Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 11, 19:49)
paprikute, parasysiu emeila tau  ax.gif

aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 11, 12:04)
parašiau laišką Arojai. Gavau atsakymą neigiamą ir ilgą biggrin.gif Jeigu kam įdomu galiu į AŽ permest wink.gif nenoriu viešai rašyt

niu idomu butu paskaityti smile.gif persiusk i pasta jei galima :
7.alina@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatYnas: 11 spalio 2011 - 22:16
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 11, 12:04)
parašiau laišką Arojai. Gavau atsakymą neigiamą ir ilgą biggrin.gif Jeigu kam įdomu galiu į AŽ permest wink.gif nenoriu viešai rašyt

paskaiciau:)
niu nieko ten blogo neparasyta, tiesiog zmones bando ginti savo interesus ax.gif
Man patinka Australijos thermomix komanda mirksiukas.gif
jie ir knygu nemazai yra isleide, ir forumas ten yra gan nemazas skirtas butent thermomixui, kur yra nemazai naudingos info ir daug, daug receptu.
as kazkaip nelabai surpantu Arojos politikos del receptu. ar jie pries tai kad zmones dalintusi ju receptais ar kad apskritai dalintusi nors ir savo receptais arba is knygu (thermomix).
paziurejus pvz maistui skirtus blogus uzsieny tai veik visur receptai yra is kazkur paimti (knygu, zurnalu, laidu, blogu) tiesiog jie nurodo saltini, autoriu ir vargo nemato doh.gif
Arojoje recetus reikia uzsitarnauti, arba nusipirkti, todel jei mes patys receptais dalintumemes ir dar su foto tai sudarytu jiems kaip ir konkurencija, taip isheina? bet as jums pasakysiu shtai ka - tai klaidinga ju prielaida cool.gif
kai as galvojau ar pirkti thermomixa man internetas ir thermomixui skirti puslapiai labai padejo apsispresti. Prezentacija yra labai gerai, cia nieko neprikisi, bet jei nera palaikimo, zmogus pradeda galvoti - "kas cia per daiktas negirdetas, niekur apie ji nieko nera....tai gal cia nieko gero, eilinis muilo burbulas?"
vienu zodziu, as manau kad toks puslapis butu gera reklama Arojai. nes dabar kai ivedi google.lt "thermomix" tai isshoka tik: Aroja ir musu supermamu forumas.
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2011 10 12, 10:44)
niu nieko ten blogo neparasyta, tiesiog zmones bando ginti savo interesus ax.gif
Man patinka Australijos thermomix komanda  mirksiukas.gif
jie ir knygu nemazai yra isleide, ir forumas ten yra gan nemazas skirtas butent thermomixui, kur yra nemazai naudingos info ir daug, daug receptu.
as kazkaip nelabai surpantu Arojos politikos del receptu. ar jie pries tai kad zmones dalintusi ju receptais ar kad apskritai dalintusi nors ir savo receptais arba is knygu (thermomix).
paziurejus pvz maistui skirtus blogus uzsieny tai veik visur receptai yra is kazkur paimti (knygu, zurnalu, laidu, blogu) tiesiog jie nurodo saltini, autoriu ir vargo nemato  doh.gif
Arojoje recetus reikia uzsitarnauti, arba nusipirkti, todel jei mes patys receptais dalintumemes ir dar su foto tai sudarytu jiems kaip ir konkurencija, taip isheina? bet as jums pasakysiu shtai ka - tai klaidinga ju prielaida cool.gif
kai as galvojau ar pirkti thermomixa man internetas ir thermomixui skirti puslapiai labai padejo apsispresti. Prezentacija yra labai gerai, cia nieko neprikisi, bet jei nera palaikimo, zmogus pradeda galvoti - "kas cia per daiktas negirdetas, niekur apie ji nieko nera....tai gal cia nieko gero, eilinis muilo burbulas?"
vienu zodziu, as manau kad toks puslapis butu gera reklama Arojai. nes dabar kai ivedi google.lt "thermomix" tai isshoka tik: Aroja ir musu supermamu forumas.

