QUOTE(Mylimukas @ 2007 04 21, 22:40)
Man irgi pirmas buvo cezaris, o antrą pagimdžiau pati būtent pas Abraitį. Tiesiog kai tariausi tai jis labai aiškiai išdėstė visas galimybes ir sutarėm, kad bandysiu pati, o paskui bus matyt.
Man tuo Abraitis ir patiko, kad kalba: nereikia žodžių traukti, klausinėti ir ne medicininiais terminais apipila, o žmoniškai viską paaiškina. Ir antrą vaikiuką žadu tik pas jį gimdyti, o ir jis pats iniciatyvą parodė, pasakė, kad geriau iš anksto susitarti, tada pats daktaras visą situaciją geriau žino. Šį kartą mane iš Marijampolės išsiuntė į kauną gimdyti, o Kaune nebuvo kada mane echo žiūrėt, niekas ir nežinojo kad mano vaikas užsisukęs. Pasakė kad 14 val, kankinausi veltui. Paguodė, kad kitą pagimdysiu pati, jei tik laiku bus sužiūrėta
QUOTE(kicule @ 2007 04 23, 17:39)
vaikiukas per auktai buvo,neatidarinejo niekaip... po ilgu-ilgu kankyniu baigesi cezariu
Aš gimdžiau prie Abraičio ir gimdžiau 14 val. o paskui teko Cezarį padaryti, nes vaikiukas nusilpo ir pradėjo širdelė mažučiui stoti. Kitą dieną daktaras paaiškino, niekaip būčiau pati nepagimdžiusi, nes vaikiukas nusisukes buvo. Šito Marijampolė nematė į Kauną dėl kitų priežaščių išsiuntė