Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(paprikutė @ 2011 10 10, 19:05)
*būtų įdomu pažiūrėt kokie rugsėjo receptai smile.gif parašyk paštą, permesiu ką turiu smile.gif

*** paprikos yra receptų knygoje rusiškoj, bet darau savaip smile.gif labai skaniai gaunasi smile.gif pradžioj dariau tik iš knygos su TM, o dabar jau po truputuką įjungiu fantaziją savaip biggrin.gif

**** sakai supyktų Aroja?  g.gif o kaip užsienio psl. yra...... ***** įdomu būtų dalintis info su daugiau žmonių smile.gif

*****ryžius verdu taip kaip knygoje parašyta. Labai gražiai išverda. Virk plykitus, neturėtu suvirt į košę smile.gif

**** reik daryti uzdara grupe smile.gif (arojos savininke labai griezta)

***** o gal gali parasyt kaip, nes gal as ne ten ziuriu, nes ten kur parasytas ryziu virimas, kaip supratau, ten maiseliauose.. ? man kazkaip neaisku su tais ryziais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 10, 19:39)
*reik daryti uzdara grupe smile.gif (arojos savininke labai griezta)

** o gal gali parasyt kaip, nes gal as ne ten ziuriu, nes ten kur parasytas ryziu virimas, kaip supratau, ten maiseliauose.. ? man kazkaip neaisku su tais ryziais  doh.gif

*na ir kas, kad griežta biggrin.gif ne pas ją gi psl. pradėt receptais dalintis ir pvz. foto Ji gi atstovė to TM'o LT. Kažkaip įdomu darosi, net iš principo norisi kažką padaryt :D

***na į tą krepšelį įberiu ryžių, išplaunu, įpilu į TM vandens, druskos, tą krepšelį su ryžiais statau į TM. Uždarau. Verdu.

250 gr ryžiai
1000 gr vanduo
1/2 šaukštelio druska
20-30 min. /100/ 1poz.

Pakeliuose jau neatsimenu kada pirkau ryžius, visada TM'e verdu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 10 spalio 2011 - 18:58
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 10, 19:47)
*na ir kas, kad griežta biggrin.gif ne pas ją gi psl. pradėt receptais dalintis ir pvz. foto Ji gi atstovė to TM'o LT. Kažkaip įdomu darosi, net iš principo norisi kažką padaryt :D

***na į tą krepšelį įberiu ryžių, išplaunu, įpilu į TM vandens, druskos, tą krepšelį su ryžiais statau į TM. Uždarau. Verdu.

250 gr ryžiai
1000 gr vanduo
1/2 šaukštelio druska
20-30 min. /100/ 1poz.

Pakeliuose jau neatsimenu kada pirkau ryžius, visada TM'e verdu smile.gif

* Tai sukurk FB, mes prisijungsim wink.gif

*** neisbyra blink.gif doh.gif reiks pabandyt

mano emeilas vasares@gmail.com jei gali atsiusk ka turi o as tau rugsejo receptus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 10, 20:18)

*** neisbyra  blink.gif  doh.gif  reiks pabandyt

nei vienas ryžius neiškrito į puodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 10, 19:47)

nieko ten griezto, kas susije ne su ju autoriniais receptais smile.gif o net ir del tu paciu platinimo, kiek klausiau, kokiu sankciju imtusi pries tuos, kurie platina ju receptus (pvz., yra isigije metini abonimenta ir dalinasi su draugais receptukais), tai atsakymas buvo - nieko:) Tiesiog apeliuotu i tai, kad taip daryti negalima ir, blogiausiu atveju, TM garantija sustabdyti gali (jei dar tokia galioja pas klienta, jei ne - tai koks skirtumas).
O del viso to, kas yra zmoniu asmeniniai receptai sukurti ar isversti is kt. kalbu, tai si TM atstove LT visiskai ne prie ko ir uzdrausti FB kurti tokio tinklapio tikrai negali:) (manau, patiems butu naudinga, kad kuo daugiau zmoniu suzinotu apie TM: didesne tikimybe, kad koks papildomas klientas susigundytu isigyti ju puoda:))
paprikute, labai butu sveikintina iniciatyva, jei kazka sukurtum FB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2011 10 10, 23:14)
paprikute, labai butu sveikintina iniciatyva, jei kazka sukurtum FB  thumbup.gif

hm... ale, kad aš nemoku blush2.gif ar reikia taip pat kurt kaip naujai užsiregistruot? net neįsivaizduoju kaip tai padaryti biggrin.gif
Atsakyti
nu va, jau kaip ir pabandžiau padaryti, bet ištryniau kol kas. Pagalvojau, kad visgi paskambinsiu aš į aroją. Pašnekėsiu, kad paskui neprasidėtų visokie klausimai, kad prekiaujam ar dar ką biggrin.gif
Kai sukursiu, tai parašysiu jums nuorodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 10, 21:18)
mano emeilas vasares@gmail.com jei gali atsiusk ka turi o as tau rugsejo receptus wink.gif

Radau pas save porą pernai metų rinkinių, persiunčiau, negi gaila 4u.gif Gal pravers wink.gif

Turiu dar kokius 5 rinkinius atspausdintus, jeigu pavyktų sukurti kažkokį bendrą puslapį, galėčiau atrinkti įdomesnius ir perrašyti.

