Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Reja26 @ 2012 07 17, 22:57)
Sveikos, merginos!
As turejau nutellos recepta, bet jis pasislepe, negaliu net pagalvot, kur. Gal Jus pagelbetumet ir duotumet sokoladinio kremo nutellos receptuka? Noriu maziesiems ant duonytes patepti  smile.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 11 02, 20:09)
Sokoladinis kremas "Nutella"
100 g sokolado (juodo balto arba pienisko, kokio kremo norite)
60 g lazdyno riesutu, 90 g cukraus
250 g sviesto, 60 g pieno

Riesutus, cukru ir sokolada sumalti 30 sek/9
Sudeti sviesta, piena ir kaitinti 3 min/50 C/2
Perpilti i kita indeli ir atvesinti. Skanaus  4u.gif
Atsakyti
Meginau antra karta daryti Nutella krema. pirma karta dariau pagal recepta. tai man labai jautesi sviestas. o antra karta darant vietoj 250 g sviesto dejau 180 g. ir gavosi liux. Savo mazajam (1.6 metukai) dar neduodu. bet kiti namiskiai ivertino kuo puikiausiai thumbup.gif jiems net skanesnis sitas, nei tikroji NUTELLA cool.gif

Pasidalinkit savo patirtim. beje, nuo kokio amziaus pypliams jau duodat sita skanesta? smile.gif
Papildyta:
KUBUS sultys :

200 g morkų
350 g obuolių
100 g banano
80 g cukraus
1 MT citrinos sulčių
vandens
Morką supjaustyti gabaliukais ir smulkinti 15s, 5poz
Įpilti 750ml vandens ir gaminti 15min, 1poz, Varoma
Sudėti likusius produktus ir susmulkinti 1min, 10poz
Pripilti vandens iki 2 litrų žymės ir pasterizuoti 7min, 100 C, 2poz
Suplakti 30s, 8poz ir atvėsinus gerti.

Vakar meginau sitas sultys. ir norejau Jusu paklausti ar MT reiskia ta pati kas ir MP. t.y. 100 ml?
man lyg ir per daug 100 ml citrinu sulciu g.gif kita kart desiu maziau. bet siaip skonis tai pasaka smile.gif tik idomu kiek jos issilaiko taip padarytos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edditaa: 17 rugpjūčio 2012 - 07:59
QUOTE(Packa @ 2012 08 07, 11:35)

jai Jus turite omeni kaip pasidariti namimi sultinuka, alia kubelius, tai kelis pusl. atgal buvo receptai vistienos ir darzoviu pastos, man labai patiko ir jau visa gimine aprupinau 4u.gif

pagaliau ir aš prisiruošiau pasigamint sultinio-pastos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

man gal pavyks gauti Termoliux aparatą. perleis iš vienų rankų į ktas. bet nežinau ar gausiu su receptų knyga. dabar peržiūrėjau visą jūsų temą, atrodo yra ką gaminti ,bet realiai tai juk myzeris ax.gif o pirkti knygą... na nežinau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 28 rugpjūčio 2012 - 19:52
QUOTE(krika @ 2012 08 28, 21:52)
Sveikos,

man gal pavyks gauti Termoliux aparatą. perleis iš vienų rankų į ktas. bet nežinau ar gausiu su receptų knyga. dabar peržiūrėjau visą jūsų temą, atrodo yra ką gaminti ,bet realiai tai juk myzeris ax.gif o pirkti knygą... na nežinau....

Knygą (ar kelias) galima iš mergaičių pasiskolinti ir nusikopijuoti... ax.gif
Atsakyti
norėjau klausti ar klaipėdiečių yra biggrin.gif ir žiūriu, kad pati Namų fėja iš ten pat. ar paskolintum? skolinga nelikčiau ax.gif
dar tiksliai susižinosiu ar tikrai negausiu su "palikimu" knygos. o tada teks galvoti...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 08 29, 14:47)
norėjau klausti ar klaipėdiečių yra biggrin.gif ir žiūriu, kad pati Namų fėja iš ten pat. ar paskolintum? skolinga nelikčiau  ax.gif
dar tiksliai susižinosiu ar tikrai negausiu su "palikimu" knygos. o tada teks galvoti...

Aš turiu tą standartinę/bazinę knygą ar kaip ją ten, na kurią duoda su termomiksu, tiesa, kiek apterlinta jau smile.gif Taip pat kokius 8-10 receptų rinkinius, kuriuos Aroja siunčia el. paštu. Ir dar didelę spalvotą receptų knygą lenkų doh.gif kalba (mat mamos termomiksas iš LT, o mano - iš Lenkijos).
Prireikus, kreipkis, paskolinsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 29 rugpjūčio 2012 - 14:43
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 08 29, 15:41)
Aš turiu tą standartinę/bazinę knygą ar kaip ją ten, na kurią duoda su termomiksu, tiesa, kiek apterlinta jau smile.gif Taip pat kokius 8-10 receptų rinkinius, kuriuos Aroja siunčia el. paštu. Ir dar didelę spalvotą receptų knygą lenkų  doh.gif  kalba (mat mamos termomiksas iš LT, o mano - iš Lenkijos).
Prireikus, kreipkis, paskolinsiu  4u.gif

ar pasidalintumėt su mumis el.paštu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 08 29, 19:58)
ar pasidalintumėt su mumis el.paštu ?  blush2.gif

Jei jūs apie Arojos receptus, tai kelioms merginoms jau esu siuntusi, gal tik pačių paskutinių ne. Parašykit savo adresą į a.ž., jei norite.
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 08 29, 15:41)
Aš turiu tą standartinę/bazinę knygą ar kaip ją ten, na kurią duoda su termomiksu, tiesa, kiek apterlinta jau smile.gif Taip pat kokius 8-10 receptų rinkinius, kuriuos Aroja siunčia el. paštu. Ir dar didelę spalvotą receptų knygą lenkų  doh.gif  kalba (mat mamos termomiksas iš LT, o mano - iš Lenkijos).
Prireikus, kreipkis, paskolinsiu  4u.gif

gavau knygą "malonumas kiekvieną dieną" su citrinomis ant viršelio. o kokia knyga pas Jus?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 08 30, 14:19)
gavau knygą "malonumas kiekvieną dieną" su citrinomis ant viršelio. o kokia knyga pas Jus?

Be citrinų tikrai, bet gal tik viršelio dizainas skiriasi (maniškei kokie 5 metai) smile.gif Turiu namie pažiūrėti. Na kur priekyje yra įvadas, apskritai kaip kokius produktus smulkinti, plakti ir pan, kaip sverti, puodą plauti. O vėliau skyriai Užkandžiai, Sriubos, Tešlos hmm na kažkaip panašiai. Tai ta "standartinė" knyga.
Atsakyti
bet ar standartinė knyga skirtųsi nuo senumo?

o receptų rinkinius, kuriuos siunčia Aroja galite el. paštu permesti? nes jei išsiaiškinsim, kad knyga ta pati - nereikės susitikti. nebent prižadėjau skoloj nelikti biggrin.gif
o va, jei bazinė knyga skiriasi nuo mano turimos - tai jau norėčiau ją gauti atsišviesti ax.gif
Atsakyti