Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(milaaa @ 2010 10 25, 11:06)
na jei fr jusu daiktus svere, tai nereiskia, kad sveria VISUS ir VISADA. man fr nesvere nei karto.

ar kitur yra nepamenu, bet kaune, kur piesinukas, kaip skyscius susipakuot, draudziami daiktai nupiesti, yra nupiestas ir peiliukas ar/ir zirklutes ir parasyta, kad draudziama tik virs 6cm. is drauges zirkliu neateme, net demesio joms neparode.

gerai, labai atsiprašau, ne sveria visus, o svėrė visus kai aš skridau 4u.gif

tai taip išeina, kad jiems peiliukas mano labai patiko ir nusprendė pasiimti sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 25 spalio 2010 - 14:42
Atsiprašau, gal jau ir kalbėjot apie papildomą bagažą, bet nebeturiu laiko staigiai perskaityti temas. ax.gif 4u.gif
Aš jau bandau spausdintis bilietus, bet dar noriu pasiimti papildomai 15 kg lagaminą. Nors rašo, kad kainuos 52 lt į vieną pusę, kitam žingsny prisideda visokių mokesčių ir kaina jau iškyla iki 500 Lt. Gal kas žinot ar čia taip normalu ar aš kažką ne taip suspaudau. ax.gif
Atsakyti
Jau daros juokingi tie pokalbiai "o man svėrė,tai visur sveria, man nesvėrė, nesveria, nežiūriu, o man va žiūri, tai ką daryt" ir tt.t.

Ko sukt galvą papildomai sau?
nugi vežkitės kaip priklauso, ne daugiau 10 kg. 1 vienetą rankinio bagažo, kurio dydis nurodytas, ir nebus problemų, svers, nesvers, kai nebus "nusikaltimo" iš jūsų pusės, kad per didelį pasiimat,tai ir ramiausiai praeisit.
Tam pačiam orouoste tą pačią dieną, vienus gali svert ir kabinėtis, kitus ne. taisyklės nėra, kada tai daroma. Logiškai, turėtš visus žiūrėt, taisyklės yra taisyklės ir jų reikia laikytis.
O tų, kurių nežiūrėjo, tiesiog sėkmingai praslydo, bet nereiškias, kad kitas skris kitą dieną su tuo pačiu skrydžiu ir bus taip pat. nereikia aklai pasitikėt. cool.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 10 26, 11:31)
kitam žingsny prisideda visokių mokesčių ir kaina jau iškyla iki 500 Lt

nu tai paprastai rašo, už ką prideda, paskaityt reikia. jei tokie mokesčiai eina, tai nepanaikinsi. nebent nepamatei ir pasirinkai priority, jei tau nereikia, draudimą, jei jo ir nereikia, ką ten dar galima pamiršau g.gif reikia žiūrėt ką rašo, kaip čia taip iš galvos atspėsi dabar ar normalu ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 26, 12:39)
Jau daros juokingi tie pokalbiai "o man svėrė,tai visur sveria, man nesvėrė, nesveria, nežiūriu, o man va žiūri, tai ką daryt" ir tt.t.

nugi vežkitės kaip priklauso, ne daugiau 10 kg. 1 vienetą rankinio bagažo, kurio dydis nurodytas, ir nebus problemų, svers, nesvers, kai nebus "nusikaltimo" iš jūsų pusės, kad per didelį pasiimat,tai ir ramiausiai praeisit.

Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif Galima pamanyti, kad jei vienam nesvere, tai tada kitas gali krauti virsvori, nes irgi nesvers hihihi.gif

Per mazai su Ryanairiais dar zmones skraido, jei pamokos neismoko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 10 26, 12:31)
Atsiprašau, gal jau ir kalbėjot apie papildomą bagažą, bet nebeturiu laiko staigiai perskaityti temas. ax.gif  4u.gif 
Aš jau bandau spausdintis bilietus, bet dar noriu pasiimti papildomai 15 kg lagaminą. Nors rašo, kad kainuos 52 lt į vieną pusę, kitam žingsny prisideda visokių mokesčių ir kaina jau iškyla iki 500 Lt. Gal kas žinot ar čia taip normalu ar aš kažką ne taip suspaudau.  ax.gif

