Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

Apie Kauną plačiau? smile.gif kiek teko skrist, tai manau, kad neprasinešit. praeitą kartą mačiau ir išmestą rankinuką. Iš esmės tai aš darau taip- visada prisidedu visko, jei jau lieptų svert ar dėt į rėmą- persipakuočiau į kišenes. Bet ten kiek pastebėjau tik sako vieną rankinį turėt- jei jau labai didelė tašė prašo į rėmą dėt. nors ten visi su didelėm ateina:D svarbiausia turėt vietos kišenėse :DDDDD
Dėl vėlavimų tai jokių problemų nekilo, tiesa vieną kartą skrendat į frankfurtą vėlavo gal pusvalandžiu.
Atsakyti
QUOTE(Arnimar @ 2010 10 18, 16:00)
Apie Kauną plačiau? smile.gif kiek teko skrist, tai manau, kad neprasinešit. praeitą kartą mačiau ir išmestą rankinuką.  Iš esmės tai aš darau taip- visada prisidedu visko, jei jau lieptų svert ar dėt į rėmą- persipakuočiau į kišenes. Bet ten kiek pastebėjau tik sako vieną rankinį turėt- jei jau labai didelė tašė prašo į rėmą dėt. nors ten visi su didelėm ateina:D svarbiausia turėt vietos kišenėse :DDDDD
Dėl vėlavimų tai jokių problemų nekilo, tiesa vieną kartą skrendat į frankfurtą vėlavo gal pusvalandžiu.

Nea, ne apie Kauną, apie Frankfurtą man įdomu, kad jau paminėjot bigsmile.gif

Kaune mane vieną kartą praleido su rankinuku nail.gif kitus kartus nebandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 18 spalio 2010 - 15:22
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 18, 15:22)
Kaune mane vieną kartą praleido su rankinuku nail.gif kitus kartus nebandžiau  rolleyes.gif

bigsmile.gif O, viltis sužibo - ką darėt - šypsojotės daug? Ar išsipuošus labai buvot?
reik ir man tada angel.gif pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 18 spalio 2010 - 16:04
Del atsaukiamu skrydziu , visada ryanairo pirmam puslapyje po lentele kur nustatyt ieskoma skrydi yra toks News Updates ir ten raudonai buna parasyta kas ir kaip, nuspaudi ant jo ir issami informacija.Skrydziai atsaukiami del prancuzu streiko ir jie atsaukiami i prancuzija, Ispanija.Tai jai is Kauno tai i ispanija atsaukiami( kaip man paaiskino, del to kad negalima skrist per prancuzu erdve o i Ispanija butent per ja skrendama)
Va cia lentele kokie skrydziai atsaukiami rytojui
http://www.ryanair.c..._LIST-19-OCT-GB
Atsakyti
na mus bremene pries 3 savaites ziauriai iskrate blink.gif doh.gif nebuvo jokiu galimybiu prie ju nieko i kisenes kist(drauge is anksto susikiso, tai nei suo nesulojo lotuliukas.gif )
mano svori virsijo daugiau kaip 2kg, leido persidet, bet pamate, kad drauge mano daiktus perima(rankoj laike ir i savo patikrinta dejo), sugrazino abidvi atgal ir vel svere ir jos ir mano daiktus, del sverimo persidetus i kisenes daiktus liepe atgal i krepsi susidet smile.gif israse kvita 35eur ir i kalbas nebesileido lotuliukas.gif tuomet as supykau, ismeciau kazka nelabai reikalingo ir vel nuejau bartis, kodel turiu moketi uz tai ko neturiu blink.gif lotuliukas.gif pasake, nes MUS ISDURT NOREJAI blink.gif lotuliukas.gif na, kadangi laisvai kalbu, supratau, kad zodziai kuriais ji man tai pasake, nebuvo jeigu keiksmazodziai, tai ziauriai nemandagus. pasakiau, kad apskusiu jos bendravima su klientais ir familiaruma, tai atejo kitas pareigunas, persvere musu abieju daiktus, kiso i remus, ir anuliavo mokesti bigsmile.gif ai dar ejo ziuret i kuria siuksline ismetem pertekliu lotuliukas.gif daugiau per bremena neskrisiu schmoll.gif doh.gif
tik veliau pagalvojau, kad galejo visai i lektuva neileisti blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 17:04)
bigsmile.gif O, viltis sužibo - ką darėt - šypsojotės daug? Ar išsipuošus labai buvot?
reik ir man tada  angel.gif pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..

Skridom iš Kauno, tai praėjau su kuprinyte ant nugaros rolleyes.gif . Tiesa, po puspalčiu, dėl visa ko cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 18, 18:05)
Skridom iš Kauno, tai praėjau su kuprinyte ant nugaros rolleyes.gif . Tiesa, po puspalčiu, dėl visa ko cool.gif  biggrin.gif

va va, as irgi tasyte per peti po svarkeliu uzsidedu ir viskas ok. tik reik zinot kada uzsidet bigsmile.gif kaune visad liepia susikraut i viena vnt prie vartu laukiant
Atsakyti
Jums negėda? g.gif Jei jau mirštat dėl kuprinyčių, dėkit jas į savo rankines arba išsipirkit papildomą bagažą. Suprantu, kad būna grįžtant neapskaičiuotų dalykų, bet taip naglai per akis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 18, 18:47)
Jums negėda?  g.gif Jei jau mirštat dėl kuprinyčių, dėkit jas į savo rankines arba išsipirkit papildomą bagažą. Suprantu, kad būna grįžtant neapskaičiuotų dalykų, bet taip naglai per akis  schmoll.gif

neliudekit, ne del svorio juk, man tiesiog nepatogu knistis lagamine kai uzsireikia kokios smulkmenos doh.gif tuolab ir taip tos tasytes, kuprinytes ant keliu prabuna per skrydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 18, 19:47)
Jums negėda?  g.gif Jei jau mirštat dėl kuprinyčių, dėkit jas į savo rankines arba išsipirkit papildomą bagažą. Suprantu, kad būna grįžtant neapskaičiuotų dalykų, bet taip naglai per akis  schmoll.gif

Kodel tureciau issipirkt papildoma bagaza,jei mano tasyteje tik mazute pinigine telpa ir asmens dokumentai g.gif ,o rankinis tiek pridetas kad ti jai vietos ner...plius nepatogu is jo traukeliot smile.gif

Merginos Stansted oro uoste ,purto labai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 19 spalio 2010 - 00:20
nors man ir nesuprantamas tas noras tasytes ar prasmukimo, linkusi esu laikytis taisykliu, tada kazkaip paciai ramiau, bet ai, manau kiekvienas sukasi kaip jam atrodo geriau , patogiau smile.gif dziugu kad pavyksta, bet jai pagalvojus, tasei nera vietos piniginei ir dokumentais, o jai neprasmuksit su tasyte tada ir pinigine paplones ar negaila?Man tai gaila labiausiai moket papildomus pinigus smile.gif
Atsakyti
Tada dar vienas klausimas....jei vaiaks vezasi rankini bagaza savo,ir laiko rankose zaisla tai ir to negali turet?,ar irgi reiks i rankini susikist lotuliukas.gif
Vat tuo atzvilgiu man labiau patinka vilniaus oro uostas..skrido vyras ,su savim turejo rankini bagaza,plius atskirai kompa taseje,ir dar tasyte per peti smile.gif ,nebuvo jokiu problemu smile.gif
Atsakyti