Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 27, 13:51)

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 27, 14:32)
Tai neskaitykit tų mano sapalionių  biggrin.gif  aš šiaip atsirenku, ką skaityti ko ne, o ne einu per temas ir aiškinu, kad būtų pateikiama tik man aktuali info  doh.gif

Laikausi taisyklių, bet apie oro uostą vistiek kiekvieną kartą pasiteirauju, nu ar tai toks baisus nusikaltimas, kad aš domiuosi tuo, kas man rūpi. Jeigu jums nerūpi, tai nereiškia, kad visi toki pat kaip jūsų  doh.gif

tai tu teiraujies, tai kai pasako kiti kad tper kazkiek skrydziu tiek kartu tikrino sakai kad nesamones raso, pati neapsisprendi ir cia pyksti ant visu .
O tai kad tavo domejimasisi keistas, Tadas Blinda teisingai pasake jai ten vakar netikrino tai nereiskia kad rytoj netikris, ka tokios zinios tau duoda, kokia nauda is to? Juk visvien tikimybe kad tikrins islieka tokia pati bet kuriame orouoste
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 27, 13:51)
O man atrodo, kad iš Jūsų sapalionų nėra jokios naudos...
Laikykitės taisyklių ir nereikės kvailų klausimų uždavinėti... Čia maždaug iš serijos: kuriose vietose stovi kelių policija ir matuoja greitį Lietuvoje... Jei vakar matavo greitį Vilniuje prie oro uosto, tai nereiškia, kad ir rytoj ten pat bus matuojamas greitis... Žmonėms, kurie laikosi taisyklių - jokio skirtumo kur tas greitis matuojamas... Jei jau turite kelis šimtus bilietui, tai juokingai atrodote, kad nerandare šimto Litų bagažui...

Kita vertus, ko norėti, šiais laikais keliauja kas netingi... Per TV rodė reportažą iš (Ž)Gironos, kai STAR'ai paliko žmones oro uoste... Keista žiūrėti, kai žmonės keliauja, o ištikus bėdai kišenėje yra vos 10 Litų, o už tikras ašaras niekas namo neskraidina... Dar kiti gražuoliai nusipirko bilietus į Rygą, suprantama iš ten Lietuva ranka pasiekiama. Vėliau pasirodė, kad nuskrido jie ne į Rygą, o į Oslą (Rygge)... smile.gif

thumbup.gif

O su Ryga čia geras, neteko skaityt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 27, 12:51)
Mane 99 proc.bent jau priverčia batus nusiimt. Mano kuprinės nei sykio nesvėrė.  mano kuprinę vieną kart kišo į rėmą. Skridau kokį 55 kartus. Čia šiaip, statistikai, jei renkat smile.gif

Aš daugiau skridau , kam čia statistiką susakyt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif laugh.gif

Iš esmės nesuprantu , pričiom čia kažkokia statistika ir koks skirtumas dabar ginčytis, kur liepia batus nusiaut, kur kelnes nusiimt, kur čiupinėja, o kur ne lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 27, 18:52)
Aš daugiau skridau , kam čia statistiką susakyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif laugh.gif
Iš esmės nesuprantu , pričiom čia kažkokia statistika ir koks skirtumas dabar ginčytis, kur liepia batus nusiaut, kur kelnes nusiimt, kur čiupinėja, o kur ne  lotuliukas.gif  doh.gif

Makaliau, su visa pagarba, perkaistykit kelis puslapėlius atgal, viskas bus aišku. O 55 čia šiaip smile.gif iš oro, neskaičiavau skrydžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 26, 06:47)
Su oro uostu taip pat, kuo daugiau išsiaiškini, tuo ramiau jautiesi. o prieš skrįdžius streso ir taip nemažai žmogus a[turi, tai ir jaudinasi del kiekvieno menkniekio. ateina, paskaito, truputį nusiramina  biggrin.gif

negi taip sunku suvokti, kad Ryanair avialiniju nustatyti bagazo limitai visai nepriklauso nuo oro uosto - jie tie patys galioja ar is Kauno skrendat ar is Londono. Jei vezates daugiau nei leidziama tai bukit pasiruosus uz tai moket, paprasta kaip 2x2 doh.gif
Atsakyti
sveiki,

jei jau pasibaige tema apie statistikas, as dar karta noreciau pasidometi - nes lyg kazkas rase turintys rysiu Ryanair'e, ar bus kokiu nors dar "akciju atrakciju" - gruodzio (gale) - ar sausio(pradzioje) menesio bilietams i Londona? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2010 10 28, 08:56)
sveiki,

jei jau pasibaige tema apie statistikas, as dar karta noreciau pasidometi - nes lyg kazkas rase turintys rysiu Ryanair'e, ar bus kokiu nors dar "akciju atrakciju" - gruodzio (gale) - ar sausio(pradzioje) menesio bilietams i Londona?  ax.gif

Nemanau, kad atsiras koks Orakulas ir pasakys ar bus akcijų ar nebus... Kaip ir Jūs nepasakysite ar bus gruodžio mėn. Maximoje "akcija atrakcija" apatiniam trikotažui...

