Cia i6bandyti mano receptukai. Tu pastu ilgam uztenka.
Prieskonių daržovių pasta (atstoja buljono kubelį)
Ingredientai
50 g parmezano sūrio gabaliukais,
200 g salierų,
250 g morkų,
100 g svogūnų,
100 g pomidorų,
150 g cukinijos,
1 skiltelė česnako,
50 g šviežių šampinionų,
1 lauro lapelis
6 šakelės prieskoninių žolelių (bazilikas, šalavijas, rozmarinas, tt),
4 šakelių petražolių.
200 g druskos,
30 g baltojo sauso vyno,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Rengimas
Parmezano 10 sek, 10 lygio sumalkite ir perkoškite
Daržovės sudėkite į dubenį ir sutrinkite 10 sek./ poz. 7, padedant mentele.
Sudedama druska, įpilama vyno ir aliejaus, ir troškinama 40 min./Varoma/poz. 2 be matavimo taurelės, uždėjus ant dangčio garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį, suberti smulkintą parmezaną, uždėti matavimo taurelę ir malti 1 min./poz. 10 iki košės konsistencijos.. Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti.
1 šaukštelis daržovių pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi prieskonių pasta laikomi šaldytuve keletą mėnesių.
Vištienos pasta sriuboms
Ingredientai
300 g vištienos krūtinėlės filė
300 g daržovių, (šparagai, morkos, žirneliai, cukinijos, salierai, česnakai)
žolelių mišinio (pavyzdžiui, petražolių, Rėžiukai, peletrūno, kalendra)
300 g rupios jūros druskos
30 g baltojo sauso vyno
1 lauro lapų
Rengimas
Vištienos krūtinėlės filė 10 sek / poz. 7 sumalkite ir išimkite
Visas daržoves ir prieskonius smulkinti 10 sek /poz. 5 .
Sudėti jūros druską, maltą mėsą, supilti vyną, įdėti lauro lapų ir troškinti 30Min/Varoma/poz. 2. Vietoj matavimo taurelės uždėti garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį , uždėti matavimo taurelę ir smulkinti 1 minutę / poz.10.
Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti.
1 šaukštelis vištienos pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi vištienos pasta laikoma šaldytuve keletą mėnesių.
Vis ruosiuosi isbandyti zuvies pasta sriuboms. Kai pagaminsiu, butinai su jumis pasidalinsiu receptuku.