jo , turi buti vienas, o seip sakau ant ko papulsi, gali ir praleisti, bet kitur labai grieztai.
O del oro uostu , cia ne nuo ju priklauso o nuo avialiniju
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 18, 19:47)
Jums negėda? Jei jau mirštat dėl kuprinyčių, dėkit jas į savo rankines arba išsipirkit papildomą bagažą. Suprantu, kad būna grįžtant neapskaičiuotų dalykų, bet taip naglai per akis
Nea, ne gėda . Pilnai mano kuprinytė būtų tilpus į lagaminą. Iki lėktuvo... Paskui salone vis tiek būtų ištraukta...
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 17:04)
O, viltis sužibo - ką darėt - šypsojotės daug? Ar išsipuošus labai buvot?
reik ir man tada pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..
reik ir man tada pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..
Nu aš šiaip nerizikavau, nes žinojau, kad esant reikalui, rankinukas tilps į lagaminą bet esmė tame, kad visi ėjo ir sudidesniais už maniškį, tai ir nesivarginau, negrūdau, sakiau jei lieps, tada, bet neliepė
QUOTE(Milux @ 2010 10 18, 17:47)
Del atsaukiamu skrydziu , visada ryanairo pirmam puslapyje po lentele kur nustatyt ieskoma skrydi yra toks News Updates ir ten raudonai buna parasyta kas ir kaip, nuspaudi ant jo ir issami informacija.Skrydziai atsaukiami del prancuzu streiko ir jie atsaukiami i prancuzija, Ispanija.Tai jai is Kauno tai i ispanija atsaukiami( kaip man paaiskino, del to kad negalima skrist per prancuzu erdve o i Ispanija butent per ja skrendama)
Va cia lentele kokie skrydziai atsaukiami rytojui
http://www.ryanair.c..._LIST-19-OCT-GB
Va cia lentele kokie skrydziai atsaukiami rytojui
http://www.ryanair.c..._LIST-19-OCT-GB
ačiū.
QUOTE(milaaa @ 2010 10 18, 18:01)
na mus bremene pries 3 savaites ziauriai iskrate nebuvo jokiu galimybiu prie ju nieko i kisenes kist(drauge is anksto susikiso, tai nei suo nesulojo )
mum Kaune visas kišenes iškratė. nors ir nebuvom per daug prisikišę (vyras dokumentus kišenėje nešėsi ir raktus nuo mašinos), o aš bijojau, kad lešių dėkliuką (su trupučiu skysčio) iškrapštys iš lagamino, tai kišėnėje nešiausi, žodžiu tokias smulkmenas sužiūrėjo ir liepė išimti niekur kitur nėra kišenių man kraustę kolkas
QUOTE(Milux @ 2010 10 18, 23:00)
O del oro uostu , cia ne nuo ju priklauso o nuo avialiniju
vat ir ne. nuo oro uosto labai daug priklauso. prieš porą metų teko tiek daiktų į Ryanairą prasinešti (skridau iš Italijos į Ispaniją), kad dabar prisiminus pagalvoju, kokia tada drąsi buvau dabar taip nerizikuočiau ir praleido ne tik kad su dviem tašėm, bet ir nestandartinių gabaritų neapmokestintu daiktu dzin jiems ten viskas buvo
o va po to skrendant atgal, jau kabinėjosi prie visų ir visko. tik tada jau aš nieko neleistino neturėjau
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 19, 09:06)
vat ir ne. nuo oro uosto labai daug priklauso.
QUOTE(Arnimar @ 2010 10 18, 15:10)
Londono Gatwick oro uoste išvis nieko netikrino, jau galvojau kaune nieko netikrina- ten išvis. aišku, kalbu apie svorį ir išmatavimus. Bremene dažniausiai sveria, nors man nesvėrė nors buvau su didele taše- draugas sako šypsokis šypsokis- nu ir netikrino
Franfkurte labai tikrino- teko ir persipakuot smarkiai. Kaune liepia susidėt viską į vieną tašę, kartais sako dėt į rėmus. daugiau nepamenu
gal kam pravers
Franfkurte labai tikrino- teko ir persipakuot smarkiai. Kaune liepia susidėt viską į vieną tašę, kartais sako dėt į rėmus. daugiau nepamenu
gal kam pravers
Skridau iš Gatwicko prieš 10 dienų, taip, pradžioje niekur netikrino, kaip ir sakėt. Bet prie vartų kontrolė didžiulė, tikrina ir apžiūrinėja. Lietuvaičiai piktinosi labai, nes ne vienam teko susimokėti už duty free pirktus daiktus, kurie nebetilpo į rankinį bagažą. Tad niekad nežinai, kaip papulsi.
