Erilukaha - juodasis auksas yra GĖĖĖRIS, po vakar niekaip juo neatsidžiaugiu.
Margita (tikiuosi taip parašiau
) - kaip suprantu ir tu ten buvai, alų midų gėrei?
Troliukų ilgiausio vėrinio rekordas - 20,9 m
atrodė be galo gražiai!
Na o dabar apie rungtis, kurias laimėjau
pirmojoje ant renginio vedėjos troliukės kaklo buvo suverta odinukė iš naujos kolekcijos ir įmaišyti keli (3) seni. Reikėjo pasakyti kurie yra kurie. Tai du senus iškart pasakiau o dėl vieno (leopardo) abejojau, bet po to vistiek pasakaiu kad senas. Tai vat iš tų trijų senų ir liepė rinktis kurio noriu (leopardas, plienas geltoname ir juodasis auksas). tai išsirinkau auksą
O vėliau Tadas, Raselė ir Gitana (ar Andžela nežinau, aš jas maišau) darė troliukų pristatymą, su skaidrėmis ir t.t. Ir uždavė klausimą iš ko gaminami troliukai. Aš taip tyliai sakau iš sidabro, o jie man tik mikrofoną kyšt ir sako na dabar vardink viską, juk ne tik iš sidabro
na ir išvardijau viską. Gavau maišeliuką, kuriame trolis, tik nesimato koks, tai greit praskleidžiau ir žiūriu... taigi rožinis kaspinas
o aš visada svajojau apie juodai baltą rožinę apyrankę
nu ant tiek abu į temą kad negalėjau patikėti.
O tada buvo rungtys vaikams, kur vienoje iš jų mano sūnėnas laimėjo tikėjimas, meilė, viltis. Taigi ir šis buvo mano norų sąraše
Šiaip buvo dar viena užduotis (į kurią nėjau, nes kukli mergina esu ir galvoju tris laimėjau, tai tegul kiti dabar laimi), kurią taip pat būčiau be vargo laimėjus. Ir dabar labai gailiuosi kad nėjau
paskirstė į dvi komandas po penkis žmones ir uždavinėjo klausimus apie trolius. Tai kurioje komandoje būčiau buvus, nesigiriant galiu pasakyti kad ta komanda būtų kitą komandą patvarkius be gailesčio
nes žinojau visus atsakymus. Jūsų visų dėka supratau kad galiu save vadinti šiokia tokia trolių žinove
Ir čia galiu tarti didelį ačiū Jums visoms, nes dalinatės įvairia informacija
Pvz.: vienas klausimas buvo, kurie du troliai turi vyriškus organus
arba kitas, iš ko pagamintas karoliukas "Taip". Arba dar vienas: kuriame karoliuke yra vario. Nu žodžiu žinojau visus ir per savo kuklumą nėjau ir nelaimėjau
Ir ačiū Jums už nuoširdžius sveikinimus