Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 09:46)
Sveiki, su raynieriu teks garbė paskraidyt 4u.gif ...kadangi teks iš Vilniaus atsirast Kaune, o tada jau Londone, o iš ten dar šen bei ten, tai be bagažo pabandysiu paskraidyt.Domina tokia info: ar išdega su šia kompanija gudrybės kaip antai: į palto kišenes susidėt mobilų, pakrovėją - na, be prikimštų kišenių vaizdo, ar paltas būtų paprašomas nusivilkt? Ar grįžtant ir apsipirkus orouoste Lietuvoj pargabentas rankinis sveriamas yra? nes sakykim, orouoste, galima juk tuos 10 kg žymiai pagausint kad ir alkoholio buteliais. ir jei turėčiau tikrai mažą rankinuką prie savęs, na, A5 formato - vien dėl savo patogumo kelionės metu nosinėms ir vazelinui,kokiam mini žurnaliukui ar vis tiek jį privalu tokį, akivaizdžiai telpantį į mano rankinį langaminą ten kišti? žodžiu, bandau išsiaiškint, ar kontrolieriai žmonės "pagal raidę' viską žiūri ir be jokių išimčių, ar gan geranoriški yra?

Aš vėl tik iš savo patirties, į kišenes gali susigrūsti kiek gali, mobilų ir pakrovėją - tikrai (aš taip dariau) su alkoholiu - kaip diskutuota anksčiau - prieš lipant į lėktuvą - gali pasverti (bent jau LT tikrai) Bremene sveria tik pereinant kontrolės postą, toliau pirk ką nori ir kokiais nori kiekiais. Kas skrido iš kitur - lai pasidalina informacija. Tuo labiau yra kolegos www.makajus.lt puslapis, kur yra daug naudingos info -apie keliavimą su Ryanair kompaniją. mirksiukas.gif
Atsakyti
Compe, nu eiga tokia kaip ir parasei.Tas 'Beat the queues, buy priority boarding:'suteikia pirmenybe lipant i lektuva, na zodziu pasidaro dvi eiles viena su tuo priority o kita ba jos ir pirma ileidzia kuri su priority.Bet is mano patirties, pavzizdziui Kaune kiek skridau tai vos ne vienu metu abi eiles suleidzia , vienas zmogus tikrina ir leidzia paprasta eile , kitas su priority, o va kitur tai butent pirmus tik su priority.
Kai uzsakymas bus ivykdytas ne anksciau 14 dienu turi pasidaryti ta chekin per ju puslapi, ten ieini manage my booking, pazimu chek in, ir pildai toliau , reiks paso duomenis suvesti.
Violeta, na kiek zinau tai leidziama viena tase ir jai tai bus rankinukas, ji skaitysis kaip tase,Zodziu vel nuo orouosto priklauso, seip kiek is Lt skridau , na bent as kiek pataikiau , tai ten niekad netikrindavo nei svorio nieko, o va is kitu miestu tai net labai graziai ir jai nusipirkai alkogolio, turi sukisti viska i viena, jai netelpa tai jau turi moket, na svori kad tikrintu neteko susidurt bet ismatavimus ir kad 1 vnt tai labai grieztai kai kur.Net negalima buvo tase turet ir pinigines pavidalo rankine.O del kiseniu, tikrai nieko nezinau, pati taip nedariau niekad ir nezinau kas taip dare:) Zodziu yra taisykles, o ar pavyks ju nesilaikyti priklausys nuo ant ko papulsi ir kokiam orouoste
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 10 18, 08:55)
Liepia nusivilkti ne tik paltą, bet ir batus nusiaut, masyvesnius papuošalus išsiimt, diržus ir pan. Skysčių juk negalima su rankiniu bagažu  smile.gif

Jūs apie ką čia? Aš suprantu, kad 1 .saugumo patikrinimui tai būtina nusiimt viską , dėl metalo, saugumo ir t.t. bet argi tai svoriui turi įtakos - diržas, papuošalai, laikrodis, paltas - tai kas yra nebe bagažas, o mano apsirengimas unsure.gif rolleyes.gif ?

skysčius galima - pakuotėse iki 100 ml ir bendroj sumoj kad nebūtų daugiau nei 1 litras 20 x 20 maišelyje.

dėl rankinės supratau..vadinasi, kišim ją bendrą sumką...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 10:27)
Jūs apie ką čia? Aš suprantu, kad 1 .saugumo patikrinimui tai būtina nusiimt viską , dėl metalo, saugumo ir t.t. bet argi tai svoriui  turi įtakos - diržas, papuošalai, laikrodis, paltas - tai kas yra nebe bagažas, o mano apsirengimas  unsure.gif  rolleyes.gif ?