Va butent, ir as stebejau is tautieciu pasipiktinimus, bet tai kam tie piktinimaisi jai taisykles tokios, turi juk viska zinot pries skrydi
QUOTE(Milux @ 2010 10 19, 10:47)
Va butent, ir as stebejau is tautieciu pasipiktinimus, bet tai kam tie piktinimaisi jai taisykles tokios, turi juk viska zinot pries skrydi
Jei atvirai, tai mane stebina tai. Kaip ir daiktų kišimas į kišenes, kuprinyčių slėpimas po megztiniais ir pan. Yra taisyklės. Norite daugiau - prašome mokėkite. Per tą savo gudrumą lietuvaičiai dažnai apsikvailina. Kur jūsų savigarba? Mna tai būtų tas pat, kaip išsitraukti pasibaigusį lūpdažį ir dar bandyt pakrapštinėt likučius teatro rūbinėj Rankinis bagažas ir yra rankinis. Vežiausi per petį rankinę, bet ją grūdau į didesnę kuprinę, o ne svarsčiau papulsiu ar ne. Sakot nepatogu nosinytes ar dokumentus išsiimt? Nusipirkit kitą rankinę!!! Ar tai avialinijų bėda???
Agotuks
o ir kas nepatogaus as nesuprantu bet kokiam cimodane ar tasej yra sonines kisenytes i kurias gali isidet dokumentus ir pinigine, o ko dar reikia skrydziui?ir belieka atitraukt ir issiimt reikiamu momentu, manau tases, rankinukai ir t.t papildomi ant peties ar dar kazkur tikrai yra nepatogu
Papildyta:
yra dar vienaa menas keliaujant- tinkamai pasirinkt ir susidet bagaza, pati pirmus kartus kai skrisdavau vvisko prisikraudavau ir dar netilbdavo, kai pamaciau bendradarbe kuri vaziavo i Prancuzija 5 dienom ir su mazu cimodanu, telpanciu i rankini bagaza, tai akis ispuciau, dabar pati taip
o ir kas nepatogaus as nesuprantu bet kokiam cimodane ar tasej yra sonines kisenytes i kurias gali isidet dokumentus ir pinigine, o ko dar reikia skrydziui?ir belieka atitraukt ir issiimt reikiamu momentu, manau tases, rankinukai ir t.t papildomi ant peties ar dar kazkur tikrai yra nepatogu
Papildyta:
yra dar vienaa menas keliaujant- tinkamai pasirinkt ir susidet bagaza, pati pirmus kartus kai skrisdavau vvisko prisikraudavau ir dar netilbdavo, kai pamaciau bendradarbe kuri vaziavo i Prancuzija 5 dienom ir su mazu cimodanu, telpanciu i rankini bagaza, tai akis ispuciau, dabar pati taip
na del taisykliu laikymosi tai sutinku, jei tokios yra, vadinasi ne veltui ir ju reikia paisyti. pati skisdama imu nediduka rankinuka, kad tilptu i lagamina, taip ir svorio sutaupau, nes jis nesveria tiek, kiek didesne tase su kruva visokiu smulkmenu, o ir vietos - nereikia pergyvent, kad jis netilps. del patikrinimu dar neturejau jokiu problemu. paskutini karta skridau i briuseli ir atgal, tai praleido be jokiu dideliu ceremoniju, tiek kaune, tiek ir charleroi. nors siaip maciau buvo kabimejosi prie akivaizdziu pazeideju. o va neseniai MB is kauno irgi briuselin skrido, tai sake bagazo kontrole pravede pries laipinant i lektuva, gavo ir susimoket kiti. Na bet cia toks mastymas - ai gal praslysiu, o paskui buna nepasitenkinimo, jei pagauna.
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 19, 10:54)
Jei atvirai, tai mane stebina tai. Kaip ir daiktų kišimas į kišenes, kuprinyčių slėpimas po megztiniais ir pan. Yra taisyklės. Norite daugiau - prašome mokėkite. Per tą savo gudrumą lietuvaičiai dažnai apsikvailina. Kur jūsų savigarba? Mna tai būtų tas pat, kaip išsitraukti pasibaigusį lūpdažį ir dar bandyt pakrapštinėt likučius teatro rūbinėj Rankinis bagažas ir yra rankinis. Vežiausi per petį rankinę, bet ją grūdau į didesnę kuprinę, o ne svarsčiau papulsiu ar ne. Sakot nepatogu nosinytes ar dokumentus išsiimt? Nusipirkit kitą rankinę!!! Ar tai avialinijų bėda???
Aną savaitę skridau į Edinburgą, atsiprašau, su tokiais "rankiniais" bagažais skrenda, kad kažn O poto patys žmonės pyksta, kad netelpa lektuve bagažas, kad liepia po sedyne pasideti Kaune tai kas antro žmogaus rankinę dėjo į rėmus ir daugelis gavo susimokėti. Edinburge nedėjo į rėmus, tik reikalavo jokių papildomų rankinukų ir pan. Aš ir taip sakau, taisyklės yra taisyklės.