Panos jei uzsisakinesit tai ir mane priimkit Man irgi to laivo reikia
Aš kažkodėl irgi visai nesijaudinu. Danas nepaskaičiavo, kiek užsipirkti, paklausa didelė. Teks palaukti, baisus čia daiktas. Parplauks tie laivai, kur dėsis
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 06, 20:46)
Tada mes visos balsuosim už tave Daug surinksi balsų
Tigis, kad dar neišdrožtas
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 06, 20:49)
Aš kažkodėl irgi visai nesijaudinu. Danas nepaskaičiavo, kiek užsipirkti, paklausa didelė. Teks palaukti, baisus čia daiktas. Parplauks tie laivai, kur dėsis
Tai faktas. Ir prikept jų belekiek negalima, nes nebus limituoti, jei taip kelis metus štampuos, kol žmonės norės...
QUOTE(askela @ 2010 09 02, 17:30)
Rinkis nesirinkes, maciau kaip juos pardavime ir pataiso
Tikra tiesa, savaitgali isitikinau savo akimis Veziau uzsegima, galvojau gal pakeis nauju, bet su miniatiurinemis replytemis sutvarke vietoje
QUOTE(Agniulyte @ 2010 09 06, 21:18)
Tikra tiesa, savaitgali isitikinau savo akimis Veziau uzsegima, galvojau gal pakeis nauju, bet su miniatiurinemis replytemis sutvarke vietoje
Ką darė? Gal pati pasitaisyčiau Nors man netrukdo tas tarpelis...
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 09 06, 21:33)
Turi jie irgi nieko karolių. Bet tik ne šitą varpą Ir stiklas pas juos stačiai gėdingas
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 06, 21:57)
Merginos paklausykit, pasirodo ir Lietuvoj stebuklu yra... :
Matem mes vakar per TV sita vaika, nu zinok asara isspaude Bet kazkaip kalbejo, kad tris metus toks balsas pas ji bus...paskui vsio--mutuos ir nebebus jau tokio angelisko balso, nu bet kas zino, gal tas balsas bus dar nuostabesnis
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 06, 21:57)
Ko tu čia taip, motin? A tu jį pažįsti?
Ir aplamai man keista, kad keturiolikmetis bernas taip gieda. Mano bernui 14, tai jam dabar mutacija O ko šitam mutacijos nėr?
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2010 09 06, 22:01)
Bet kazkaip kalbejo, kad tris metus toks balsas pas ji bus...
Iki 17os? 16metis bernas čiulbės paukšteliu?
Dar paskaičiau - Mažasis Princas - mažasis Aštuntokas Gal jis koks nedabrendęs Balsas tai geras, būtų merga, sakyčiau - super. Nu devynmetis būtų... O dabar
QUOTE(Noa @ 2010 09 06, 22:03)
Iki 17os? 16metis bernas čiulbės paukšteliu?
Gali būti. Buvo gi toks Robertino Loreti, čiulbėjo kaip paukštis, po to balsas mutavo ir tapo eiliniu operos dainininku.
Dėl laivų aš nesiparinu, atplauks. Ale parinasi mano diedas, kai Laisvės postą apie Ybėjų ir limited perpasakojau. Kad tik vieną papirkau