QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 27, 20:12)
Mergaies, prasau tikrai nuosirdaus patarimo, ar pirkti ta thermomixa??? Nelabai pinigeliu yra pirkciau issimoketinai.. ar tikrai jis taip nerealiai palengvina darba virtuvej???? Kartais labai tingiu gamint.. bet tenka, ieskau sau palengvinimo.. Ar verta tuos pinigelius investuot ir del ko?? Busiu labai dekinga uz atsakymus...
manau i visus tavo kl. ir dvejones geriausia atsakys Thermomixo prezentacija:) as buvau labai didele skeptike del jo. as be galo megstu gaminti ir visokios technikos virtuvines pas mane buvo daug ir ji nedulkejo spintoje, todel kai pirma karta ji pamaciau tai pagalvojau "na va dar vienas 'super kombainas' uz nerealius pinigus, visko as jau turiu pilna ir visam gyvenimui
bet i prezentacija aisku nuejau, nes megstu prezentacijas, vistiek kazka naujo suzinai. po prezentacijos kuria surenge Rita mano skepticizmas pradejo tiripti. o po antros prezentacijos isigijau Thermomixa. mane papirko tai kad tai viskas viename, praktiskai veik visi mano virtuves prietaisai viename.
Naudoju ji pastoviai ir viskam, pvz- is ryto kava ir sultys, kose avizine arba varske su vaisiais:) greitai, patogiai ir stoveti prie jo pastoviai nereikia.
yra skirtos thermomixui knygos, pagal jas tai belekas gali gaiminti
ir skaniai gaminti. nebutina buti shefu
- namu gamybos majonezas, sviestas, miltai, duona, lyditas surelis...
bet kokia uogiene per 15min
ledai per minute
(aisku jei saldyklyje turite saldytu uogu ir saldytuve grietineles)
mama pastoviai skambina - ar gali padaryti man siandien majonezo
labai skanus pas tave gaunas
niu gi ir galiu
negi neturiu 3minuciu:) nes butent tiek ir reikia .
as apie ji galiu daug kalbeti
nes turiu ji tik puse metu ir man jis dar nepabodo.
todel nereklamuosiu daugiau.
aisku kaip ir viskas pasauly jis turi minusu. kadangi daiktas galingas, tai ir garsas jo ...na tyliu nepavadinsi
vyras is pradziu burbejo del to. kitas dalykas talpa. 3dienom jei taip kas megsta tai neprigaminsi (man tai nebuvo minusas bet kazkam gal)
Aš visuomet žinojau, kad tobulybės siekimas yra mirtinas įprotis...