drinks_cheers.gif ir manau kad tai neturi itakos svoriui, o skysciu galima, yra va kaip jus minejot normos nustatytos, bet jos galioja praeinant ta patikrinima, o duty free parduotuvej jau gali kiek nori skysciu prisipirkti, svarbu kad i tases apribojimus tilptu smile.gif
Atsakyti
Kiek skridom - ir su Ryanair, ir su kitom avialinijom - niekur nesugalvojo pasvert paltų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 10:27)
Jūs apie ką čia? Aš suprantu, kad 1 .saugumo patikrinimui tai būtina nusiimt viską , dėl metalo, saugumo ir t.t. bet argi tai svoriui  turi įtakos - diržas, papuošalai, laikrodis, paltas - tai kas yra nebe bagažas, o mano apsirengimas  unsure.gif  rolleyes.gif ?

Palto tai tikrai nesvers biggrin.gif Bet klausėt ar reikės nusvilkt. Taip, reikės biggrin.gif
Atsakyti
kauno oro uoste yra kur nugrybaut? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 18, 10:39)
lotuliukas.gif tikrai ne

aciuks.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 07:46)
Sveiki, su raynieriu teks garbė paskraidyt 4u.gif ...kadangi teks iš Vilniaus atsirast Kaune, o tada jau Londone, o iš ten dar šen bei ten, tai be bagažo pabandysiu paskraidyt.Domina tokia info: ar išdega su šia kompanija gudrybės kaip antai: į palto kišenes susidėt mobilų, pakrovėją - na, be prikimštų kišenių vaizdo, ar paltas būtų paprašomas nusivilkt? Ar grįžtant ir apsipirkus orouoste Lietuvoj pargabentas rankinis sveriamas yra? nes sakykim, orouoste, galima juk tuos 10 kg žymiai pagausint kad ir alkoholio buteliais. ir jei turėčiau tikrai mažą rankinuką prie savęs, na, A5 formato - vien dėl savo patogumo kelionės metu nosinėms ir vazelinui,kokiam mini žurnaliukui ar vis tiek jį privalu tokį, akivaizdžiai telpantį į mano rankinį langaminą ten kišti? žodžiu, bandau išsiaiškint, ar kontrolieriai žmonės "pagal raidę' viską žiūri ir be jokių išimčių, ar gan geranoriški yra?

Jei jau striuka su svoriu tai gali susirengti kuo daugiau drabuziu. Man asmeniskai viena karta Ispanijoje taip yra buve. Kazkaip apsizioplinau per daug prisikrauti i lagamina, tai prie ju akiu viska persipakavau ir susimoviau keleta megstiniu ir striuke (nu dar reiketu prideti kad lauke koks +30 laipsniu) doh.gif Tai niekas net nepyptelejo. Nu tik tada paprase rankini dar pasverti, bet vistiek keleta kilogramu virssvorio sutaupiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar asmeniskai maciau kaip vieno dedes prase i rankini bagaza isideti dekliuka pasui su rankenele (tipo jau uz rankinio bagazo vieneta priskaite), nors jis i kisene laisvai butu tilpes doh.gif Taip kad einant per apsauga geriau rankose nieko isskyrus viena tasiuke netureti, o kai jau paprasys kisenes istustinti tada tik traukt viska tongue.gif
Atsakyti
Londono Gatwick oro uoste išvis nieko netikrino, jau galvojau kaune nieko netikrina- ten išvis. aišku, kalbu apie svorį ir išmatavimus. Bremene dažniausiai sveria, nors man nesvėrė nors buvau su didele taše- draugas sako šypsokis šypsokis- nu ir netikrino biggrin.gif
Franfkurte labai tikrino- teko ir persipakuot smarkiai. Kaune liepia susidėt viską į vieną tašę, kartais sako dėt į rėmus. daugiau nepamenu biggrin.gif
gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnimar @ 2010 10 18, 15:10)
Franfkurte labai tikrino- teko ir persipakuot smarkiai. Kaune liepia susidėt viską į vieną tašę, kartais sako dėt į rėmus. daugiau nepamenu biggrin.gif
gal kam pravers smile.gif

Galima plačiau? Labai jau aktualu rolleyes.gif rankinuko turbut neprasinešiu jau? biggrin.gif Viska matuoja, sveria ir lb žiūri?

Dar mačiau apie atšauktus skrdžius kalba ėjo, tai persigandau, kada čia ką atšaukė ir kokia proga? g.gif Tikiuosi šeštadienį skris unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 18 spalio 2010 - 14:53