QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 09:46)
Sveiki, su raynieriu teks garbė paskraidyt ...kadangi teks iš Vilniaus atsirast Kaune, o tada jau Londone, o iš ten dar šen bei ten, tai be bagažo pabandysiu paskraidyt.Domina tokia info: ar išdega su šia kompanija gudrybės kaip antai: į palto kišenes susidėt mobilų, pakrovėją - na, be prikimštų kišenių vaizdo, ar paltas būtų paprašomas nusivilkt? Ar grįžtant ir apsipirkus orouoste Lietuvoj pargabentas rankinis sveriamas yra? nes sakykim, orouoste, galima juk tuos 10 kg žymiai pagausint kad ir alkoholio buteliais. ir jei turėčiau tikrai mažą rankinuką prie savęs, na, A5 formato - vien dėl savo patogumo kelionės metu nosinėms ir vazelinui,kokiam mini žurnaliukui ar vis tiek jį privalu tokį, akivaizdžiai telpantį į mano rankinį langaminą ten kišti? žodžiu, bandau išsiaiškint, ar kontrolieriai žmonės "pagal raidę' viską žiūri ir be jokių išimčių, ar gan geranoriški yra?
Aš vėl tik iš savo patirties, į kišenes gali susigrūsti kiek gali, mobilų ir pakrovėją - tikrai (aš taip dariau) su alkoholiu - kaip diskutuota anksčiau - prieš lipant į lėktuvą - gali pasverti (bent jau LT tikrai) Bremene sveria tik pereinant kontrolės postą, toliau pirk ką nori ir kokiais nori kiekiais. Kas skrido iš kitur - lai pasidalina informacija. Tuo labiau yra kolegos www.makajus.lt puslapis, kur yra daug naudingos info -apie keliavimą su Ryanair kompaniją.