QUOTE(gike @ 2011 03 30, 15:45)
Cia i6bandyti mano receptukai. Tu pastu ilgam uztenka.
Prieskonių daržovių pasta (atstoja buljono kubelį)
Ingredientai
50 g parmezano sūrio gabaliukais,
200 g salierų,
250 g morkų,
100 g svogūnų,
100 g pomidorų,
150 g cukinijos,
1 skiltelė česnako,
50 g šviežių šampinionų,
1 lauro lapelis
6 šakelės prieskoninių žolelių (bazilikas, šalavijas, rozmarinas, tt),
4 šakelių petražolių.
200 g druskos,
30 g baltojo sauso vyno,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Rengimas
Parmezano 10 sek, 10 lygio sumalkite ir perkoškite
Daržovės sudėkite į dubenį ir sutrinkite 10 sek./ poz. 7, padedant mentele.
Sudedama druska, įpilama vyno ir aliejaus, ir troškinama 40 min./Varoma/poz. 2 be matavimo taurelės, uždėjus ant dangčio garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį, suberti smulkintą parmezaną, uždėti matavimo taurelę ir malti 1 min./poz. 10 iki košės konsistencijos.. Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti.
1 šaukštelis daržovių pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi prieskonių pasta laikomi šaldytuve keletą mėnesių.
Vištienos pasta sriuboms
Ingredientai
300 g vištienos krūtinėlės filė
300 g daržovių, (šparagai, morkos, žirneliai, cukinijos, salierai, česnakai)
žolelių mišinio (pavyzdžiui, petražolių, Rėžiukai, peletrūno, kalendra)
300 g rupios jūros druskos
30 g baltojo sauso vyno
1 lauro lapų
Rengimas
Vištienos krūtinėlės filė 10 sek / poz. 7 sumalkite ir išimkite
Visas daržoves ir prieskonius smulkinti 10 sek /poz. 5 .
Sudėti jūros druską, maltą mėsą, supilti vyną, įdėti lauro lapų ir troškinti 30Min/Varoma/poz. 2. Vietoj matavimo taurelės uždėti garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį , uždėti matavimo taurelę ir smulkinti 1 minutę / poz.10.
Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti.
1 šaukštelis vištienos pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi vištienos pasta laikoma šaldytuve keletą mėnesių.
Vis ruosiuosi isbandyti zuvies pasta sriuboms. Kai pagaminsiu, butinai su jumis pasidalinsiu receptuku.
Prieskonių daržovių pasta (atstoja buljono kubelį)
Ingredientai
50 g parmezano sūrio gabaliukais,
200 g salierų,
250 g morkų,
100 g svogūnų,
100 g pomidorų,
150 g cukinijos,
1 skiltelė česnako,
50 g šviežių šampinionų,
1 lauro lapelis
6 šakelės prieskoninių žolelių (bazilikas, šalavijas, rozmarinas, tt),
4 šakelių petražolių.
200 g druskos,
30 g baltojo sauso vyno,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Rengimas
Parmezano 10 sek, 10 lygio sumalkite ir perkoškite
Daržovės sudėkite į dubenį ir sutrinkite 10 sek./ poz. 7, padedant mentele.
Sudedama druska, įpilama vyno ir aliejaus, ir troškinama 40 min./Varoma/poz. 2 be matavimo taurelės, uždėjus ant dangčio garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį, suberti smulkintą parmezaną, uždėti matavimo taurelę ir malti 1 min./poz. 10 iki košės konsistencijos.. Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti.
1 šaukštelis daržovių pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi prieskonių pasta laikomi šaldytuve keletą mėnesių.
Vištienos pasta sriuboms
Ingredientai
300 g vištienos krūtinėlės filė
300 g daržovių, (šparagai, morkos, žirneliai, cukinijos, salierai, česnakai)
žolelių mišinio (pavyzdžiui, petražolių, Rėžiukai, peletrūno, kalendra)
300 g rupios jūros druskos
30 g baltojo sauso vyno
1 lauro lapų
Rengimas
Vištienos krūtinėlės filė 10 sek / poz. 7 sumalkite ir išimkite
Visas daržoves ir prieskonius smulkinti 10 sek /poz. 5 .
Sudėti jūros druską, maltą mėsą, supilti vyną, įdėti lauro lapų ir troškinti 30Min/Varoma/poz. 2. Vietoj matavimo taurelės uždėti garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį , uždėti matavimo taurelę ir smulkinti 1 minutę / poz.10.
Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti.
1 šaukštelis vištienos pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi vištienos pasta laikoma šaldytuve keletą mėnesių.
Vis ruosiuosi isbandyti zuvies pasta sriuboms. Kai pagaminsiu, butinai su jumis pasidalinsiu receptuku.
vakar pagaminau vistienos ir darzoviu pasta, kvapas tei nerealus tik nespejau paragauti sultiniu nes i darba isbegau, kai isbandysiu tai pasakysiu ar skanu