tai patikslink ar tu bilieta nori ir bandai nusipirkti ar tu jau chekin daraisi? Mokesciai yra visokie, orouosto mokesciai ir t.t.Ryanayro kaina parodyta ji nebuna galutine, + bagazas+ draudimas( ar jis tau reikalingas?)+ priorety board( ir ar butinas?) ir kaina susideda.Rasai kad kaina iki 500lt, tai nuo kiek ji iki tiek pakyla.Suformuluok tiksliau ka darai ir kaip, sunku kuom padet.
Grange drinks_cheers.gif nu tikrai jau tokios nesamones ir vis apie ta pati nu ar praslysiu ar ne, nu va tikrino tai nepasiseke jum, o tai kas cia nepasiseke g.gif laikykites reikalavimu ir nereiks kvarsint del tokiu nieku galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 26, 12:39)

kam kas rūpi, tas to ir klausia, ko gi čia nervuojatės? biggrin.gif

gerai, kai jūs visur kartu svarstykles vežiojatės, tai jums gal ir nerūpi, ten sveria ar nesveria. aš pvz. keliaudama namo, neturiu kur pasisverti savo lagamino, tai man įdomu, kaip krato konkrečiame oro uoste. aš to ir pasiklausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 26 spalio 2010 - 12:12
tai kad juk nieko nepatarsi tokiu klausymu, jai tau nepatikrino tases turinio ar dydzio is tam tikro orouosto tai nereiskia kad ir kitam nepatikrins, koks gali but patarimas? sansu prasinest neleistina svori, dydi ar turini aiskus visada yra, bet... ar verta rizikuoti?
ir niekas cia nesinervuoja tiesiog nesuprantami patarimai, pakartosiu kaip kazkada kazkas rase, jai sakai kad tame orouoste netikrina, zmogus vesis ir ji patikrins ar tu apmokesi nuostolius? juk ne, tai kokie cia patarimai, manau teisingiausias yra patarimas- laikytis reikalavimu
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 26, 13:12)
tai kad juk nieko nepatarsi tokiu klausymu, jai tau nepatikrino tases turinio ar dydzio is tam tikro orouosto tai nereiskia kad ir kitam nepatikrins, koks gali but patarimas? sansu prasinest neleistina svori, dydi ar turini aiskus visada yra, bet... ar verta rizikuoti?
ir niekas cia nesinervuoja tiesiog nesuprantami patarimai, pakartosiu kaip kazkada kazkas rase, jai sakai kad tame orouoste netikrina, zmogus vesis ir ji patikrins ar tu apmokesi nuostolius? juk ne, tai kokie cia patarimai, manau teisingiausias yra patarimas- laikytis reikalavimu

patarimų nieks ir neprašo, ar paliepimų, kaip reikia ką ir kada daryti biggrin.gif žmonės dalinasi savo patirtimi doh.gif viskas. pranašai čia man atrodo dar nesirenka, kurie pasakytų tiksliai, ką kada ir kur prasineši, o ko ne, kad po to galėtum kreiptis dėl žalos atlyginimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 26 spalio 2010 - 12:22
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 26, 12:07)
kam kas rūpi, tas to ir klausia, ko gi čia nervuojatės?  biggrin.gif

gerai, kai jūs visur kartu svarstykles vežiojatės, tai jums gal ir nerūpi, ten sveria ar nesveria. aš pvz. keliaudama namo, neturiu kur pasisverti savo lagamino, tai man įdomu, kaip krato konkrečiame oro uoste. aš to ir pasiklausiu.

nesinervuoju,tik ar ta informacija tau bus vertinga,tai nežinau, kad aš pasakysiu, jog mančesteryje pvz. praėjau su dviem bagažo vienetais, ir svoris buvo apie 15 kg. ir niekas man nieko nesvėrė, skysčių netikrino, peiliukas ir buvo, neatėmė schmoll.gif
dabar įsivaizduok, tu, skrendi iš to pačio orouosto, aha, galvoji,"sakė nesveria, tai ai, du kg nieko blogo nebus, nešies" ir - šast ir tavo lagaminą patikrina ir pasveria, ir liepia susimokėt, arba nuimt. dar negana to pamato, kad ir peiliuką turi swoon.gif viską atima, ir eini nepatenkinta į lėktuvą, nes kažkokia grange forume rašė, kad va mančesteryje tai niekada nesveria schmoll.gif

na, tai dabar sau atsakyk į kl. ar naudos tau yra iš to, kad aš pasakysiu, sveria ar ne,tą kart kai keliavau smile.gif mirksiukas.gif aš nepiktai..

