QUOTE(Namų Fėja @ 2012 04 11, 13:34)
Matyt, neužfiksavau tokių kalbų čia...
Thermomix'o prezentacijoje gyrė vynuogių sėklų aliejų, atseit idealiausiai tinka majonezui, nes yra visai bekvapis. Na ką aš žinau, man tai nepatiko (naudojau "Amira", jei neklystu). Bandžiau ir iš brangių ekologišką saulėgražų "Suma", irgi nepatiko, ir dar keletą nebepamenu kokių jau...
Išmėginsiu dar Natura būtinai, nes jau imu galvoti, kad gal vis tik mano skonio receptoriai čia kalti....
Beje, tik visai neseniai prisiruošiau tepamo lydyto sūrelio receptą išmėginti:geda2: Tiesiog pasakiškas Dabar gaminu dažnai.
Pirmą sykį netyčiom ne tą receptą paėmiau, bet irgi gavosi puikus, tik ne tepamas, o toks kietesnis, pjaunamas, kaip kad "senovėje" būdavo toks į blizgų popierėlį vyniojami Mildutė ar pan. Receptas senas, iš Arojos prenumeruojamų, nežinau, ar čia buvo skelbtas.
Thermomix'o prezentacijoje gyrė vynuogių sėklų aliejų, atseit idealiausiai tinka majonezui, nes yra visai bekvapis. Na ką aš žinau, man tai nepatiko (naudojau "Amira", jei neklystu). Bandžiau ir iš brangių ekologišką saulėgražų "Suma", irgi nepatiko, ir dar keletą nebepamenu kokių jau...
Išmėginsiu dar Natura būtinai, nes jau imu galvoti, kad gal vis tik mano skonio receptoriai čia kalti....
Beje, tik visai neseniai prisiruošiau tepamo lydyto sūrelio receptą išmėginti:geda2: Tiesiog pasakiškas Dabar gaminu dažnai.
Pirmą sykį netyčiom ne tą receptą paėmiau, bet irgi gavosi puikus, tik ne tepamas, o toks kietesnis, pjaunamas, kaip kad "senovėje" būdavo toks į blizgų popierėlį vyniojami Mildutė ar pan. Receptas senas, iš Arojos prenumeruojamų, nežinau, ar čia buvo skelbtas.
Gali parasyti tepamo surelio recepta