P.S. Priminkite, jei nesunku, kada tų akcijų į Londoną aplamai buvo paskutinį kartą? Aš kažkaip nepamenu...
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 28, 10:41)
Nemanau, kad atsiras koks Orakulas ir pasakys ar bus akcijų ar nebus... Kaip ir Jūs nepasakysite ar bus gruodžio mėn. Maximoje "akcija atrakcija" apatiniam trikotažui...

P.S. Priminkite, jei nesunku, kada tų akcijų į Londoną aplamai buvo paskutinį kartą? Aš kažkaip nepamenu...

Aš galiu būt orakulas ir REMIANTIS STATISTIKA ( laugh.gif ) pasakyt, kad gruodžio gale ir sausio pradžioj bilietai į Londoną ir ne tik būna brangiausi bilietai per visus metus, KADAAAAAANGI biggrin.gif keliauja emi ir imi grantai. smile.gif ir jų šeimos kursuoja pirmyn atgal.

Šventės visgi tokios. Didžios ir nuobodžios.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 28, 11:24)
Aš galiu būt orakulas ir REMIANTIS STATISTIKA ( laugh.gif ) pasakyt, kad gruodžio gale ir sausio pradžioj bilietai į Londoną ir ne tik būna brangiausi bilietai per visus metus, KADAAAAAANGI biggrin.gif keliauja emi ir imi grantai. smile.gif ir jų šeimos kursuoja pirmyn atgal.

Aciu! bigsmile.gif bent jau nebesedesiu ir neziurynesiu bilietu tam laikui.. tiksliau nebesitikesiu gauti ju pigesniu..
o kada yra pigiausi bilietai i ta puse? blush2.gif gal esi pastebejes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 28, 11:24)

Tokiu orakulu ir aš galiu pabūti, sakydamas, kad eglutės per Kalėdas kainuoja brangiausiai, juo labiau, kad klausimas lyg ir buvo ne kada bilietai brangiausi... smile.gif

O gal tu, REMIANTIS STATISTIKA ar KAVOS TIRŠČIAIS, gali pasakyti mums vargdieniams, kada į tą Londoną bus tų pigesnių bilietų (iki 100 Lt į abu galus) tarkim per ateinančius 6 mėn., jei suklysi dvi savaites, tai mes kaip ORAKULUI, tau atleisim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 28, 15:28)

O gal tu, REMIANTIS STATISTIKA ar KAVOS TIRŠČIAIS, gali pasakyti mums vargdieniams, kada į tą Londoną bus tų pigesnių bilietų (iki 100 Lt į abu galus) tarkim per ateinančius 6 mėn., jei suklysi dvi savaites, tai mes kaip ORAKULUI, tau atleisim... smile.gif

Na ir kartele pakelei... i Londona iki 100 Lt i abu galus hihihi.gif tokiu kainu man is viso dar neteko matyt wink.gif

O siaip jau vasario kovo menesi bilietai pigesni, cia tiems, kas is anksto keliones planuojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 27, 18:10)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
tai tu teiraujies, tai kai pasako kiti kad tper kazkiek skrydziu tiek kartu tikrino sakai kad nesamones raso, pati neapsisprendi ir cia pyksti ant visu .
O tai kad tavo domejimasisi keistas, Tadas Blinda teisingai pasake jai ten vakar netikrino tai nereiskia kad rytoj netikris, ka tokios zinios tau duoda, kokia nauda is to? Juk visvien tikimybe kad tikrins islieka tokia pati bet kuriame orouoste

1. Ant nieko aš nepykstu 4u.gif
2. Kur rašiau, kad kažkas nesąmones rašo? g.gif Jeigu žmogus nepateikia pilnos informacijos, tai tokia ta pateikta informacija ir 'naudinga'.
3. Kokia nauda jau rašiau, nebesikartosiu.
4. O tikimybė neišlieka tokia pati, jeigu visi sako, kad netikrina, tai ir tikimybė, kad tave patikrins sumažėja mirksiukas.gif bet -inoma, visada gali būti tas vienas išrinktasis bigsmile.gif to juk neneigiu.

Dar kartą kartoju, žmones ne tokie durni, kad perskaitę jog kažkieno netikrino, nuspęstų, kad ir jis pats 100% nebus patikrintas doh.gif kam rūpi - tas paklausia, kam nerūpi - tas ateina pasikabinėt biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2010 10 28, 09:30)
negi taip sunku suvokti, kad Ryanair avialiniju nustatyti bagazo limitai visai nepriklauso nuo oro uosto - jie tie patys galioja ar is Kauno skrendat ar is Londono. Jei vezates daugiau nei leidziama tai bukit pasiruosus uz tai moket, paprasta kaip 2x2  doh.gif

Tai būsiu būsiu. Ačiū kad perspėjot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 28 spalio 2010 - 16:45