o šiaip, kai nėra namie svarstyklių, dabar yra labai daug kur parduotuvėse, supermarketuose, galų gale WC (užsienyje) svarstyklės, įmeti monetą ir pasisveri lagaminą. galų gale, jei atvažiuoji į orouostą ne vieną, passiveri ten, jei per daug, atiduodi ko labiausiai nereikia, ir problema išspręsta.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 26, 13:31)
nesinervuoju,tik ar ta informacija tau bus vertinga,tai nežinau,  kad aš pasakysiu, jog mančesteryje pvz. praėjau su dviem bagažo vienetais, ir svoris buvo apie 15 kg. ir niekas man nieko nesvėrė, skysčių netikrino, peiliukas ir buvo, neatėmė  schmoll.gif
dabar įsivaizduok, tu, skrendi iš to pačio orouosto, aha, galvoji,"sakė nesveria, tai ai, du kg nieko blogo nebus, nešies" ir - šast ir tavo lagaminą patikrina ir pasveria, ir liepia susimokėt, arba nuimt. dar negana to pamato, kad ir peiliuką turi swoon.gif viską atima, ir eini nepatenkinta į lėktuvą, nes kažkokia grange forume rašė, kad va mančesteryje tai niekada nesveria  schmoll.gif

na, tai dabar sau atsakyk į kl. ar naudos tau yra iš to, kad aš pasakysiu, sveria ar ne,tą kart kai keliavau smile.gif  mirksiukas.gif  aš nepiktai..

o šiaip, kai nėra namie svarstyklių, dabar yra labai daug kur parduotuvėse, supermarketuose, galų gale WC (užsienyje) svarstyklės, įmeti monetą ir pasisveri lagaminą. galų gale, jei atvažiuoji į orouostą ne vieną, passiveri ten, jei per daug, atiduodi ko labiausiai nereikia, ir problema išspręsta.

aš dar ne ant tiek kvaila, kad jums pasakius, jog įsinešėte peilį, imčiau pilną lagaminą šaltųjų ginklų ir kuo drąsiausiai keliaučiau biggrin.gif

vienas asmuo nėra rodiklis, jeigu visi rašytų, kad va tame jūsų minėtame oro uoste prasiveža peilius ir man to peilio taip labai reiketų, tai tik drąsiau būtų jį vežtis. jeigu dauguma rašo, kad buvo išrengti, tai nuėjus prie patikros, nenustebčiau, jeigu ir mane išrengtų.

jeigu dauguma rašo, kad nesveria, drąsiau jausčiausi, nežinodama, kiek viršsvorio pati vežu/nevežu.

jeigu rašo kad sveria, pasiplanuočiau iš anksto, ką išmesti, prireikus.

paprasčiausia važiuodama svetur, stengiuosi kuo daugiau sužinoti apie tą vietą, kad lengviau orentuotis būtų nuvykus. Su oro uostu taip pat, kuo daugiau išsiaiškini, tuo ramiau jautiesi. o prieš skrįdžius streso ir taip nemažai žmogus a[turi, tai ir jaudinasi del kiekvieno menkniekio. ateina, paskaito, truputį nusiramina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 26 spalio 2010 - 12:48
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 26, 13:47)

vienas asmuo nėra rodiklis, jeigu visi rašytų, kad va tame jūsų minėtame oro uoste prasiveža peilius ir man to peilio taip labai reiketų, tai tik drąsiau būtų jį vežtis. jeigu dauguma rašo, kad buvo išrengti, tai nuėjus prie patikros, nenustebčiau, jeigu ir mane išrengtų.

jeigu dauguma rašo, kad nesveria, drąsiau jausčiausi, nežinodama, kiek viršsvorio pati vežu/nevežu.

jeigu rašo kad sveria, pasiplanuočiau iš anksto, ką išmesti, prireikus.

ai, nu gerai.......
vedam statistika lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū, kas atsiliepėt. 4u.gif Ilgai nesusigaudžiau ir paskambinau Makaliui. Jo puslapy duotas telefono Nr. http://www.makalius.lt/
Iškart viskas išėjo.
Ir šiaip Rimvydas labai mielas vaikinukas. wub.gif 4u.gif
Atsakyti