QUOTE(KatYnas @ 2011 10 23, 23:39)
turiu problemu su vertimu , gal kas pakoreguosite, nes man neaisku su tais apsisukimais i desine ir i kaire
Sudėtis
- 200 g miltų
- 200 g Šaldyti Sviestas į gabalus
- 70 g šalto vandens
- 10 g druskos
Kaip pasirengti sluoksniuotos tešlos per 30 sekundžių
Įdėti miltų, sviesto druskos ir šalto vandens dubenį. Minkyti, 30 sek. Greitis 5, kol ji yra gerai kartu.
Pašalinti iš dubenį ir valcavimo į sklandų stačiakampis.
Sulenkite viršų trečiųjų žemyn į centrą, tada apatiniame iki ir daugiau kad. Padovanok tešlą ketvirčiu apsisukimo (į kairę arba į dešinę) ir vėl išriedėti tris kartus ilgio. Sulenkite dar kartą iš viso 9 posūkius.
Chill, mažiausiai 20 min. prieš geležinkelių naudoti.