na nepasisekė jums
[quote=racke,2010 10 23, 18:45]
[quote=aya,2010 10 23, 12:46]
Dabar susimasciau kokie turi buti rankinio bagazo matmenys? Svoris leidziamas, berods, 8kg. Ar daznai sveria?
Visai neseniai teko pasiskraidyti, tai perejome per 5 tikrinimus ir niekur nemaciau kad svertu rankini bagaza. Teko tik matyti kai liepia tikrinti ar telpa i remus, bet ir tai tik tiems pas ka itartinai dideli tasiukai atrodo Man paciai pavyko iki Malagos nusivezti sulankstoma atidarytuva su peiliuku (nors parodyti ji teko ir Kaune, ir Londone), bet griztant Malagos oro uoste jis buvo konfiskuotas
[/quote]
taigi nedraudziama, svarbu, kad gelezte nevirsytu 6 cm, tas pats su manikiurinem zirklutem
[quote=aya,2010 10 23, 12:46]
Dabar susimasciau kokie turi buti rankinio bagazo matmenys? Svoris leidziamas, berods, 8kg. Ar daznai sveria?
Visai neseniai teko pasiskraidyti, tai perejome per 5 tikrinimus ir niekur nemaciau kad svertu rankini bagaza. Teko tik matyti kai liepia tikrinti ar telpa i remus, bet ir tai tik tiems pas ka itartinai dideli tasiukai atrodo Man paciai pavyko iki Malagos nusivezti sulankstoma atidarytuva su peiliuku (nors parodyti ji teko ir Kaune, ir Londone), bet griztant Malagos oro uoste jis buvo konfiskuotas
[/quote]
taigi nedraudziama, svarbu, kad gelezte nevirsytu 6 cm, tas pats su manikiurinem zirklutem
QUOTE(milaaa @ 2010 10 24, 20:11)
Kazkaip pas mane su ispanu kalba ne kaip (ir su anglu panasiai) tai nesileidau i diskusijas
QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 14:29)
teko matyt kai seimos ilipa i liektuva paskutiniai
tai jei jau neturi to priority ir atvažiuoji su didele šeima, tai ateik anksčiau į eilę ir kokios problemos. visas būrys iš nugaros neprabėgs pirmi įsėst, o ir su tais priority nebūna tiek jau daug.nueisi ir išsirinksi kur tinka.nebent jau yra būtent kažkokia įpatinga vieta, kur visada norisi sėdėt...
o be to,jei jau keliauja su vaikais, tai kažkaip gali ir paprašyt kokio žmogaus, kad pasikeist, niekas nepaliks mažo vaiko sėdėt vieno kažkur vidury jei kiti gale...
man tai čia tuščias pinigų išleidimas atrodo ;
Turiu klausima ryanair zinovams:)
Jei check in padariau klaida: supainiojau - vietoj nationality(pilietybe) irasiau tautybe,o jos skiriasi.Ar tai lb grubi klaida? O check in pakeisti nebeduoda.Ka daryti?
Aciu kas atsakys
Jei check in padariau klaida: supainiojau - vietoj nationality(pilietybe) irasiau tautybe,o jos skiriasi.Ar tai lb grubi klaida? O check in pakeisti nebeduoda.Ka daryti?
Aciu kas atsakys
QUOTE(grange @ 2010 10 24, 23:34)
niekas nepaliks mažo vaiko sėdėt vieno kažkur vidury jei kiti gale...
Na ne maza, bet pati maciau kaip kokiu 7-8 metu vaika pasodino atskirai, matai is Lt skrendant tikrai,nieko negaliu pasakyt, kai pradeda leisti su vaikuciais darbuotojos ir taip praleidzia pirmus, o jau is Dublino pavizdziui tikrai ne ir turinciu ta prioriti board buna labai daug, seip as ir manau kad tai pinigu sveistymas, bet....
