saunu, atgijo thermomix myletoju forumas... smile.gif
jei jau prakalbom apie knygas smile.gif Norejau paklausti cia esanciu mamyciu.. gal kuri turite "vaiku mityba" knyga lietuviskai... ? arba esate megstamiausius vaiku patiekalus issivertusios... man sunkiai su rusu kalba...

ir dar: gal kuri turite knygos vertima "Gaminu, kaip man patinka" ? ax.gif
Atsakyti
Aha, smagu,kad temute po truputeli atgijo, bet vistiek liudna, nes daugelis is cia esanciu gauna tuos slaptuosius receptus ir jais nesidalina, bet kaip mane biesina sita lietuviska Arojos politika... doh.gif as pirkau Tmix'a ne Lietuvoje, bet save laikau kliente wink.gif))) o jie nepriima i ta psl.jei nepirkai LT, tai as vertinu tai kaip "politika", nes jie ne atstovai kitoje salyje iseina, o kazkokie savo taisykles ivedinejantys, tipo as konkurente jiems? biggrin.gif juokas ima. Todel esu "uzpykusi" ant Arojos ir uzsisakineju receptus is uzsienio ir esu laiminga ir patenkinta, nes jie kaip palyginau su keliais turimais cia Lt yra milijona kartu fainesni tongue.gif

edditaa, knyga "vaiku mityba" irgi slapta? ar kazkur internete galiu ja rasti? 4u.gif
Atsakyti
Pomona33, sutinku su Tavimi 100 proc. Arojos psl. parašyta, gausite receptus siunčiamus el. paštu, jei užsiregistruosite. aš užsiregistravau ir nieko negaunu.
taip, Thermomixas buvo pirktas Lietuvoje, bet man jį perleido. tai aš neturiu dabar teisės gauti receptų?

man kažkaip labai panašu į Laredoute (rūbai) politiką. kažkas čia nutiko Lietuvoje, tuoj merginos puolė rašyti pretenzijas laredoute atstovybei. viskas buvo išspręsta.
bet ir suprantu, kad Thermomix naudotojų yra mažai, kad kažką keisti.....
Atsakyti