QUOTE(paprikutė @ 2011 10 11, 12:04)
parašiau laišką Arojai. Gavau atsakymą neigiamą ir ilgą
Jeigu kam įdomu galiu į AŽ permest nenoriu viešai rašyt
paskaiciau:)
niu nieko ten blogo neparasyta, tiesiog zmones bando ginti savo interesus
Man patinka Australijos thermomix komanda
jie ir knygu nemazai yra isleide, ir forumas ten yra gan nemazas skirtas butent thermomixui, kur yra nemazai naudingos info ir daug, daug receptu.
as kazkaip nelabai surpantu Arojos politikos del receptu. ar jie pries tai kad zmones dalintusi ju receptais ar kad apskritai dalintusi nors ir savo receptais arba is knygu (thermomix).
paziurejus pvz maistui skirtus blogus uzsieny tai veik visur receptai yra is kazkur paimti (knygu, zurnalu, laidu, blogu) tiesiog jie nurodo saltini, autoriu ir vargo nemato
Arojoje recetus reikia uzsitarnauti, arba nusipirkti, todel jei mes patys receptais dalintumemes ir dar su foto tai sudarytu jiems kaip ir konkurencija, taip isheina? bet as jums pasakysiu shtai ka - tai klaidinga ju prielaida
kai as galvojau ar pirkti thermomixa man internetas ir thermomixui skirti puslapiai labai padejo apsispresti. Prezentacija yra labai gerai, cia nieko neprikisi, bet jei nera palaikimo, zmogus pradeda galvoti - "kas cia per daiktas negirdetas, niekur apie ji nieko nera....tai gal cia nieko gero, eilinis muilo burbulas?"
vienu zodziu, as manau kad toks puslapis butu gera reklama Arojai. nes dabar kai ivedi google.lt "thermomix" tai isshoka tik: Aroja ir musu supermamu forumas.
Aš visuomet žinojau, kad tobulybės siekimas yra mirtinas įprotis...