O dėl to paties puslapio, tai mano manymu, feisbuke būtų tiesiog nepatogu kažkokį receptą susirasti, tarkim po kelių mėnesių. Ar ne patogiau būtų susikurti kokią konferencijos tipo grupę, tarkim, googlegroups.com? Naudojomės šiuo įrankiu dar studijų laikais medžiaga dalintis - negalėčiau sugalvoti nieko paprastesnio ir patogesnio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 11 spalio 2011 - 10:28
QUOTE(Namų Fėja @ 2011 10 11, 11:13)
Radau pas save porą pernai metų rinkinių, persiunčiau, negi gaila  4u.gif Gal pravers wink.gif

Turiu dar kokius 5 rinkinius atspausdintus, jeigu pavyktų sukurti kažkokį bendrą puslapį, galėčiau atrinkti įdomesnius ir perrašyti.

O dėl to paties puslapio, tai mano manymu, feisbuke būtų tiesiog nepatogu kažkokį receptą susirasti, tarkim po kelių mėnesių. Ar ne patogiau būtų susikurti kokią konferencijos tipo grupę, tarkim, googlegroups.com? Naudojomės šiuo įrankiu dar studijų laikais medžiaga dalintis - negalėčiau sugalvoti nieko paprastesnio ir patogesnio  g.gif

na googlegroups tai daugiau kaip uždarai grupei. O FB manau gal daugiau žinančių apie šį puikų daiktą prisijungtų, pasidalintų savo šedevrais. Būtų galima tuo pat metu ir išsisaugot savo kompe jeigu kas patiktu. Nes kai pažiūrėjau FB kitom kalbom (nors jų nesuprantu ) tai ten dalinasi, klausia ir t.t.
Atsakyti
parašiau laišką Arojai. Gavau atsakymą neigiamą ir ilgą biggrin.gif Jeigu kam įdomu galiu į AŽ permest wink.gif nenoriu viešai rašyt
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 11, 12:04)
parašiau laišką Arojai. Gavau atsakymą neigiamą ir ilgą biggrin.gif Jeigu kam įdomu galiu į AŽ permest wink.gif nenoriu viešai rašyt

man labai butu idomu paskaityt, kuo ten jie grindzia zodzio laisves draudima g.gif
Idomu, gal cia susirasineti irgi pagal juos - negalima?
jei kitom kalbom galimi tokie puslapiai, kuo LT - isskirtine, kad monopolio teises kurti FB puslapi apie TM turi atstovai, o kitiems - nevalia g.gif
Ko gero, uzklausa reikejo siusti ne atstovams LT, o tiesiai gamintojui smile.gif (nemanau, kad neleistu).
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 10 11, 12:04)

QUOTE(Astuliux @ 2011 10 11, 13:59)
man labai butu idomu paskaityt, kuo ten jie grindzia zodzio laisves draudima  g.gif
Idomu, gal cia susirasineti irgi pagal juos - negalima?
jei kitom kalbom galimi tokie puslapiai, kuo LT - isskirtine, kad monopolio teises kurti FB puslapi apie TM turi atstovai, o kitiems - nevalia  g.gif
Ko gero, uzklausa reikejo siusti ne atstovams LT, o tiesiai gamintojui smile.gif (nemanau, kad neleistu).

is karto zinaojau, kad pasius.. nereikėjo rasyti, neturi teisės uzdrausti, bet savininke ten labai griezta, paprikute, parasysiu emeila tau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Namų Fėja @ 2011 10 11, 11:13)
Radau pas save porą pernai metų rinkinių, persiunčiau, negi gaila  4u.gif Gal pravers wink.gif

O dėl to paties puslapio, tai mano manymu, feisbuke būtų tiesiog nepatogu kažkokį receptą susirasti, tarkim po kelių mėnesių. Ar ne patogiau būtų susikurti kokią konferencijos tipo grupę, tarkim, googlegroups.com? Naudojomės šiuo įrankiu dar studijų laikais medžiaga dalintis - negalėčiau sugalvoti nieko paprastesnio ir patogesnio  g.gif

Aciu uz receptukus 4u.gif
Atsakyti