Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(gike @ 2011 11 24, 23:00)
Dariau ir as. Mano nuomone  - neverta gadint produktu. schmoll.gif Pastovejusi valandele stiklineje, palei krastus issiskyre sultys. Ir ta zele pradejo "ciauzyt" stiklinej. Taigi, tryse veos puse desertines stiklinites iveikeme  biggrin.gif

4u.gif aciu uz komentarus, meginsiu paruost kazka patikimesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamapapa @ 2011 11 24, 20:09)
Tai kaip cia taip schmoll.gif ? ar daret pagal termomixo recepta? As svarstau ar tikrai reikia det cukraus, jie gi tokie saldus...

dariau viska pagal recepta:) viska sustingo labai greitai. sultys neishsiskire ir zele neciauzejo inde ax.gif BET skonis man nepatiko, seima irgi nevalge unsure.gif Pesmonus geriau suvalgykite zalius, negaminkite.
Atsakyti
Svekos moterys ,
Jus man patarkit kaip isplakti sviesta iki purumo su termomixu???
Dekui uz atsakyma
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais visas seimininkes 4u.gif newyear.gif

Sakykite, gal kuri zinote kaip pagaminti skania imbierine Latte kava su TM? wink.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais metais!!!

Kažko aprimot, gal jau negaminat? biggrin.gif

Taikute, kadangi negeriu tokios kavos tai ir nežinau smile.gif
Atsakyti
Taikute as darau karameline latte su karameliniu Monini sirupu. Tai manau jei pakeitus i imbierini Monini sirupa ir gautusi imbierine latte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 11 15, 17:24)
na ten parašyta, kad VIRTŲ BULVIŲ BLYNAI

500 gr virtu bulviu
60 gr miltu, 100 g pieno
1 kiausinis, druska, pipirai
kepimui aliejaus

Virtas bulves smulkinti 6 sek/3, padedant mentele.
Sudeti likusius produktus ir uzmaisyti tesla 30sek/4, padedant mentele.
Ant ikaitusios su aliejumi keptuves deti po sauksta mases, apkepti iki auksines spalvos is abieju pusiu. Galima pries kepant pavolioti dziuveseliuose.
Dariau kazkada situs blynus tik su mesa. Man per skysta tesla buvo.

Sestadieni dariau pagal si recepta. Dejau tik krakmola, miltu nedejau, ir voliojau dziuveseliuose. Gavosi superiniai zemaiciai  thumb_yello.gif

dariau siandien virtu bulviu cepelinus ir bulves maliau su TM schmoll.gif , daugiau nedarysiu, nes tesla gavosi skysta/gumine, nors ir jokio pieno nepiliau verysad.gif ir cepelinus gaudziau puode biggrin.gif . Mesmale kitaip sumala, o TM matyt per stipriai susuka, nors ir maliau tik ant 3 greicio ir apie 15-20 sek. Man ir bulviu kose tokia pat gaunasi gumine g.gif
Atsakyti
bulvių košė man superinė gaunasi, darau su drugeliu 3 poz smile.gif
Atsakyti
man bulviu kose irgi superine gaunasi:) irgi darau su drugeliu.
o patiekalus is virtu bulviu irgi darau ne su thermomixu, nes jau senai isitikinau kad skoniui dideli itaka turi kaip bulves virtas susmulkinsi:)
Atsakyti
merginos, ar galima išvirt šaltienos šiame puode? g.gif
Atsakyti
Merginos,
ar turi kas nors Termomikso prieda iPad'e? Bandomoji nemokama versija man visai patiko: parinktam receprui iskart gali sukurti sarasa "ka nupirkti",gali siusti ji emailu arba sms; galima meniu savaitei sudarinet. Kiekviename skyriuje vienas receptas. O ar verta pirkti pilna versija? Kas zino?
Abejoju, nes versija gi ne lietuviska, kazin ar musu paduotuvese nepermazai maisto prekiu pavadinimu siem receptams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reja26 @ 2012 01 15, 19:23)
Merginos,
ar turi kas nors Termomikso prieda iPad'e? Bandomoji nemokama versija man visai patiko: parinktam receprui iskart gali sukurti sarasa "ka nupirkti",gali siusti ji emailu arba sms; galima meniu savaitei sudarinet. Kiekviename skyriuje  vienas receptas. O ar verta pirkti pilna versija? Kas zino?
Abejoju, nes versija gi ne lietuviska, kazin ar musu paduotuvese nepermazai maisto prekiu pavadinimu siem receptams?  rolleyes.gif

thermomixo priedo iPad'e nebandziau. Jei tau patiko tai matyt tau apsimoka pilna versija pirkti jei aisku kaina normali.
as ta pati darau pati, be Ipado priedo. ziuriu nette thermomixo receptus arba vartau knygas kuriu irgi jau turiu nemazai:) su ingridientais dazniausiai problemu nebuna.
Atsakyti