Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Rudeneja @ 2010 09 15, 12:16)
Pirmąsyk skrendu su registruotu bagažu. Įsičekinau online, bet rezultatas (tas lapas įsėdimo) gavosi su užrašu 0 registruoto bagažo. Tvirtinančiame maile rodo, kad nusipirkta vieno lagamino registracija. Kaip čia dabar yra? Galiu aš vežtis lagaminą ar ne?

blush2.gif

Labai, keista. Būtinai tai išsiaiškinkite iki skrydžio.
Jeigu užsakytas bagažas Boarding Pass'e turi matytis:

BAG0 0 - CHECKED BAG
BAG1 1ST - CHECKED BAG (15KG)
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 09 15, 09:59)
Į Londoną nieko gero nesitikėk, anšlaginis maršrutas. Jei nori labai pigiai, tai reikia ilgai gaudyt akcijas ir skristi su persėdimu, pvz., Frankfurte, Bremene, Berlyne, Osle. Būtent per šiuos oro uostus skridau į londoną aš ar mano vaikai, todėl juos ir pažymiu, bet galima paieškot ir kitų variantų. O spalio pradžiai iš Londono į Kauną nesulaukusi nieko gero nusipirkau bilietą už 15 svarų ( pirkau rugpjuty), visą vasarą tokios kainos kabojo, dabar žiūriu - pabrango. Dar priklauso, kokiu metu nori skrist, šiaip tai po naujųjų, nuo sausio vidurio ir vasarį būna labai neblogų akcijų

na paskutini karta skridau uz nepilnai simta litu, bet tai buvo seniau, vasara irgi buvau pagavus gera kaina, bet nepasizymejus, nuejau korteles ieskot ir tiek ir temaciau juos sugrizus doh.gif dabar kuris laikas kainos laikosi vienodos.lyg anksciau pries menesi pries skrydi buvo ismetami pigiasni, na dabar irgi reiks palaukt:)
del su persedimu tai vis ziurineju per berlyna ir osla, bet, kad labai ilgai laukt tenka nuo ryto iki vakaro g.gif bet aisku labai reikiant ir norint, geriau negu nieko 4u.gif
Atsakyti
Situacija tokia: zmogus persigalvojo ir nebeskrenda. Check-in jau padarytas, iki skrydzio liko 3 dienos. Ar dar imanoma kazka pakeisti, ar pinigai ismesti i bala? Gal dar yra kazkokia galimybe skristi kazkam kitam vietoj to zmogaus?
Atsakyti
Ar įmanoma jau sumokėjus už bilietus - vienas be bagažo, kitas su 15 kg bagažu, užsakyti pirmąjam papildomą 15 kg bagažą ar bent jau tą vieną esamą pakeisti į 20 kg?
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2010 09 15, 13:51)
Situacija tokia: zmogus persigalvojo ir nebeskrenda. Check-in jau padarytas, iki skrydzio liko 3 dienos. Ar dar imanoma kazka pakeisti, ar pinigai ismesti i bala? Gal dar yra kazkokia galimybe skristi kazkam kitam vietoj to zmogaus?

Praktiškai jau viskas. Keitimas kainuoja 100 eurų už skrydį į vieną pusę. Vargu apsimokės.

Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2010 09 15, 14:43)
Ar įmanoma jau sumokėjus už bilietus - vienas be bagažo, kitas su 15 kg bagažu, užsakyti pirmąjam papildomą 15 kg bagažą ar bent jau tą vieną esamą pakeisti į 20 kg?

Pridėti papildomą 15 kg galima. Kaina 35 eurai (per Manage my booking). Dėl pakeitimo, reiktų skambinti į Ryanair. Gal pakeistų.
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 09 15, 14:14)
Praktiškai jau viskas. Keitimas kainuoja 100 eurų už skrydį į vieną pusę. Vargu apsimokės.

Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Taip ir maniau, kad nieko nebeimanoma padaryti.
Atsakyti
kokia kvaila mada turiu kai nusiperku bilietus karts nuo karto vis tiek paziuriu kokia kaina butu dabar jei pirkciau doh.gif ir ka jei dabar pirkciau tai buciau sumokejus per pus pigiau doh.gif

jei nesunku spustelkit sia nuoroda http://www.filmai.in/uzeik-219459.html labai atsiprasau kad ne i tema as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 15, 16:04)
kokia kvaila mada turiu kai nusiperku bilietus karts nuo karto vis tiek paziuriu kokia kaina butu dabar jei pirkciau  doh.gif  ir ka jei dabar pirkciau tai buciau sumokejus per pus pigiau  doh.gif

jei nesunku spustelkit sia nuoroda http://www.filmai.in/uzeik-219459.html labai atsiprasau kad ne i tema as cia  blush2.gif

Aš jau nebežiūriu, nes tai vienas nervų gadinimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 09 15, 17:10)
Aš jau nebežiūriu, nes tai vienas nervų gadinimas sad.gif

tai jau ir as supratau kad geriau neziuretri, nes iki siol budavo tik brangdavo, o dabar net per pus pigiau doh.gif jau as su akcija pirkau, o dabar aplamai pigiau grybo bilietas. ir pastebejau 2dieniais atpinga dar akcijiniai bilietai.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 15, 16:12)
tai jau ir as supratau kad geriau neziuretri, nes iki siol budavo tik brangdavo, o dabar net per pus pigiau  doh.gif  jau as su akcija pirkau, o dabar aplamai pigiau grybo bilietas. ir pastebejau 2dieniais atpinga dar akcijiniai bilietai.

Reiks pažiūrėt ir man, nes gudruolė jau nusipirkau šeštadienį - o pirmadienį - o gal ir antradienį jie kainavo 30% pigiau doh.gif
Atsakyti
Ir man su taupymu nelabai pavyko. Prarasta 20 eu :0)
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 09 15, 16:14)
Ir man su taupymu nelabai pavyko. Prarasta 20 eu :0)

tai su tais akcijiniais bilietais, tai dazniausiai antradieni ir penktadieni pakeicia kainas, bet tik ne i LONDONA smile.gif
Atsakyti