Man toks klausimas iškilo - skrydis lapkričio 10, tai kaip ir išeina, kad šiandien galima jau daryti check in. Tuo labiau, kad sistema leidžia, boarding pasus atsispausdinau, kaip ir viskas ok, bet ar turi dar sistema pvz per manage my booking rodyti kad jau padarytas check in?
QUOTE(spylkutia @ 2010 10 26, 21:25)
Man toks klausimas iškilo - skrydis lapkričio 10, tai kaip ir išeina, kad šiandien galima jau daryti check in. Tuo labiau, kad sistema leidžia, boarding pasus atsispausdinau, kaip ir viskas ok, bet ar turi dar sistema pvz per manage my booking rodyti kad jau padarytas check in?
man atrodo nerodo, ir pries skrydi likus trim dienom gavau emeila kad reikia chekin. pabandziau, bet parase kad jau uzchekinta
jeigu kas veda statistika, tai spalio 16ta is kauno nekrate, o siandien is gironos irgi nekrate
QUOTE(spylkutia @ 2010 10 26, 20:25)
jei leidžia darytis, tai atsispauzdink, ir bus ramu. jei ką, paskiau per tą manage gali persispauzdint boarding pasą, tik nebegali jau nieko keist.
na,duomenų ta prasme.
QUOTE(Forgete @ 2010 10 26, 20:34)
jeigu kas veda statistika, tai spalio 16ta is kauno nekrate, o siandien is gironos irgi nekrate
Sveikos!
o kazi bus dar kokiu pigesniu bilietu gruodzio menesiui i Londona? arba sausio pradziai? ar be sansu svajoti apie tai?
o kazi bus dar kokiu pigesniu bilietu gruodzio menesiui i Londona? arba sausio pradziai? ar be sansu svajoti apie tai?
QUOTE(grange @ 2010 10 27, 01:19)
jei leidžia darytis, tai atsispauzdink, ir bus ramu.
jei ką, paskiau per tą manage gali persispauzdint boarding pasą, tik [b]nebegali jau nieko keist.
jei ką, paskiau per tą manage gali persispauzdint boarding pasą, tik [b]nebegali jau nieko keist.
Tai kaip suprantu, jau tikrai esu užsiregistravusi, nes neleidžia keisrti jokių duomenų
QUOTE(spylkutia @ 2010 10 27, 09:25)
Tai kaip suprantu, jau tikrai esu užsiregistravusi, nes neleidžia keisrti jokių duomenų
tai tu atsispauzdinai tą "bilietą" nu boarding pass, kur turi tokį tarsi barkodą?
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 26, 13:47)
aš dar ne ant tiek kvaila, kad jums pasakius, jog įsinešėte peilį, imčiau pilną lagaminą šaltųjų ginklų ir kuo drąsiausiai keliaučiau
jeigu dauguma rašo, kad nesveria, drąsiau jausčiausi, nežinodama, kiek viršsvorio pati vežu/nevežu.
jeigu rašo kad sveria, pasiplanuočiau iš anksto, ką išmesti, prireikus.
jeigu dauguma rašo, kad nesveria, drąsiau jausčiausi, nežinodama, kiek viršsvorio pati vežu/nevežu.
jeigu rašo kad sveria, pasiplanuočiau iš anksto, ką išmesti, prireikus.
Mane 99 proc.bent jau priverčia batus nusiimt. Mano kuprinės nei sykio nesvėrė. mano kuprinę vieną kart kišo į rėmą. Skridau kokį 55 kartus. Čia šiaip, statistikai, jei renkat
QUOTE(Storm @ 2010 10 27, 12:51)
Mane 99 proc.bent jau priverčia batus nusiimt. Mano kuprinės nei sykio nesvėrė. mano kuprinę vieną kart kišo į rėmą. Skridau kokį 55 kartus. Čia šiaip, statistikai, jei renkat
Ne, nerenku. Čia šiaip, ateinu pasidomėti tada ir apie tą oro uostą, į/iš kurio skrendu.
O jūsų 55 skrydžiai man nieko nesako taip, kad va iš jūsų posto jokios naudos jei jau rašote, tai bent į temą galėtumėte rašyti. O jei nesuprantate apie ką kalbama, tai jau ne į mane kreipkitės.
Na as taip pat basa po ne viena oro uosta lakstyti turejau O Briuselyje nei tai nepadejo ten beveik kiekviena dar ir isciupinejo
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 27, 12:12)
Ne, nerenku. Čia šiaip, ateinu pasidomėti tada ir apie tą oro uostą, į/iš kurio skrendu.
O jūsų 55 skrydžiai man nieko nesako taip, kad va iš jūsų posto jokios naudos jei jau rašote, tai bent į temą galėtumėte rašyti. O jei nesuprantate apie ką kalbama, tai jau ne į mane kreipkitės.
O man atrodo, kad iš Jūsų sapalionų nėra jokios naudos...
Laikykitės taisyklių ir nereikės kvailų klausimų uždavinėti... Čia maždaug iš serijos: kuriose vietose stovi kelių policija ir matuoja greitį Lietuvoje... Jei vakar matavo greitį Vilniuje prie oro uosto, tai nereiškia, kad ir rytoj ten pat bus matuojamas greitis... Žmonėms, kurie laikosi taisyklių - jokio skirtumo kur tas greitis matuojamas... Jei jau turite kelis šimtus bilietui, tai juokingai atrodote, kad nerandare šimto Litų bagažui...
Kita vertus, ko norėti, šiais laikais keliauja kas netingi... Per TV rodė reportažą iš (Ž)Gironos, kai STAR'ai paliko žmones oro uoste... Keista žiūrėti, kai žmonės keliauja, o ištikus bėdai kišenėje yra vos 10 Litų, o už tikras ašaras niekas namo neskraidina... Dar kiti gražuoliai nusipirko bilietus į Rygą, suprantama iš ten Lietuva ranka pasiekiama. Vėliau pasirodė, kad nuskrido jie ne į Rygą, o į Oslą (Rygge)...
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 27, 13:51)
O man atrodo, kad iš Jūsų sapalionų nėra jokios naudos...
Laikykitės taisyklių ir nereikės kvailų klausimų uždavinėti... Čia maždaug iš serijos: kuriose vietose stovi kelių policija ir matuoja greitį Lietuvoje... Jei vakar matavo greitį Vilniuje prie oro uosto, tai nereiškia, kad ir rytoj ten pat bus matuojamas greitis... Žmonėms, kurie laikosi taisyklių - jokio skirtumo kur tas greitis matuojamas... Jei jau turite kelis šimtus bilietui, tai juokingai atrodote, kad nerandare šimto Litų bagažui...
Tai neskaitykit tų mano sapalionių aš šiaip atsirenku, ką skaityti ko ne, o ne einu per temas ir aiškinu, kad būtų pateikiama tik man aktuali info
Laikausi taisyklių, bet apie oro uostą vistiek kiekvieną kartą pasiteirauju, nu ar tai toks baisus nusikaltimas, kad aš domiuosi tuo, kas man rūpi. Jeigu jums nerūpi, tai nereiškia, kad visi toki pat kaip jūsų