Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

Ačiū už receptus, labai pagelbėjot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gike, o dėjai būtent uogienių cukrų ar tinka ir paprastas?

gaminau kurią čia dieną tinginio balandėlius varomoj thumbup.gif laabai labai skaniai gavosi, o kitam paprastam puode troškinau normalius balandėlius. Tai vyrui net labiau patiko TM'e gaminti biggrin.gif
Atsakyti
Gike Aciukas uz uogieniu receptukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal pas tave toje vokieciu knygoje kas nors yra is juoduju serbentu? Gal uogieniu kokiu ar desertu, o gal kuri is jusu zino kaip skaniai is ju likeriuka pasigaminti ax.gif smile.gif pas uosvius ju daug buna tai sakau gal reiks ka nors daryti su TM g.gif Kazkaip reciau pradejau su juo gaminti kai i darba po motinystes isejau, neber laiko doh.gif Na bet prasidejo uogu metas tai dabar bus ir kokteiliams jis pakinkytas ir uogienems thumbup.gif

Paprikute, o tinginio balandeliu recepta is knygos emei, ar kita koki???
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 07 03, 13:40)

Paprikute, o tinginio balandeliu recepta is knygos emei, ar kita koki???

knygoje yra balandėlių receptas, bet aš dariau balandėlius paprastam puode, o pagal šį receptuką tik pažiūrėjau kaip su ta varoma gamint (nes mažai kol kas ta varomą naudoju) ir padažą maždaug pagal receptą, nors dar dėjau biskiuka pagal save biggrin.gif O tinginius, tai iš galvos biggrin.gif, liko faršo nuo balandžių ir maži lapukai kopūsto, tai sukapojau tą kopūstą su TM ir sudėjau į tą faršą, kiaušinių įdėjau, padariau kukulius ir sudėjau į varomą, po 30 min. jau valgėm smile.gif Labai skaniai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 07 03, 21:20)
knygoje yra balandėlių receptas, bet aš dariau balandėlius paprastam puode, o pagal šį receptuką tik pažiūrėjau kaip su ta varoma gamint (nes mažai kol kas ta varomą naudoju) ir padažą maždaug pagal receptą, nors dar dėjau biskiuka pagal save biggrin.gif O tinginius, tai iš galvos biggrin.gif, liko faršo nuo balandžių ir maži lapukai kopūsto, tai sukapojau tą kopūstą su TM ir sudėjau į tą faršą, kiaušinių įdėjau, padariau kukulius ir sudėjau į varomą, po 30 min. jau valgėm smile.gif Labai skaniai gavosi smile.gif

Supratau 4u.gif reiks ir man kada taip pagaminti, as irgi kazkaip mazokai ta varoma naudoju, kai vaikas buvo metuku laiko tai kas antra diena ten virdavau, dabar jau irgi primirsau tongue.gif
Atsakyti
šiuo metu bandau kept Medaus tortą iš TM receptų knygos. Įdomu kas gausis g.gif

Taikute, vėl prie tų tinginio balandėlių grįžtu biggrin.gif Varčiau rusišką knygą ir ten radau receptą jų, visai panašiai ir aš gaminau, nors ir be recepto smile.gif Turi tą knygą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 04 liepos 2011 - 17:02
tortas gavosi visai nieko, tik per saldus, bent jau man. Vaikams tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 07 04, 19:02)
šiuo metu bandau kept Medaus tortą iš TM receptų knygos. Įdomu kas gausis  g.gif

Taikute, vėl prie tų tinginio balandėlių grįžtu biggrin.gif Varčiau rusišką knygą ir ten radau receptą jų, visai panašiai ir aš gaminau, nors ir be recepto smile.gif Turi tą knygą?

Deja, turiu tik lietuviska TM knyga ir cia visu skelbiamu rekomenduojamuju receptus 4u.gif na ir zinoma, savo improvizacijos 4u.gif
Tiesa, ar ilgai uztrukai gamindama medaus tortuka?
O tai gal toje rusiskoje knygoje balandeliai kazkuo skyresi, nei tu gaminai?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 07 05, 13:56)
Deja, turiu tik lietuviska  TM knyga ir cia visu skelbiamu rekomenduojamuju receptus  4u.gif  na ir zinoma, savo improvizacijos  4u.gif 
Tiesa, ar ilgai uztrukai gamindama medaus tortuka?
O tai gal toje rusiskoje knygoje balandeliai kazkuo skyresi, nei tu gaminai?

turiu kompiuterinį variantą, jeigu nori galiu permest tau į paštą wink.gif

tortuką gaminau neilgai, labai greitai kažkaip gavosi. Tik trūksta man kreme rūgštelės, ir nelabai susigėrė į tuos papločius.
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 07 03, 08:36)

dėjai būtent uogienių cukrų ar tinka ir paprastas?

tinka ir paprastas cukrus, tik uogienė gausis skysta.
Atsakyti
Labai skanūs ledai gaunasi iš juodųjų serbentų ir kondensuoto saldinto pieno. Pirmiausia sumalu serbentus 8-9 poz. Tada sudedu skardine kondensuoto pieno ir išplaku. Tada į dėžutę ir į šaldiklį. Prieš dedant i taures dar karta viska permašau TM mentelės pagalba 5-6 poz. iki grazios kreminės masės.

Kažkur turejau likerio receptuką vokiečių kalba. Reiks paieškot išverst ir parašyt, bet jo nesu bandžiusi.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2011 07 06, 00:04)
Labai skanūs ledai gaunasi iš juodųjų serbentų ir kondensuoto saldinto pieno. Pirmiausia sumalu serbentus 8-9 poz. Tada sudedu skardine kondensuoto pieno ir išplaku. Tada į dėžutę ir į šaldiklį. Prieš dedant i taures dar karta viska permašau TM mentelės pagalba 5-6 poz. iki grazios kreminės masės.

Kažkur turejau likerio receptuką vokiečių kalba. Reiks paieškot išverst ir parašyt, bet jo nesu bandžiusi.

o gali parašyti kaip išplaki? na su "drugeliu" ar be ir kiek laiko kokiu greičiu blush2.gif
Atsakyti