Man tai visai grazios tos masinu detales
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 09 06, 18:54)
Aš gal tiesiog apsimesiu, kad nemačiau šios žinutės ir su dk kitų sisijusių.. Blyn, panos, nervinat.
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 09 06, 19:12)
bliamba tikros ligonės čia visos
Ramiakas - aš rami. Visai rami - kaip, sakyč, koks belgas. Fontanay gali paliudyt, kad esu ramybės uostas. Limited edition ir reiškia, kad pagamins tiek, kiek bus užsakymų per pirmas dvi - tris dienas. O jei kas norės vėliau, pirks iš mūsų. Arba iš jebėjaus visagalio. Už brangiau. Nes limited anie
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 06, 19:54)
Ramiakas - aš rami. Visai rami - kaip, sakyč, koks belgas. Fontanay gali paliudyt, kad esu ramybės uostas. Limited edition ir reiškia, kad pagamins tiek, kiek bus užsakymų per pirmas dvi - tris dienas. O jei kas norės vėliau, pirks iš mūsų. Arba iš jebėjaus visagalio. Už brangiau. Nes limited anie
Maz reik eit uzsakinet, sekanty sarasa maz darom...
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 06, 20:25)
Mažu man dar ko nors prisireiks Ar čia rimtai, ar juokauji
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 06, 19:54)
Ramiakas - aš rami. Visai rami - kaip, sakyč, koks belgas. Fontanay gali paliudyt, kad esu ramybės uostas. ...
Nu jau kas kas bet jau Laisve tai tikrai ramybes ir kantrybes isikunijimas , teko susidurt , reikia pasimokinti mums is jos jetus butu karoliukas ramybes uostas, tai Laisvei skirciau uz tai
QUOTE(Fontenay @ 2010 09 06, 20:37)
Nu jau kas kas bet jau Laisve tai tikrai ramybes ir kantrybes isikunijimas , teko susidurt , reikia pasimokinti mums is jos jetus butu karoliukas ramybes uostas, tai Laisvei skirciau uz tai
O kadangi į uostus suplaukia laivai, tiks jai labai karoliukas laivas
QUOTE(Fontenay @ 2010 09 06, 20:37)
butu karoliukas ramybes uostas, tai Laisvei skirciau uz tai
Sugalvojau: kitiems metams reik išpjaustinėti iš bulbės arba iš modelino nulipdyti ir pasiūlyti balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 06, 20:39)
Sugalvojau: kitiems metams reik išpjaustinėti iš bulbės arba iš modelino nulipdyti ir pasiūlyti balsuoti
gera mintis
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 06, 20:25)
gal davai rimtai?
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 06, 21:39)
Tada mes visos balsuosim už tave Daug surinksi balsų
QUOTE(Kikirike @ 2010 09 06, 20:44)
gal davai rimtai?
gal pirma sulaukim, kada merginos gaus pirma siunta, ir tada ziuresim ar tikri ir grazus
QUOTE(Fontenay @ 2010 09 06, 20:46)
gal pirma sulaukim, kada merginos gaus pirma siunta, ir tada ziuresim ar tikri ir grazus
uoj laukiam laukiam,mes laivuku laukiam