Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

tu tikra? Ramkinis 10 o bagazas 15, kai uzsakineji bilietus juk regostruoji bagaza ir pasirenki ar 15 ar 20kg
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 15, 17:03)
tu tikra? Ramkinis 10 o bagazas 15, kai uzsakineji bilietus juk regostruoji bagaza ir pasirenki ar 15 ar 20kg

Kaip supratau, klausimas buvo ar rankinio svoris 15 kg 4u.gif juk ne visi ima registruotą bagažą 4u.gif už tuos 15 arba 20 kg reikia papildomai mokėti 4u.gif
Atsakyti
oi tikrai ax.gif , 4u.gif
Atsakyti
Mamutes, toks kalusimas. Ka tik uzsisakiau bilieta, tai rasayta (kiek supratau) kad iki 4 val pries isvykima reikia registruotis online...gal netaip supratau?
Atsakyti
ne anksciau kaip 14dienu iki skrydzio ir ne veliau kaip 4 val iki skrydzio
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 10 15, 14:18)
Aš visada ištraukiu iš lagamino ir padedu atskirai ir jokių problemų, svarbu, kad optiškai neviršytu 100 ml buteliukai tame maišelyje - o šiaip pastebėjau - Kaune matuoja (kartais) lagamino išmatavimus, o DE visus be išimties sveria ir jau kuprinės dydis nelabai ir svarbus (proto ribose aišku)  bigsmile.gif

netiesa doh.gif man tarkim diuseldorfe nesvere 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 15, 22:23)
ne anksciau kaip 14dienu iki skrydzio ir ne veliau kaip 4 val iki skrydzio

O kaip ir kur praeiti ta registravima? Ir man kazkodel jokio laisko neparejo i pasta... g.gif
Atsakyti
tu gavai patvirtinima i maila kad nupirkai bilieta?
registravimas vadinasi check-in, nueik i ju internetini puslapi, ten yra toks manage my booking, ieini ten ir bus check in, nuspausi ir uzpildysi viska, ten reiks paso duomenis suvesti ir t.t.
Atsakyti
Sveiki,iskilo toks klausimas:nusipirkau bilietus,bet nepazymejau/neuzsakiau registruoto bagazo..ar galima ji atskirai uzsakyti? g.gif
Atsakyti
Aciu,uz atsakymus del bagazo. O kaip del vaistu ar kuri ka nors zino? blush2.gif
Atsakyti
kai draysit chek in tada galesi pasiimt bagaza.
o kas del vaistu? jai rimtesni vaistai patartina turet cekiukus pirkimo
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 15, 23:53)
tu gavai patvirtinima i maila kad nupirkai bilieta?
registravimas vadinasi check-in, nueik i ju internetini puslapi, ten yra toks manage my booking, ieini ten ir bus check in, nuspausi ir uzpildysi viska, ten reiks paso duomenis suvesti ir t.t.

Aciu, praejau ta check-in, bet jokio laisko taip ir negavau...
Atsakyti