Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Abraitis

Mes abu kartus mokejom 800. Pirma karta CP, antra pagimdziau pati 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as susitariau gimdyti pas si gydytoja, mano kelios koleges pas ji gimde, tai liko lb patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 14 birželio 2010 - 21:17
QUOTE(Jolete @ 2010 09 20, 15:07)
Tada dar papasakokit kaip jį spaudėt  biggrin.gif , nes mums nepavyko niekaip  schmoll.gif

mano vyras graziai pasneket moka, sake nu tai sakykit, negi dabar reiks eit per visa ligonine ir klausinet, sako juk visi zinom, kad yra mokama ir turit stafkes, dar ten juokeliais abu persimete, poto ir pasake biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
man irgi labai rupi kokia suma butu tinkama atsidekoti siam daktarui ir visai jo komandai gimdymo metu. Mano gine (kuri man ji rekomendavo) sake, kad skirti jiems bendra suma, paskui jie jau atsidalins, tik kiek tai turetu daugmaz buti? J ikazka kalbejo apie kokius 800 lt (nes KMUK tokia oficiali suma issikvieciant daktara ne budejimo metu). Tai taip suprasti, kad tu 800 lt jiems visiems ir uztenka? na anesteziologui greiciausiai jog atskirai reikes duoti uz vaistus. Kas turite info ir jau gimdete pas Abraiti, labai prasau pasidalinti ziniomis man i AZ smile.gif labai aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma S. @ 2010 11 04, 19:09)
Sveikos,
man irgi labai rupi kokia suma butu tinkama atsidekoti siam daktarui ir visai jo komandai gimdymo metu. Mano gine (kuri man ji rekomendavo) sake, kad skirti jiems bendra suma, paskui jie jau atsidalins, tik kiek tai turetu daugmaz buti? J ikazka kalbejo apie kokius 800 lt (nes KMUK tokia oficiali suma issikvieciant daktara ne budejimo metu). Tai taip suprasti, kad tu 800 lt jiems visiems ir uztenka? na anesteziologui greiciausiai jog atskirai reikes duoti uz vaistus. Kas turite info ir jau gimdete pas Abraiti, labai prasau pasidalinti ziniomis man i AZ smile.gif labai aciu wink.gif

Papildyta:
Mes davem 600lt akuserei 100lt
Sekmes
Papildyta:
Anesteziologui dar 150lt
Atsakyti
QUOTE(Irma S. @ 2010 11 04, 19:09)
Sveikos,

Labas,

mes gydytojui daveme 800Lt (dar 200Lt buvom dave ankstesniu apsilankymu metu
), o akuserei 200Lt. Gimdziau be nuskausminamuju tai anestiozologui moketi ir nereikejo smile.gif
Atsakyti
mokejome daktarui 500lt anesteziologui nieko nedavem
Atsakyti
Mielosios nera jis nera labai geras gydytojas, sesuo gimde vaikiuka, gavo trauma, pazeistos smegeneles. Patikekit tada jis jau nesirode ir slepesi nuo musu.
Dar musu manymu gydytojas puikiai jaucia mokius ir nemokius klientus. Nelaimei nuleidom jaunima vienus.
Taigi o situacija rodanti polinki i blogus sprendimus buvo tokia. Gimdant buvo naudojamas vakumas (ekstrakcija), vakuma naudoti teko, nes laiku nebuvo priimtas sprendimas daryti cezari, nors buvo maziausiai dvi indikacijos rodancios sunku ir gimdyma ir galima pavoju kudikiui. Taigi pagalvokite ar verta rinktis si gydytoja ir uz bandyma gimdyti naturaliai nesumokesite per didele kaina. Ir pasak gydytojo, nelaimei jam tenka dazniau panaudoti vakuma, manau as Jums atsakiau kodel. Taigi tik dalinuosi ziniomis.
Gero linkedama Vilma
Atsakyti
sveikos,

