Apie Kauną plačiau? kiek teko skrist, tai manau, kad neprasinešit. praeitą kartą mačiau ir išmestą rankinuką. Iš esmės tai aš darau taip- visada prisidedu visko, jei jau lieptų svert ar dėt į rėmą- persipakuočiau į kišenes. Bet ten kiek pastebėjau tik sako vieną rankinį turėt- jei jau labai didelė tašė prašo į rėmą dėt. nors ten visi su didelėm ateina:D svarbiausia turėt vietos kišenėse :DDDDD
Dėl vėlavimų tai jokių problemų nekilo, tiesa vieną kartą skrendat į frankfurtą vėlavo gal pusvalandžiu.
QUOTE(Arnimar @ 2010 10 18, 16:00)
Apie Kauną plačiau? kiek teko skrist, tai manau, kad neprasinešit. praeitą kartą mačiau ir išmestą rankinuką. Iš esmės tai aš darau taip- visada prisidedu visko, jei jau lieptų svert ar dėt į rėmą- persipakuočiau į kišenes. Bet ten kiek pastebėjau tik sako vieną rankinį turėt- jei jau labai didelė tašė prašo į rėmą dėt. nors ten visi su didelėm ateina:D svarbiausia turėt vietos kišenėse :DDDDD
Dėl vėlavimų tai jokių problemų nekilo, tiesa vieną kartą skrendat į frankfurtą vėlavo gal pusvalandžiu.
Nea, ne apie Kauną, apie Frankfurtą man įdomu, kad jau paminėjot
Kaune mane vieną kartą praleido su rankinuku kitus kartus nebandžiau
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 18, 15:22)
Kaune mane vieną kartą praleido su rankinuku kitus kartus nebandžiau
O, viltis sužibo - ką darėt - šypsojotės daug? Ar išsipuošus labai buvot?
reik ir man tada pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..
Del atsaukiamu skrydziu , visada ryanairo pirmam puslapyje po lentele kur nustatyt ieskoma skrydi yra toks News Updates ir ten raudonai buna parasyta kas ir kaip, nuspaudi ant jo ir issami informacija.Skrydziai atsaukiami del prancuzu streiko ir jie atsaukiami i prancuzija, Ispanija.Tai jai is Kauno tai i ispanija atsaukiami( kaip man paaiskino, del to kad negalima skrist per prancuzu erdve o i Ispanija butent per ja skrendama)
Va cia lentele kokie skrydziai atsaukiami rytojui
http://www.ryanair.c..._LIST-19-OCT-GB
Va cia lentele kokie skrydziai atsaukiami rytojui
http://www.ryanair.c..._LIST-19-OCT-GB
na mus bremene pries 3 savaites ziauriai iskrate nebuvo jokiu galimybiu prie ju nieko i kisenes kist(drauge is anksto susikiso, tai nei suo nesulojo )
mano svori virsijo daugiau kaip 2kg, leido persidet, bet pamate, kad drauge mano daiktus perima(rankoj laike ir i savo patikrinta dejo), sugrazino abidvi atgal ir vel svere ir jos ir mano daiktus, del sverimo persidetus i kisenes daiktus liepe atgal i krepsi susidet israse kvita 35eur ir i kalbas nebesileido tuomet as supykau, ismeciau kazka nelabai reikalingo ir vel nuejau bartis, kodel turiu moketi uz tai ko neturiu pasake, nes MUS ISDURT NOREJAI na, kadangi laisvai kalbu, supratau, kad zodziai kuriais ji man tai pasake, nebuvo jeigu keiksmazodziai, tai ziauriai nemandagus. pasakiau, kad apskusiu jos bendravima su klientais ir familiaruma, tai atejo kitas pareigunas, persvere musu abieju daiktus, kiso i remus, ir anuliavo mokesti ai dar ejo ziuret i kuria siuksline ismetem pertekliu daugiau per bremena neskrisiu
tik veliau pagalvojau, kad galejo visai i lektuva neileisti
