Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Taikute @ 2012 04 26, 09:08)
OBA nezinojau, kad LT kalba yra  4u.gif  jei kas parduotu ir as prisijungciau wink.gif

cia apie

user posted image

sita kalba eina? ("Gaminkime garuose su TM")

Turiu ta is desines (t. y. tik lietuviskas vertimas be originalios knygos su paveiksliukais).

Negaminau nieko is jos smile.gif Ta prasme nenaudojau tos knygos, tad mielai ir parduociau, jei kam aktualu.
Papildyta:

user posted image

ir sita turiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claries: 26 balandžio 2012 - 12:42
QUOTE(claries @ 2012 04 26, 14:41)

Garuose, jau gavome vertima skanuota versija smile.gif
O sakykite ta pamatine tai yra vertimas is vokieciu kalbos??? Kokia kainyte butu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 rugpjūčio 2012 - 08:16
Sveikutes thermomix myletojos smile.gif

jungiuosi prie jusu ir turiu pora klausimeliu:
gal zinote svieziu pupeliu kava kaip pasigamint su thermomix, o issiplakti pieno puta? reikia ji uzsaldyt, ar uztenka tik atsaldyt saldytuve? nes nelabai suvokiu kaip is pieno ledo gabalo pasidaryt puta. o ir kokiais kiekiais tada uzsisaldyt.. viso pakelio gi neuzsisaldysi, nes paskui kaip ji kapot? doh.gif blush2.gif

gal kas turite ledu receptuka, kur nebutu pieno, grietinees ar kiausinio trynio? su naturaliu jogurtu? o su kuo dar? su kokiom uogom, vaisiais skaniausi ir labiausiai vyke ledai?

Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2012 05 10, 14:58)
Sveikutes thermomix myletojos smile.gif

jungiuosi prie jusu ir turiu pora klausimeliu:
gal zinote svieziu pupeliu kava kaip pasigamint su thermomix, o issiplakti pieno puta? reikia ji uzsaldyt, ar uztenka tik atsaldyt saldytuve? nes nelabai suvokiu kaip is pieno ledo gabalo pasidaryt puta. o ir kokiais kiekiais tada uzsisaldyt.. viso pakelio gi neuzsisaldysi, nes paskui kaip ji kapot?  doh.gif  blush2.gif

gal kas turite ledu receptuka, kur nebutu pieno, grietinees ar kiausinio trynio? su naturaliu jogurtu? o su kuo dar? su kokiom uogom, vaisiais skaniausi ir labiausiai vyke ledai?

Sveika,
Man is paprasto pieno, tai nelabai gaunasi kokia puta kavai, as virdama kava kaip nurodyta TM knygoje imetu Werthers Original saldainiuku, o tada kita kalba 4u.gif dar tiesa is grietineles nebloga gaunasi, nebent kas turi dar kokiu minciu wink.gif
O ledus darau paprastai, idedu 250 g saldytu uogu, sumalu kokias 5 sek/10 greitis, o poto ipilu grietineles 35 proc visa indeli ir vel suplaku panasiu greiciu ir zinoma idedu cukraus pudros arba cukraus milteliu arba galim paprasto cukraus, na cia reikia eksperimentuoti kol isgausit sau tinkama ir patinkama skoni 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

gal kas turit kokį nors receptuką sausainių iš varškės?
Atsakyti
Sveikos, merginos!
As turejau nutellos recepta, bet jis pasislepe, negaliu net pagalvot, kur. Gal Jus pagelbetumet ir duotumet sokoladinio kremo nutellos receptuka? Noriu maziesiems ant duonytes patepti smile.gif
Atsakyti
Super puta gaunasi is 1% pieno,uztenka ji atsaldyti saldytuve, tada 3poz iki standziu putu (paziuresit per virsu)
Atsakyti
Sveikos,
Norejau jusu paklausti, ar jus su thermomix'u viska smulkinat? pvz. verdant sriubas kai reikia darzoves kubeliais pjaustyt. nes man tai niekaip nepavyksta... o kai peiliu viska reikia susipjaustyt, tai nelabai tas laikas susitaupo... (patarkit kaip reiktu daryti) blush2.gif

ir dar vienas klausimukas.. kaip jus pasidarote mesos ar darzoviu sultinuka su thermomix (nebesinori i sriubas deti sultinio kubelio) ax.gif

dekui. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2012 08 06, 13:59)
Sveikos,
Norejau jusu paklausti, ar jus su thermomix'u viska smulkinat? pvz. verdant sriubas kai reikia darzoves kubeliais pjaustyt. nes man tai niekaip nepavyksta... o kai peiliu viska reikia susipjaustyt, tai nelabai tas laikas susitaupo... (patarkit kaip reiktu daryti)  blush2.gif

ir dar vienas klausimukas.. kaip jus pasidarote mesos ar darzoviu sultinuka su thermomix (nebesinori i sriubas deti sultinio kubelio)  ax.gif

dekui.  4u.gif

As viska smulkinu TM, tik bulves peiliu. o ka Jus turit omeny " nepavyksa"?
Sultini visikai taip pat, kaip ir puode. Tik mesa gabaliukais pjaustu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2012 08 06, 12:59)
Sveikos,
Norejau jusu paklausti, ar jus su thermomix'u viska smulkinat? pvz. verdant sriubas kai reikia darzoves kubeliais pjaustyt. nes man tai niekaip nepavyksta... o kai peiliu viska reikia susipjaustyt, tai nelabai tas laikas susitaupo... (patarkit kaip reiktu daryti)  blush2.gif

ir dar vienas klausimukas.. kaip jus pasidarote mesos ar darzoviu sultinuka su thermomix (nebesinori i sriubas deti sultinio kubelio)  ax.gif

dekui.  4u.gif

as i sriuba viska pjaustau rankomis. Nes TM viska sumala ir man nepatinka schmoll.gif .
jai Jus turite omeni kaip pasidariti namimi sultinuka, alia kubelius, tai kelis pusl. atgal buvo receptai vistienos ir darzoviu pastos, man labai patiko ir jau visa gimine aprupinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 08 07, 12:35)
as i sriuba viska pjaustau rankomis. Nes TM viska sumala ir man nepatinka schmoll.gif .
jai Jus turite omeni kaip pasidariti namimi sultinuka, alia kubelius, tai kelis pusl. atgal buvo receptai vistienos ir darzoviu pastos, man labai patiko ir jau visa gimine aprupinau 4u.gif

O as prisitaikau ,ir man nesumala, o pjauna kaip tik,kaip man reikia. Su dviem mazais vaikais man turet tm nebutu prasmes, jei vuska dar rankomis pjaustyti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Reja26 @ 2012 08 07, 14:18)
O as prisitaikau ,ir man nesumala, o pjauna kaip tik,kaip man reikia. Su dviem mazais vaikais man turet tm nebutu prasmes, jei vuska dar rankomis pjaustyti  nail.gif

va, butent, kad as neatradau to greicio ir laiko teisingo, kad man smulkintu viska... tai kose padaro, tai per stambiai.. doh.gif uz tai ir uzklausiau Jusu.. jau patyrusiu wink.gif
Atsakyti