na, dėl klaidų, tai taip, visi klystame savo darbuose ir ne tik daktarai... bet daktarų klaidos ypač skaudžiai įvertinamos, o ypač, kai kalba eina apie gyvybę verysad.gif bet juk tokiomis situacijoms daktarams tenka priimti skubius sprendimus ir beskubnat ko gero gali atsitikti visko..... na, taip šis daktars tik už natūralumą- su manimi irgi rizikavo ir pats prisipažino, kad bijo mano gimdymo, bet ačiū D, viskas ėjosi super sklandžiai ir džiaugiuos, kad nesrinkau CP.... visaip ir visko būna... iš anksto sunku numatyti... tikies blogiau, o išeina geriau, tikies geriau,o išeina blogiau...
o dėl mokumo tikrai nepasakyčiau, kad jis iš tų, kur labai jau žiūri gaus ar ne... pirmam kartui gal ir taip, bet toliua tikrai ne... aš pas jį buvus jau keliasdešimt kartų ir tikrai nekišom pinigėlių kiekvieną kartą, o jis bendravo visuomet vienodai, viską apžiūrėjo, išsakė...
teko gulint 3 sav klinikose susidurti su akivaizdžiai mokia gyd., tai net bendravimo tonas, meilumas ir visa kita paiskeitė gavus pinigėlių doh.gif dar nė vieno gyd klinikose nemačiau, kuris pravizituotų kuo naksčiausiai ir neskubėtų išlėkti kuo greičiau iš palatos... bent jau ta mano minėta gyd pasakė po naktinio budėjimo- šnd nevizituosiu, nes aš po naktinės - mano darbo laikas jau baigės... taigi aprašiau kitą gyd tieisog palyginimui... dar girdėjus klinikose ne vieną gyd, kurie pareiškia kad per mažai gavo tiesiai šviesiai pacientei į akis, apie šį gyd to girdėti tikria neteko... tai va, turi visi ir pliusų ir minusų, o klaidos pasitaiko visiems, aišku nesmagu tam žmogui, kurį tai konkrečai liečia ir jam tas dakt. tikriau tampa ne per geriausios reputacijos verysad.gif bet iš vienos situacijos neina spręsti apie visą darbą bendrai...

sėkmėz visoms 4u.gif kad daugiua niekam nepasitaikytų blogų situacijų...
o mes kt sav važiuosim pas šį dakt...
Papildyta:
gal jums pasirodys, kad aš labai jau šį daktr liaupsinu, bet aš tik jo dėka susilaukiua savo pirmosios dukrytės per dideles kančias ir vargus... ri dbr tikiuos dar sėkmingai susilaukti ir antro vaikelio smile.gif... bet dar nesidžiuagiu pirma laiko... bet už dukrytę esu dėkinga ikrai labai labai šiam daktarui... ir visai nekaltinu, kad ir su jo skirtu gydymu turėjau du persileidimus, 3-ias kartas nemelavo, nes šiek tiek pakoregavom gydymą (o iš tikrųjų tai 6-tas kartas, nes pas šį daktr papuoliua tik po 3k) ... tai va, kai kam jis ir stebukladarys su savo skiriamu gydymu dėl AFS 4u.gif , nes jis vienintelis šios ligos specilaistas LT
Atsakyti
QUOTE(vilma-voll @ 2010 11 15, 19:55)
Mielosios nera jis nera labai geras gydytojas, sesuo gimde vaikiuka, gavo trauma, pazeistos smegeneles. Patikekit tada jis jau nesirode ir slepesi nuo musu.
Dar musu manymu gydytojas puikiai jaucia mokius ir nemokius klientus. Nelaimei nuleidom jaunima vienus.
Taigi o situacija rodanti polinki i blogus sprendimus buvo tokia. Gimdant buvo naudojamas vakumas (ekstrakcija), vakuma naudoti teko, nes laiku nebuvo priimtas sprendimas daryti cezari, nors buvo maziausiai dvi indikacijos rodancios sunku ir gimdyma ir galima pavoju kudikiui.  Taigi pagalvokite ar verta rinktis si  gydytoja ir uz bandyma gimdyti naturaliai  nesumokesite per didele kaina.  Ir pasak gydytojo, nelaimei jam tenka dazniau panaudoti vakuma,  manau as Jums atsakiau kodel. Taigi tik dalinuosi ziniomis.
Gero linkedama Vilma

Taip jau yra kad gimdymo metu labai daznai gimdymas baigiasi replemis ar vakuumu. i rtai nera gerai. beda ne tame kad vakuumas buvo panaudotas, beda ta, kad pries gimdant nera suteikiama informacija apie gimdymo galimas komplikacijas, pavojus, veiksmus ir komplikacijas. Nors mano kraujospudis su pirmu buvo aukstas ir virkstele apsivyniojus mano pirma vaikiuka priemusi daktare (armaitiene) buvo tik uz naturalu gimdyma. kai atsidarymas buvo 10 cm. vaiko tonusai nustojo, o daktare rekia tik nesugalvok stumt nes vaikas mirs. greit ruosiama operuot ir niekas net nebande valyt skrandzio (nes laiko nebuvo), suleidzia nospa ir viskas sukas sukas sukas ir tik girdziu kad operacine atsilaisvins po 2 minuciu. nera laisvu operaciniu... vyras pradejo saukt ant manes, kad giliai kvepuok!!! girdi ka sako!!! nusiramink. as jam pro sukastus dantis bandau pasakyt kad as rami, o tas sako paziurek i savo ranka. as pasiziuriu, o mano ranka gal 30 cm amplitude i visus kampus dreba. susikaupiau, nusiraminau. prapjove, ir tik kai isgirdau vaiko rekima vel pradejau po laiko jaudintis... vaistu buvautiek prifarsiruota, kad net nesugebejau nusisypsot ar apsiverkt pamacius savo maza stebukla... niekas nezino kada tiksliai mano pirmagimis gime, nes niekas neziurejo laikrodi, nes tuo metu gyvybe buvo svarbiausia... daktare sake, kad jei buciau gimdzius pries 10-15 metu vaikas butu tikrai mires, o del mano gyvybes butu pakovoja...
antra vaikiuka norejau gimdyt pas ta pacia dk bet i atostogavo ir rekomendavo man abraiti. taip jo savotiskas jumoro jausmas bet ma tiko 100 proc. ir kai pasakiau kad be indikacijunoriu cezariu ilgokai priesinosi, bet padare. po to man ilgai priekaistavo, kad trecio pati jau nebegalesiu gimdyt. bet prisimenan savo pirma gimdyma as visai nenoriu gimdyt pati. aisku, turbut tas jausmas beprotiskai fantastiskas, taciau niekas negarantuoja kad vaiko nespaus, nelups nenaudos vakuumo ar repliu...
yra situaciju del kuriu niekas nekaltas. nes visi turi pasirinkima.
Atsakyti
na, mes tik ką grįžom iš šio daktaro thumbup.gif ir ... jau taip pat teko nugirsti apie šį skandalą... o daktaras visai šaltai į tai reguoja ir pasakė, jog jau ne taip ir reti tokie atvejai jų visų patirtyje....

