Nu bet Ievos sodai tai visiems kainas pakele. Kai nuolaidos papildomos, tai ne,ne, ne ,negalima. O kazin uzkelti kainas , neziurint i tai , kad visur viskas vienodai, jau galima
Oba, vokiškos naujienos Net nežinau, ar ko norėsiu. Varlė patiktų, bet spalva nelabai į temą.
Nerealu
Viršūnė Čia todėl, kad mažvaikis. Drakonas jau solidus patinas, moka subtiliai apsieiti.
QUOTE(rita7777 @ 2010 09 05, 13:56)
tikiuosi ne per didelės foto
Nerealu
QUOTE(Fontenay @ 2010 09 05, 13:59)
nu maniskis taip atrode, is foto tai toks visai trumpas, nu bet kai apsiversdavo, tai ant staciu varydavo
Viršūnė Čia todėl, kad mažvaikis. Drakonas jau solidus patinas, moka subtiliai apsieiti.
O kiek tu aplankytu saliu bus? Kur yra troliu taskai, turbut?
As daniskas plukes emiau, tai man varliuzas tarp plukiu gerai
As daniskas plukes emiau, tai man varliuzas tarp plukiu gerai
O as jau nyyyykstuko noriu...
bet ir prisizvengiau cia beskaitydama
per ta drakona su pimpuku susipazinau atsimenu su Dzaska ir Erilukaha
bet ir prisizvengiau cia beskaitydama
per ta drakona su pimpuku susipazinau atsimenu su Dzaska ir Erilukaha
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 05, 14:24)
Ale kai tik tema pasisuko i tam tikra puse... Tai tut,kak tut...
Priciupai
Kazi merginos, o daniskos grozybes i Lt atkeliaus ar tik intiku imanoma gauti bus? Is danu labai noriu plukes, o vokieciu savo issvajuoto wv ech...na pradesiu taupyti jau
Jo apie tuos kudikius ir drakoniukus pavaret jus cia
QUOTE(franciska @ 2010 09 05, 19:41)
Kazi merginos, o daniskos grozybes i Lt atkeliaus ar tik intiku imanoma gauti bus? Is danu labai noriu plukes, o vokieciu savo issvajuoto wv ech...na pradesiu taupyti jau
Bent jau FB'uke minėjo, kad jų prekyboje LT nebus. Gali pirkti tik internetu.
O man klausimas iškilo - tie kelionės aplink pasaulį karoliukai yra limited edition, ar juos visada bus galima įsigyti toje šalyje?
Nzn, manes nei vienas taip nesuzavejo is vokieciu kolekcijos, kaip tas danu iskrypelis
O man tiek Danu tiek Vokieciu karoliai patinka Vokieciu gal net labiau....na, net nezinau.... danu laivas labai grazus, dar ta video kai paziurejau, tai isvis ta laiva isimylejau..Jei gale menesio kas uzsisakinesit juos--duokit garsiai zinot, as irgi prisijungsiu
QUOTE(rita7777 @ 2010 09 05, 11:55)
Margita (tikiuosi taip parašiau ) - kaip suprantu ir tu ten buvai, alų midų gėrei?
QUOTE(rita7777 @ 2010 09 05, 12:55)
Beje Jurbarke perkant apyrankę ir užsegimą, davė 3 karoliukus
Ir dar 10% nuolaidą taikė .
QUOTE(rita7777 @ 2010 09 05, 14:12)
O ten kur pirma nuotrauka su tokiu atviruku, tai čia nauja trolių akcija jei perki undinėlę, bjaurųjį ančiuką ir lygtais dar coliukę (nors dėl jos tiksliai nepamenu) tai ar gauni dovanų ar pigiau gali pirkti H. K. Anderseno knygą, kuria paremi A. Adamkienės labdaros ir paramos fondą galima knygas ir šiaip pirkti, neperkant karoliuko, bet čia tik trolių taškuose
Taip, už šių troliukų kainą gauni dovanų knygą su disku,be troliukų knygos kaina 40lt .Manau prieš Kalėdas geras variantas-kažkam troliukas,kažkam dovana .
Tyliai skaitau Jūsų temą,sergu ta liga -auskarai,fantazijos vėrinys ir apyrankė ,bet man iki Jūsų dar toli...