Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

Sakykit, o Visa Electron'u negalima bilietu apmoketi ar cia tik man nesiseka?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 09, 20:25)

Negalima smile.gif
Atsakyti
Noriu daryti chech-in , o ta "boarding pass" man atsius i e-mail ar paspaudus paskutini "check-in" atsiras tas pasas ekrane ? Darau tai pirma karta , tai bijau suklysti....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 09, 20:25)

vien del tokiu atveju ir isigyjau kortele smile.gif daug kur apskritai negalima atsiskaityti debetine kortele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 09 09, 21:42)
vien del tokiu atveju ir isigyjau kortele  smile.gif daug kur apskritai negalima atsiskaityti debetine kortele  doh.gif

O kokia kortele?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2010 09 09, 21:38)
Noriu daryti chech-in , o ta "boarding pass" man atsius i e-mail ar paspaudus paskutini "check-in" atsiras tas pasas ekrane ? Darau tai pirma karta , tai bijau suklysti....... doh.gif

Atsiras ekrane ir bus dvi galimybės - atsispausdint arba išsisaugoti pdf formatu.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 09 10, 07:01)
Atsiras ekrane ir bus dvi galimybės - atsispausdint arba išsisaugoti pdf formatu.

Aciu uz atsakyma, dar noriu paklausti , tai bus ten bilietai ir atgal ?
Atsakyti
padekit, prasau blush2.gif pirma karta perku internetu bilietus is ryanair... jau atsidare man lentele kur apmokejimas, ten apacioj jau kur korteles duomenys langelis CVV number, ka ten rasyt reikia? ir pries tai kur data " expiry date" - cia kaip supratau korteles galiojimas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(tana75 @ 2010 09 10, 08:44)
padekit, prasau  blush2.gif  pirma karta perku internetu bilietus is ryanair... jau atsidare man lentele kur apmokejimas, ten apacioj jau kur korteles duomenys langelis CVV number, ka ten rasyt reikia? ir pries tai kur data " expiry date" - cia kaip supratau korteles galiojimas, ar ne?

CVV - korteles nugarineje puseje yra skaiciai, irasyti reikia 3 paskutinius (jie buna atskirai isskirti, bent jau pas mane smile.gif )
Expiruty date - korteles galiojimo laikas.
Atsakyti
aciu labai, ir dar tada gal galit prasviest blondine doh.gif , kada jau nupirkau biletus |(korteleje suma rezervuota), i emaila atejo laiskas su rezervacijos nr., kaip suprantu kad checkin padaryti, o kada reikia daryti is karto ar veliau galima ...... reikalas tame, kad dar darausi asm tapat kortele ir nezinau duomenu..... ar aplamai dabar man reikia ka nors daryti, ta prasme registruoti kazka?
Atsakyti
Sveiki gal kas nors galite man suteikti informacijos? 4u.gif Antradienį iš Gironos į Kauną nebuvo skrydžio dėl streiko Prancūzijoje, atkeltas į šeštadienį, tačiau mes nelaukėme šio skrydžio ir grįžome į Lietuvą automobiliu, ar yra kokia tikimybė kad Ryanair kažką kompensuotų ir kur reikia kreiptis į Ryanair Lietuvoje, gal žinote kokius kontaktus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 07, 14:34)
Savaitgaly skraidžiau Kaunas-Edinburgas - Šenonas- Londonas-Kaunas. Pirmyn skrendant vežiausi 4 blokus cigarečių. Niekam niekur neužkliuvo. Tik šiaip buvo įdomu, vakar Londone kratė kiekvieną - svėrė, matavo lagaminus, įdomiausia, kad kasą atsinešė su savim prie gate. Iš kart pinigus ėmė už viršsvorį. Nebuvau dar taip mačius kratant nei vienoj šaly (čia praeitoj temoj buvo diskusija ar žiūri kas nors lagaminus).

Lygiai taip pat tikrino ir purte, svere ir matavo ir Bremeno oro uoste. Apskritai, kiek skrendu per Vokietija, tiek ten purto labiausiai doh.gif

QUOTE(gabija77 @ 2010 09 08, 12:40)
del vaistu tai as ju tikrai nedeciau i maiseli  lotuliukas.gif  manau tada tikrai nesigilins ir supakuos tave  lotuliukas.gif  zinau, kad vaistus galima vestis tik originaliose pakuotese, kuriose yra instrukcija, o geriausia kad pakuotes naujos butu, jei is dezutes vezamas lapelis su tabletem tai negalima, nes turi buti ir dezute. o su milteliai manau dar sunkiau.

Netiesa. Veziaus tableciu pakuote be dezutes, zvakuciu pakuote be dezutes ir dar kitokiu vaistu, tai net viska ispurtantiems vokieciams tai neuzkliuvo. Dejau i skysciu maiseli.

QUOTE(neesme @ 2010 09 08, 16:06)
Ar tikrai kvepalus galima vezti rankiniame bagaze?  g.gif (ne duty free pirktus)

Tikrai galima.

QUOTE(krokuvos @ 2010 09 08, 16:28)
Ar kas skrido su kudikiu su Ryanair arba matet skrendant? Gal galite pasidalinti ispudziais. Kaip pradedant nuo vietos atsisesti, vežimas ir t.t.?

Vezimai kaip ir su kitom avialinijom. Atsisesti - ten, kur randat. Pagalveliu ir adijaliuku kaip kitu avialiniju lektuvuose neduoda.

QUOTE(linajan1975 @ 2010 09 10, 10:57)
Sveiki gal kas nors galite man suteikti informacijos? 4u.gif Antradienį iš Gironos į Kauną nebuvo skrydžio dėl streiko Prancūzijoje, atkeltas į šeštadienį, tačiau mes nelaukėme šio skrydžio ir grįžome į Lietuvą automobiliu, ar yra kokia tikimybė kad Ryanair kažką kompensuotų ir kur reikia kreiptis į Ryanair Lietuvoje, gal žinote kokius kontaktus?  rolleyes.gif

Likimo draugai..
Mes i Lietuva keliavom vietoj 3 val 2 paras doh.gif
Ir dar kelione gavos prabangi.
Pikta iki negalejimo. Mastau kaip cia pateikti saskaitas jiems uz viesbucius, jei rezervinomes internetu, o ar dave cekiukus kokius tai nebepamenu unsure.gif Ir ar jiems priklauso apmoket viesbucius, juk galejom tiek visa diena, tiek paskui kitoj saly visa nakti praleisti oro uoste pagal juos ar ne doh.gif
Tik zinau viena, Lietuva cia ne prie ko ir Lietuvoj niekas nepades. Reikia siusti faksa ar registruota laiska Ryanair'ui i Airija.
Atsakyti