QUOTE(grange @ 2010 10 26, 13:31)
nesinervuoju,tik ar ta informacija tau bus vertinga,tai nežinau, kad aš pasakysiu, jog mančesteryje pvz. praėjau su dviem bagažo vienetais, ir svoris buvo apie 15 kg. ir niekas man nieko nesvėrė, skysčių netikrino, peiliukas ir buvo, neatėmė
dabar įsivaizduok, tu, skrendi iš to pačio orouosto, aha, galvoji,"sakė nesveria, tai ai, du kg nieko blogo nebus, nešies" ir - šast ir tavo lagaminą patikrina ir pasveria, ir liepia susimokėt, arba nuimt. dar negana to pamato, kad ir peiliuką turi
viską atima, ir eini nepatenkinta į lėktuvą, nes kažkokia grange forume rašė, kad va mančesteryje tai niekada nesveria
na, tai dabar sau atsakyk į kl. ar naudos tau yra iš to, kad aš pasakysiu, sveria ar ne,tą kart kai keliavau
aš nepiktai..
o šiaip, kai nėra namie svarstyklių, dabar yra labai daug kur parduotuvėse, supermarketuose, galų gale WC (užsienyje) svarstyklės, įmeti monetą ir pasisveri lagaminą. galų gale, jei atvažiuoji į orouostą ne vieną, passiveri ten, jei per daug, atiduodi ko labiausiai nereikia, ir problema išspręsta.
aš dar ne ant tiek kvaila, kad jums pasakius, jog įsinešėte peilį, imčiau pilną lagaminą šaltųjų ginklų ir kuo drąsiausiai keliaučiau
vienas asmuo nėra rodiklis, jeigu visi rašytų, kad va tame jūsų minėtame oro uoste prasiveža peilius ir man to peilio taip labai reiketų, tai tik drąsiau būtų jį vežtis. jeigu dauguma rašo, kad buvo išrengti, tai nuėjus prie patikros, nenustebčiau, jeigu ir mane išrengtų.
jeigu dauguma rašo, kad nesveria, drąsiau jausčiausi, nežinodama, kiek viršsvorio pati vežu/nevežu.
jeigu rašo kad sveria, pasiplanuočiau iš anksto, ką išmesti, prireikus.
paprasčiausia važiuodama svetur, stengiuosi kuo daugiau sužinoti apie tą vietą, kad lengviau orentuotis būtų nuvykus. Su oro uostu taip pat, kuo daugiau išsiaiškini, tuo ramiau jautiesi. o prieš skrįdžius streso ir taip nemažai žmogus a[turi, tai ir jaudinasi del kiekvieno menkniekio. ateina, paskaito, truputį nusiramina