QUOTE(pliurpa @ 2010 09 15, 09:59)
Į Londoną nieko gero nesitikėk, anšlaginis maršrutas. Jei nori labai pigiai, tai reikia ilgai gaudyt akcijas ir skristi su persėdimu, pvz., Frankfurte, Bremene, Berlyne, Osle. Būtent per šiuos oro uostus skridau į londoną aš ar mano vaikai, todėl juos ir pažymiu, bet galima paieškot ir kitų variantų. O spalio pradžiai iš Londono į Kauną nesulaukusi nieko gero nusipirkau bilietą už 15 svarų ( pirkau rugpjuty), visą vasarą tokios kainos kabojo, dabar žiūriu - pabrango. Dar priklauso, kokiu metu nori skrist, šiaip tai po naujųjų, nuo sausio vidurio ir vasarį būna labai neblogų akcijų
na paskutini karta skridau uz nepilnai simta litu, bet tai buvo seniau, vasara irgi buvau pagavus gera kaina, bet nepasizymejus, nuejau korteles ieskot ir tiek ir temaciau juos sugrizus
dabar kuris laikas kainos laikosi vienodos.lyg anksciau pries menesi pries skrydi buvo ismetami pigiasni, na dabar irgi reiks palaukt:)
del su persedimu tai vis ziurineju per berlyna ir osla, bet, kad labai ilgai laukt tenka nuo ryto iki vakaro
bet aisku labai reikiant ir norint, geriau negu nieko