QUOTE(rita7777 @ 2010 09 05, 11:55)
Tu esi šaunuolė, tau seniai priklauso, ir labai gerai, kad laimėjai. Tas įrodo, kad yra teisybė ant svieto. Įsitikinai dabar, kad troliai ateina pas ligonius nepriklausomai nuo nieko, nuo jokių ten pajamų, tas yr fignia, jie tiesiog patys atsiranda?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 05, 12:37)
Užsispyrėlis drakonas ir trolis kūdikėlis turi pimpaliukus O vario yra simboliuose.
O "taip" padarytas iš aukso ir deimanto, mol, kai jau pasakė "taip", tai kaip rėžtuku nurėžė
Gaila, apie moteriškus organus neklausė Ir tokių irgi yra
QUOTE(rita7777 @ 2010 09 05, 12:38)
tos gėlytės mane nervuoja, kažkaip nelimpa, o vat dabar galvoju kad sekantis turėtų būti rožinis auksas, susišauktų jis ir su rožiniu kaspinu ir su juodu auksu, kaip manot ar teisingai mąstau?
Aha, labai sutinku, rožinis auksas gerai
O tavo apyrankė labai graži ir niekas ten nešsišoka. Man žiauriai gražu, kai apyrankėj yra bent biskutuką aukso, jis visą apyranę suprabangina. Ateity susiplanuok dar vieną karoliuką su aukso spalva, ir jau kaip tada gražu bus, tai šakės Pvz. rožinį auksą arba karūnos čakrą (o gal net ola tiktų???) Nors ir taip kaip yra - labai gražu ir skoninga.
Aš vietoje tavęs dabar truputuką pamirščiau apie stiklą ir pereičiau prie akmenų. Jau galvočiau apie rožinį kvarcą (geriau facetuotą) ir oniksą arba iš bėdos - kataloginį tamsiausią gintarą, jis gi juodas. Ir dar niekada niekam netrukdo labradoritas Aišku, čia mano nuomonė, tie karoliukai biskutuką brangesni už stiklą, bet. Mano supratimu, gražiai apyrankei bent du akmenys būtini Aišku, tas mano supratimas ne rodiklis, kiek žmonių, tiek supratimų...