mano svori virsijo daugiau kaip 2kg, leido persidet, bet pamate, kad drauge mano daiktus perima(rankoj laike ir i savo patikrinta dejo), sugrazino abidvi atgal ir vel svere ir jos ir mano daiktus, del sverimo persidetus i kisenes daiktus liepe atgal i krepsi susidet israse kvita 35eur ir i kalbas nebesileido tuomet as supykau, ismeciau kazka nelabai reikalingo ir vel nuejau bartis, kodel turiu moketi uz tai ko neturiu pasake, nes MUS ISDURT NOREJAI na, kadangi laisvai kalbu, supratau, kad zodziai kuriais ji man tai pasake, nebuvo jeigu keiksmazodziai, tai ziauriai nemandagus. pasakiau, kad apskusiu jos bendravima su klientais ir familiaruma, tai atejo kitas pareigunas, persvere musu abieju daiktus, kiso i remus, ir anuliavo mokesti ai dar ejo ziuret i kuria siuksline ismetem pertekliu daugiau per bremena neskrisiu
tik veliau pagalvojau, kad galejo visai i lektuva neileisti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 17:04)
O, viltis sužibo - ką darėt - šypsojotės daug? Ar išsipuošus labai buvot?
reik ir man tada pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..
Skridom iš Kauno, tai praėjau su kuprinyte ant nugaros . Tiesa, po puspalčiu, dėl visa ko
QUOTE(Dilma @ 2010 10 18, 18:05)
Skridom iš Kauno, tai praėjau su kuprinyte ant nugaros . Tiesa, po puspalčiu, dėl visa ko
va va, as irgi tasyte per peti po svarkeliu uzsidedu ir viskas ok. tik reik zinot kada uzsidet kaune visad liepia susikraut i viena vnt prie vartu laukiant
Jums negėda? Jei jau mirštat dėl kuprinyčių, dėkit jas į savo rankines arba išsipirkit papildomą bagažą. Suprantu, kad būna grįžtant neapskaičiuotų dalykų, bet taip naglai per akis
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 18, 18:47)
Jums negėda? Jei jau mirštat dėl kuprinyčių, dėkit jas į savo rankines arba išsipirkit papildomą bagažą. Suprantu, kad būna grįžtant neapskaičiuotų dalykų, bet taip naglai per akis
neliudekit, ne del svorio juk, man tiesiog nepatogu knistis lagamine kai uzsireikia kokios smulkmenos tuolab ir taip tos tasytes, kuprinytes ant keliu prabuna per skrydi
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 18, 19:47)
Kodel tureciau issipirkt papildoma bagaza,jei mano tasyteje tik mazute pinigine telpa ir asmens dokumentai ,o rankinis tiek pridetas kad ti jai vietos ner...plius nepatogu is jo traukeliot
Merginos Stansted oro uoste ,purto labai???
nors man ir nesuprantamas tas noras tasytes ar prasmukimo, linkusi esu laikytis taisykliu, tada kazkaip paciai ramiau, bet ai, manau kiekvienas sukasi kaip jam atrodo geriau , patogiau dziugu kad pavyksta, bet jai pagalvojus, tasei nera vietos piniginei ir dokumentais, o jai neprasmuksit su tasyte tada ir pinigine paplones ar negaila?Man tai gaila labiausiai moket papildomus pinigus
Tada dar vienas klausimas....jei vaiaks vezasi rankini bagaza savo,ir laiko rankose zaisla tai ir to negali turet?,ar irgi reiks i rankini susikist
Vat tuo atzvilgiu man labiau patinka vilniaus oro uostas..skrido vyras ,su savim turejo rankini bagaza,plius atskirai kompa taseje,ir dar tasyte per peti ,nebuvo jokiu problemu
Vat tuo atzvilgiu man labiau patinka vilniaus oro uostas..skrido vyras ,su savim turejo rankini bagaza,plius atskirai kompa taseje,ir dar tasyte per peti ,nebuvo jokiu problemu