Labas vakarelis, matau audringa diena buvo :)
Ot ta borooze kokia bloga - niu niu niu jai :angry:
QUOTE(tamosiuke @ 2010 09 02, 10:06)
Borooze ka tu ten pavedei?Kada isvaziuoji?
Išvažiuoju poryt (tiksliau jau ryt) o pavedžiau toki zmogu svarbu... jis mane i darba imt norejo o as isvaziuoju :(
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 02, 14:27)
Bet zinokit kaip insisokau...net pikta pagalvot...Pykstu ant tarpininkes... <_< Nu pasakykit as teisi ar ne...aisku tai nieko nekeicia, nes pinigus siandien jau apmokejau... ir tegu ji sau ten... :dirol: Isivaizduokit situacija pvz. papirko tarpininke prekes, tame tarpe karolius...kai dol kursas buvo pvz 2,7...kol jos atkeliavo iki jos...doleris pakilo...ir ji man jau duoda skaiciukus 2,83...kaip manot tai sazinynga is jos puse...juk kokia kaina tu paperki, tokia as turiu ir moket., o ne po savaites jau kitu kursu...Tai ant bendros sumos gavosi 200lt kazkur...nuostolis :blink:
Jei ji papirktu pvz 2,8 kursu, ...o savaites begy dol nukristu pvz iki 2,5...idomu ka ji tada darytu...netikiu kad dovanoto, faktas skaiciuotu savo naudai...
Garantija,kad ta tarpininke- lietuvaite sedi kokia...nes amerikonkos tikrai ne tokios... :mmm
Papildyta:
Zinot kas juokingiausia...paskaiciau
:"apsimokes vietoj"... :blink: O paklauskit pirma, ar ta kuri papirko turi dabar ant duonos...visus burlaiviams isleidus... :D
Erilukaha, aš nežinau visos situacijos bet žinau kad ir man taip buvo... bet kaip išsiaiškinau rankas pakėliau aukštai ... esmė tame - jei tu užsakai šiandien pvz kursas yra 2,70, ji sumoka pinigus tos dienos pinigiais, kai gauna preke susveria ir tau paraso meila kiek turi jai pervest pinigu ta diena (kaip zinia skirsisi nuo pirkimo kurso) tu jai pervedi į lietuviška kortą tos dienos kursu kad ir 2,90... ir dar prie oficialaus banko kurso reikia pridėti 0,05 cento, kadangi ji pinigus iš lietuviškų savo sąskaitų persivedinėja į JAv... na žodžiu ten makalynė, bet kaip išsiaškinau ir matau uždarbis katino ašaros :(
kas liečia mane - mano fukcija šioje komandoje - kauniečių siuntos ir viskas... :( deja...
na bet aš susimoku ta skirtuma tarpininkavima ir man ramu kad koks indas is ebay manes nenervuos ir ramiai miegosiu nerizikuodama savo kreditine ir pinigais :P
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 02, 15:09)
Nu tai va paguodei...Nu kur
boruze, kur man uzrode ja... :labai_piktas:
as cia ... visada cia ... prasau man bausti jei as padariau blogi
QUOTE(Tacita @ 2010 09 02, 15:17)
1. Nu labai jau varot jus ant tu tarpininkiu.
2. As va prekinausi ne karta is Rudaplaukes-nereali komanda,viskas super,zodziu galiu tik girti mergaites.
3. Buvo ir nesklandumu,pvz siunciausi veidui alieju brangu,o jis suduzo,tai man kita savo saskaita uzsake be jokiu problemu.
4. Zodziu Erika,tiesiog nepasiseke tau.nereiskia kad visos tokios.
5. O kad Booruze uzrode tau ja,jai gal pvz patinka sita tarpininke kaip man Rudaplauke-butum manes klausus-gal ir maniske butu nepatikus.Nu sutapimas negeras ir teik
6. .Aisku labai gailiu,kad babkiu tiek pralosei,bet salygos pirkimo pas jas isdestytos pirmam psl ir manau skaiciavimas saskaiteleas ir gi parasytas,kad ir kokiu principu daromas,taip kad nieko tu nepesi zinok... :mmm :ax:
1. aiškinasi čia merginos ;)
2. aš per daugeli esu pirkus, ir dabar pasitaiko kad perku jai pas viena ar kita nesusirenka uzsakymas - mano normalu
3. pas visas visko buna... tik reikia suprantingumo is abieju pusiu
4. aha Erika, pabandyk juk yra dar bent 4 kitos ;)
5. Tikiuosi kad sutapimas :) arba borooze norejo kaip blogiau
6. na blogiausiai kad iki galo neissiaskina o gal tarpininke neapaaiskina iki galo ...
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 02, 15:27)
Baiktu ... :irnesakyk: juokauju...prie ko cia boruze...ji gal is tos pacios komandos taip suprantu...As gi ir nesipesioju...nu nenubiednesiu, bala su juo...aisku gaila, bet zinai, ne pasaulio pabaiga...
[
rasiau apei komanda ;) as atlieku dalintojso vaidmeni be jokiu kitu privilegiju - esu tokai pati kirmele kaip ir tu :)
kiekviename juoek yra 80 proc. tiesos : ))))))
QUOTE(Fontenay @ 2010 09 02, 15:32)
as tai MB zymeciau :lotuliukas:
tobula - man jo tikrai reikia :P
QUOTE(Tacita @ 2010 09 02, 20:49)
chamas :/