Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Taikute @ 2010 09 07, 12:59)
Ei mergelikes, gal kuri darete kibinus is knygos, kaip gavosi ir kokia mesa rekomenduotumete???  4u.gif

as siandien dariau tik tesla is TM, labai skanus gaunasi, is tikruju miltu reikia daugiau nei rasosi knygoj. Dariau is pirkto kalakutienos farso, tai thumbup.gif , visiems patiko essen.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

siandien gaminau si pastieta, tai thumbup.gif skanus:

Настоящий печёночный паштет
500 г печени
100 г сала
2 средних луковицы
1 морковь
соль, перец
Лук, морковь и кусочки сала измельчите на Ск.4.
Затем обжарьте
5 мин / 100 °С / Ск.1.
Добавьте порезанную кусочками печень, соль, перец и обжарьте 10-15 мин / 90 °С / Ск. 2.
Разбейте на Ск. 7 до однородной массы.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 09 09, 14:20)
Sveikos 4u.gif

siandien gaminau si pastieta, tai  thumbup.gif  skanus:

Настоящий печёночный паштет 
500 г печени
100 г сала
2 средних луковицы
1 морковь
соль, перец
Лук, морковь и кусочки сала измельчите на Ск.4.
Затем обжарьте
5 мин / 100 °С / Ск.1.
Добавьте порезанную кусочками печень, соль, перец и обжарьте 10-15 мин / 90 °С / Ск. 2.
Разбейте на Ск. 7 до однородной массы.

geras bigsmile.gif Aš darau su tais pačiais produktais, bet ne su TM, nes nežinojau kaip su juo daryt biggrin.gif Vakar kaip tik padariau, bučiau darius šiandien tai daryčiau pagal šį receptą

aš šiandien padariau bulvių košės, o vyras savaip troškino guliašą, bet ne TM'e. Tai kai bulvių košę padariau per 15 sek. tai tas akis išpūtė, tipo jau? blink.gif
Atsakyti
MB irgi nustebo, kad toks purus ir kaip sviestas, sako kad skanus 4u.gif

vat bulviu koses dar nedariau, reik isbandyt g.gif
Siandien dar dariau adzika, tai vusus produktus permaliau su TM, tai thumbup.gif grieitai gavosi
Atsakyti
Bulviu koses ir as dar nebandziau g.gif o jus is knygos ta bulviu kosyte darete??? G g.gif Gal kuri bandete bulviu kosyte daryti su morkom, kaip gavosi ? 4u.gif

Reik ir man tuos kibinus padaryti. Uzvakar kepiau bandeles, tai tesla mieline is knygos gaminau, siaubas kokia skani gavosi, mano mociute sake, kad galeciau ir pardavineti tokias skanias bandeles lotuliukas.gif seimyna suvalge jas per greitai, reikes kada vel kepti tongue.gif
Atsakyti
aš būna kartais bulves išverdu normaliam puode, o tik suplaku TM'e per 15 sek. thumbup.gif

O vakar dariau iš knygos, viriau garų krepšelyje, o paskui įdėjau kaip ir pagal receptuką 50 gr pieno, 50 gr sviesto, druskytės ir 15 sek/3 greitis su drugeliu. Košė pasakiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 09 10, 13:51)
Bulviu koses ir as dar nebandziau  g.gif  o jus is knygos ta bulviu kosyte darete??? G g.gif  Gal kuri bandete bulviu kosyte daryti su morkom, kaip gavosi ?  4u.gif

Reik ir man tuos kibinus padaryti. Uzvakar kepiau bandeles, tai tesla mieline is knygos gaminau, siaubas kokia skani gavosi, mano mociute sake, kad galeciau ir pardavineti tokias skanias bandeles  lotuliukas.gif  seimyna suvalge jas per greitai, reikes kada vel kepti  tongue.gif

O koks receptas bandeliu g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paprikutė @ 2010 09 10, 14:46)
aš būna kartais bulves išverdu normaliam puode, o tik suplaku TM'e per 15 sek.  thumbup.gif

O vakar dariau iš knygos, viriau garų krepšelyje, o paskui įdėjau kaip ir pagal receptuką 50 gr pieno, 50 gr sviesto, druskytės ir 15 sek/3 greitis su drugeliu. Košė pasakiška  thumbup.gif

O cia tas receptas kur 500 gr bulviu, 50 g sviesto, 1 mt pieno, 0,5 s. druskos?
o po to isvirtos bulves reikia su to vandeniu suplakti, ar vandeni reikia nupilti g.gif
Papildyta:
O gal kas turite obuoliu dzemo recepta, nes mano knygoj su standykliu yra, o noriu tik su cukrumi g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
siandien dariau sita uogiene, thumbup.gif patiko, tik viriau ilgiau

Варенье "Золотинка"

Ингредиенты:

0,5 кг. тыквы
0,5 кг.яблок
0,5 кг. сахара
цедра с 1 апельсина

Приготовление:

Все ингредиенты поместить в чашу 10 сек./ск 5 при помощи шпателя измельчить. 10 мин./90°/ск.1 проварить, добавить цедру апельсина и 10 сек./ск 5 ещё раз перемолоть, затем довести до кипения.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 11 rugsėjo 2010 - 16:31
[quote=Packa,2010 09 10, 22:06]
O koks receptas bandeliu g.gif 4u.gif
Papildyta:

Bandeles tai paprastas dariau, is knygos termomiks padariau tesla bandelems su mielem labai greitai, su rankomis padariau apie 12 rutuliuku poto dejau dzemo ir varskes sauksta tokios bandeles apvalios su varske viduje gaunasi ir uzbarsciau dar migdolu, nu tai apsirijimas, buvo thumbup.gif kepe apie 12 min ir greita ir skanu, o be to su pienu karstos jos pasakiskos 4u.gif Reiks laukti dabar ziemos, kai uz lango daug sniego,o pats sedi prie zidinio ir valgai savo karstasias bandeles NIAM NIAM truputi nukrypau nuo temos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabandykite italiska bulviu kose.

1000g miltingu bulviu supjaustytu gabaliukais
0.5 6auk6telio druskos
350g pieno
30g sviesto
30g tarkuoto permezano

Ideti drugeli. Bulves, druska ir piena sudeti TM ir 25min./100laipsn/poz.1 virti
Sudeti sviesta, suri ir 30sek/ poz.3 plakti.

Fantastine kosyte thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(gike @ 2010 09 13, 22:45)
Pabandykite italiska bulviu kose.

1000g miltingu bulviu supjaustytu gabaliukais
0.5 6auk6telio druskos
350g pieno
30g sviesto
30g tarkuoto permezano

Ideti drugeli. Bulves, druska ir piena sudeti TM ir 25min./100laipsn/poz.1 virti
Sudeti sviesta, suri ir 30sek/ poz.3 plakti.

Fantastine kosyte  thumbup.gif

Vakar dariau sita kosyte, super gavosi thumbup.gif Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
isbandziau ir as siandien bulviu kose, net dariau dviem budais lotuliukas.gif , pagal viena viriau kai bulves su vandeniu verda bendrai, tai sis nepatiko, nes per daug vendeninga, ismeciau lauk, o kitas kur bulves ideti i garu krepseli, tai sis thumbup.gif skanus
tik dar pastebejau kad TM nemazai energijos isnaudoja, nes uz praeita men. daugoka sumokejau
Atsakyti