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 10 24, 23:51)
Aciu kas atsakys
Aciu kas atsakys
Na kai mano brolis toje vietoje ir padare klaida, tai jis paskambino i ryanair ofisa ir jam pasake kaip istaisyti ja.Tai gal ir tau geriau butu jiem pasiskambint, bus aiskiau ir paciai ramiau
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 10 24, 23:51)
Aciu kas atsakys
Aciu kas atsakys
Jeigu tai ne skrydis į/iš Ispanijos tai nieko tokio.
Šiaip pataisyti galima paskambinus į Ryanair Airijoje arba jų atstovams Kauno oro uoste. Jeigu nepavyktų prisiskmabinti, bet kokiu atveju reikia turėti atsispausdinus Boarding Pass'ą ir tuomet oro uoste prieš skrydį patikslins nemokamai.
QUOTE(aya @ 2010 10 23, 13:46)
Jau radau 55x40x20 ir 10kg
Jau radau 55x40x20 ir 10kg
Frankfurte sveria visus
QUOTE(milaaa @ 2010 10 24, 21:11)
Ar tikrai? kažkada prie raktų nešiojausi sulankstomą mažytį peiliuką ir preiš išskrendant net neatėjo į galvą, kad vežuosi peilį (buvau apie jį pamiršus) tai Vilniuje atėmė.
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 25, 08:39)
Frankfurte sveria visus
taigi cia irgi, kaip pasiseka, galbut ant kokio darbuotojo uztaikai, nes as kiek buvau, nesvere nei karto
na va galiu papasakoti ispudzius is keliones, nes kaip tik vakar gryzau. kaune atidziai tikrino lagamina, skysciai turejo buti tvarkingai sudeti, niekas nesvere, tik itartinai didelius lagaminus liepe deti i ta deze, kur dydis ziurimas, bet mano lagaminas tikrai buvo labai issiputes, bet nieko praejau.
o osle tai is vis niekas nieko neziurejo, nes as buvau skyscius isidejus i du atskirus mazus maiselius (o galima i viena tik), o kelis kremus imetus i lagamina (nors zinojau, kad negalima buvau susiruosus oro uoste isideti i trecia maza maiseli, bet pamirsau) ir nieko, lagamina prasviete ir praleido. kazkas cia sake, kad negalima plauku lako purskiamo ir nagu lako, abu prasiveziau ir niekas nieko nesake.
aplamai neteko matyti, kad kazkieno lagamina svertu. jei turit kokiu klausimu tai be problemu is patirties galiu atsakyti kaip kas vyksta.
o osle tai is vis niekas nieko neziurejo, nes as buvau skyscius isidejus i du atskirus mazus maiselius (o galima i viena tik), o kelis kremus imetus i lagamina (nors zinojau, kad negalima buvau susiruosus oro uoste isideti i trecia maza maiseli, bet pamirsau) ir nieko, lagamina prasviete ir praleido. kazkas cia sake, kad negalima plauku lako purskiamo ir nagu lako, abu prasiveziau ir niekas nieko nesake.
aplamai neteko matyti, kad kazkieno lagamina svertu. jei turit kokiu klausimu tai be problemu is patirties galiu atsakyti kaip kas vyksta.
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 25, 09:39)
Frankfurte sveria visus
Ar tikrai? kažkada prie raktų nešiojausi sulankstomą mažytį peiliuką ir preiš išskrendant net neatėjo į galvą, kad vežuosi peilį (buvau apie jį pamiršus) tai Vilniuje atėmė.
na jei fr jusu daiktus svere, tai nereiskia, kad sveria VISUS ir VISADA. man fr nesvere nei karto.
ar kitur yra nepamenu, bet kaune, kur piesinukas, kaip skyscius susipakuot, draudziami daiktai nupiesti, yra nupiestas ir peiliukas ar/ir zirklutes ir parasyta, kad draudziama tik virs 6cm. is drauges zirkliu neateme, net demesio joms neparode.