aš irgi nesuprantu Arojos politikos schmoll.gif Jeigu būčiau savininkė, tai kuo daugiau leisčiau visur diskutuoti, reklamuoti savo daiktus ir t.t. Na...........nenori pasirodo reklamos jokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2011 10 12, 11:44)
Man patinka Australijos thermomix komanda  mirksiukas.gif
paziurejus pvz maistui skirtus blogus uzsieny tai veik visur receptai yra is kazkur paimti (knygu, zurnalu, laidu, blogu) tiesiog jie nurodo saltini, autoriu ir vargo nemato  doh.gif

Pritariu 100 proc thumbup.gif reik tikrai pabandyti kazka sukurti 4u.gif
kas ten kokius receptukus siuntete, gal ir man i pasta galit permesti rasiukas111@yahoo.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kur rasti Australijos TM gerbejas butu smagu paskaitineti ax.gif
Atsakyti
As irgi ju nesuprantu... gal is receptu daugiau uzdirba nei is thermomixu lotuliukas.gif ... Nu tai niekas dar nekuria TM grupes?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 10 12, 12:44)
Pritariu 100 proc  thumbup.gif  reik tikrai pabandyti kazka sukurti  4u.gif
kas ten kokius receptukus siuntete, gal ir man i pasta galit permesti rasiukas111@yahoo.com  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O kur rasti Australijos TM gerbejas butu smagu paskaitineti  ax.gif

forumas tai cia:
http://www.forumthermomix.com/

dar skaitau:
http://tenina.com/
http://www.ukthermom...om/recindex.php
http://easycooking.ca
http://simonesthermo...ess.com/page/2/
http://www.superkitchenmachine.com/
it t.t.
Atsakyti
nemoku aš anglų kalbos, tai man bėda. Dėl to ir norėjau LT kokio forumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 12, 13:34)
nemoku aš anglų kalbos, tai man bėda. Dėl to ir norėjau LT kokio forumo biggrin.gif

niu tai kad cia forumas yra smile.gif
nemanau kad sukurus facebooke kazkas daugiau rasys nei cia ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2011 10 12, 13:36)
niu tai kad cia forumas yra smile.gif
nemanau kad sukurus facebooke kazkas daugiau rasys nei cia ... ax.gif

na, gal daugiau atsirastų biggrin.gif ne visi gi SM'e sėdi smile.gif

Iškepiau keksą labai labai skanų, aš jį maišau su TM'u thumbup.gif

Kondensuoto Pieno Keksas
1 puodelis (226 g) sviesto, kambario temperatūros
1 1/3 puodelio (200 g) miltų
¾ arb.š. kepimo miltelių
½ puodelio (100 g) cukraus pudros
1 arb.š. vanilės esencijos (dėjau ne esenciją, o vanilės cukrų)
1 arb.š. druskos
¾ puodelio (240 g) saldinto kondensuoto pieno
3 dideli kiaušiniai
Įkaitinti orkaitę iki 170 C temperatūros. Ištepti sviestu ar ištiesti kepimo popieriumi 26 x 12 cm. dydžio kepimo indą.
Cukraus pudrą, sviestą, druską išplakti. Supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki lygios masės. Berti miltus, kepimo miltelius, ir įmaišyti juos į plakinį. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės esenciją ir vėl išmaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sukrėsti į paruoštą kepimo indą ir kepti, kol gražiai parus, apie valandą. Visiškai atvėsinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 12 spalio 2011 - 13:37
QUOTE(KatYnas @ 2011 10 12, 13:29)

Aciu uz fainas nuorodeles.

PAPRIKUTE,
menka beda,kad nemoki angliskai. As irgi vos viena kita zodeli moku, bet tam gi yra google vertejas - gali issiversti is bet kokios kalbos teksta smile.gif

as labai daznai juo naudojuosi
isivedu googles paiesku juostoje puslapio pavadinima be wwww ir com, ir man ismeta nuoroda i ta puslapi, o sale ir uzrasa ISVERSTI SI PUSLAPI. Spaudi ta uzrasa ir beveik viskas buna lietuviskai. Aisku nebuna suderintu linksniu ir pan., bet esme tai juk galima pagauti.

Del AROJOS,

manau, kad jie labiausiai bijo, kad zmones renkasi, kur TM yra pigiau (uzsienyje) ir kazkokiu budu juos parsigabena i Lietuva. Tokiu budu ju verslui kaisomi pagaliai i ratus.

Atsakyti
ačiū gike, visai pamiršau, kad galima gi verst psl. doh.gif va ką reiškia kai namie užsisėdi su vaikais biggrin.gif
Atsakyti