Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Forgete @ 2010 10 13, 19:26)
Caca liudna, o kaip orai dabar ispanijoj?

Ne, dabar jau linksma, nes esu namuose. bigsmile.gif
Orai buvo labai geri, diena 24-26, nakti maziau 18 nebuvo, tik paskutine diena pradejo lyti, atsalo, juroj nebeleido maudytis del didziuliu bangu.Bet cia OT. blush2.gif

QUOTE(Milux @ 2010 10 13, 20:00)
o as nesupratau, kuom cia detas streikas prancuzijoj? jai jus skridis tiesioginis i Ispanija?

Matyt del to, kad skrendama pro Prancuzijos oro erdve. g.gif Bet pvz i Frankfurta skrydziai nebuvo atsaukti, nors ziurint i zemelapi kliudoma Prancuzija.
10.12 ryte buvo atsaukti 8 skrydziai, ju tarpe ir i LT.
Atsakyti
o jei doh.gif pasiziurejau tikrai i prancuzija , ispanija, na mum 28 i Malta skrist, tikiuosi kad nebus to streiko, nors i Malta neatsaukti buvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 13 spalio 2010 - 19:54
QUOTE(Milux @ 2010 10 13, 20:00)
o as nesupratau, kuom cia detas streikas prancuzijoj? jai jus skridis tiesioginis i Ispanija?

negalima skristi per prancuzijos oro erdve...

Atsakyti
Iskilo klausimas,na nepykit jei praleidau,bet nepapuole ant akiu,ar man is Lietuvos eis nusipirkti bilieta skrisiu su Ryanair?Kortele mano visa SEB-o
Atsakyti
Jeigu VISA, tai taip, jeigu VISA electron, tai manau, kad ne smile.gif
Atsakyti
Aisku,tada sudukas taip sakant,bet vistiek aciu
Atsakyti
na ka jau 7dieni kilsiu su ryanair ir turiu klausima ar ta maiseli su skysciai reikia rodyti istraukus kiek ir ko vezi? ar jie kaip skanuoja mato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 10 15, 12:29)
na ka jau 7dieni kilsiu su ryanair ir turiu klausima ar ta maiseli su skysciai reikia rodyti istraukus kiek ir ko vezi? ar jie kaip skanuoja mato?  g.gif

Jeigu paprasys, istrauksit. Kartais praso, kartais ne
Atsakyti
VISA Virtuon irgi tinka.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 10 15, 12:29)
na ka jau 7dieni kilsiu su ryanair ir turiu klausima ar ta maiseli su skysciai reikia rodyti istraukus kiek ir ko vezi? ar jie kaip skanuoja mato?  g.gif

Aš visada ištraukiu iš lagamino ir padedu atskirai ir jokių problemų, svarbu, kad optiškai neviršytu 100 ml buteliukai tame maišelyje - o šiaip pastebėjau - Kaune matuoja (kartais) lagamino išmatavimus, o DE visus be išimties sveria ir jau kuprinės dydis nelabai ir svarbus (proto ribose aišku) bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos visos keliauninkes,
as su sunumi ruosiuos skristi i svedija su ryanair.sunui reikalingi vaistai,jie yra ampulese. ka turiu tureti,kad galeciau juos paimt i lektuva?kaip su bagazu(rankiniu)abiems po 15kg?(sunui 8.5m)
Aiu uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(est @ 2010 10 15, 16:03)
Sveikos visos keliauninkes,
  as su sunumi ruosiuos skristi i svedija su ryanair.sunui reikalingi vaistai,jie yra ampulese. ka turiu tureti,kad galeciau juos paimt i lektuva?kaip su bagazu(rankiniu)abiems po 15kg?(sunui  8.5m)
    Aiu uz atsakymus. 4u.gif

Rankinio bagažo svoris ne 15, o 10 kg 4u.gif ir priklauso abiems po 10 kg 4u.gif
Atsakyti