mane šis skandalas nė kiek neatbaido nuo šio daktaro- kaip lankiausi, taip ir lankysiuosius pas jį ir gimdysiu taip pat ir antrą vaiką prie jo thumbup.gif thumbup.gif

klinikose tikrai yra daug prastesnių daktarų... pasigooglinkit pačios, pasiskaitinėkit, kad ir tokią temelę čia SM ,,pas ką geriau nepapulti", sužinosit, dar ne tiek... ir manau savo vienetiniu atveju neverta gąsdinti kitų mamų ir iš vieno atvejo daryti bendras išvadas apie visą daktaro darbą.

jums reikėtų papulti pas kokį provincijos ginekologą- na, nesakua, kad jie visi blogi, bet kaip lupa vaikelį, taip kad jis net miršta.... tai ką žinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 23 lapkričio 2010 - 19:12
susiradau apie A ir as. aciu Sidrulka 4u.gif . noriu ir as pasisakyti. gimdziau pas A, nusiskundimu turiu nemazai jam kaip gyd, , nes lankiausi pas ji dar kai buvo sunku pastoti. zinojau apie jo iprocius, kas patinka ir nepatinka, bet pasiryzau vien tik del to kad kad jis yra AFS specas, manau kitu atveju buciau gimdzius pas kita. gimdymas mano irgi nebuvo sklandus ir pats nestumas galas, bet jis daug kur ziurejo pro pirstus, o gal as cia tokia paranojike buvau, nes pirmas sunus gime su negalia, tada labai daug izvelgiau gydytojos klaidu, kuri ne tik per gimdyma nekaip pasirode, bet ir nestumo metu matydama kad sunus ne toks koks turi buti, nieko nedare, niekur nesiunte ir nieko netyre. tada labai pykau ant jos, bet tiesiog visa energija teko atiduoti sunui, kad isgyventu, kad kazkiek taptu panasiu i normalu sveika berniuka, patikekit, niekam to nelinkeciau. A zinojo del pirmojo sunaus, todel nesitrauke nei per zingsni nuo manes, nors nebuvo jau ir kada trauktis, nes vyko gimdymas zaibiskai. kad gimdymas butu galbut kitoks, tiesiog gydytojui manau pries pat gimdyma reikejo atidziau isklausyti mano nusiskundimus, bent apziureti kakleli ar dar ka ten daryti, nzn ,nes man tik tonus paklause akusere. nu vienu zodziu antras gimdymas vos irgi netapo katastrofa musu seimai. vaikku turi rupintis ne akuseris, o tam skirti gyd. i palatas ateina mamos ginekologai ir atskirai vaikucio gyd, tai kad vaikas tos nukentejusios mamytes per velai pateko i reanimacija, tai ne A kalte. man taip pat truko A demesio po gimdymo, nes velgi pas mane buvo bedeliu ir apskritai klinikose, tiek tu gyd vaiksto, tai nzn kam pasiskusti, tada skundiesi visiems, ir nzn is ko sulauksi pagalbos.
negaliu pasakyti ar A geras ar blogas gyd. manau jis nei toks nei anoks, tiesiog kaikuriu AFS mamyciu isgirtas perdaug, bet jas galima supasti, nes jos pagaliau turi ilgai lauktu vaikeliu, o busimoms mamytems linkiu tiesiog nepapulti i tokias situacijas kad ir pati geriausia gyd paverstu blogu 4u.gif
tiesa, mano drauge pas ji pateko nesusitarus, tai yra skirtumas, kai susitari o kur ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 24 lapkričio 2010 - 17:48