Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Limour @ 2010 10 12, 16:00)
Sveiki, o kaip ieškoti pigaus bilieto, kurį skelbia kaip akcijinį?  Randu pagrindiniame puslapyje informaciją, kad į Dubliną kaina ~ 56 Lt:

Booking Period: Tue 12 Oct 10 - Thu 14 Oct 10

Travel Period: Mon 1 Nov 10 - Fri 17 Dec 10

Applicable Days: Mon - Sun (Subject to availability) 
Flight must be purchased: 14 Days 
Tačiau, kai pasirenku nurodomas datas, tai ten kažkaip apie 300 Lt rodo unsure.gif... ar yra tam tikras laikas, kada būna pigių bilietų? 4u.gif

tikriausiai jau parduoti pigus bilietai, nes pasiziurejau galimam laikotarpiui, tai uz tokia kaina kokia jie skelbia nera bilietu.
Atsakyti
QUOTE(juratelexx @ 2010 10 12, 11:43)
turiu problemele,gal kas patars,vyras pirma kart uzsakinejo bilietus su sia kompanija,ir padare klaida vaiko pavardeje vietoj y parase i .ar reiks uz keitima vel moketi?  doh.gif

Jei neklystu galima paklaida iki 3 raidziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 12, 16:25)
Na mes kai skridom i Paryziu tai nusileido nuostabiai, net idealiai sakyciau, skraidom nemazai tai buvo su kuo palyginti.Beje tai ne nuo oro uosto priklauso o nuo piloto mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif nepyk, bet susijuokiau...
kad manau "krato" ji turėjo omeny ne lėktuve kaip krato, bet ar lagaminą labai žiūri (na svorį, dydį.. )
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu kai vienas zodis parasytas tai kiekvienas gali suprast kaip nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 09, 22:01)
O kokia kortele?

taip ir neradau atsakymo.. ir neišeina nusipirkti bilietų į Suomiją sad.gif kaip dar galima tai padaryt, jei mano visos kortelės Visa Electron'ai doh.gif ?

QUOTE(Arkete @ 2010 09 21, 07:47)
thumbup.gif o aš galvojau, kad iš vis tik 100 ml galima vežtis. Ačiū  mirksiukas.gif

mhm.. aš ir taip galvojau smile.gif šaunu tada smile.gif

QUOTE(gabija77 @ 2010 09 21, 13:20)
kur bus paskutinis patikrinimas ar lt jau pries lipant i lektuva ar jau atskridus  g.gif  ar kai jau nuskrendi tiesiog islipi is lektuvo ir tu laisvas  g.gif

na žiūrint kur, aš kai Dubline išlipau dar kokias porą val buvau "nelaisva"- ištikrino viską viską ką tik įmanoma buvo doh.gif
Atsakyti
Teko skristi pries pora savaiciu is italijos i uk su ryanair, tai buvau labai nustebus, nes anksciau niekad neziuredavau rankinio bagazo svorio, o si karta prie kiekvienu vartu lipant i lektuva (kur patikrina bilieta ir pasa) stovejo svarstykles ir kiekvienas keleivis turejo pasirodyti,kiek jo lagaminelis sveria bigsmile.gif
Mano svere 13kg doh.gif , tai 2.5kg isemiau ir susidejau i kisenes biggrin.gif pries patikrinima. Su 10.5kg praleido, bet dabar zinosiu, kad reikia ir rankini bagaza pasisvert pries keliaujant ax.gif
Papildyta:
QUOTE(renateled @ 2010 09 27, 10:18)
O kaip yra su vaistais rankiniam bagaze ir cigaretem? Ar galima veztis sita geri? biggrin.gif

veziausi buteliuka peroksido is lt rankiniam bagaze visai nepagalvojus, tai ateme. bet siaip kokias tabletes nuo galvos skausmo, tai galima smile.gif
Atsakyti
Na jau gan senai tikrina rankini bagaza , pusantru metu tikrai, Lt kazkaip ne girztai , o kitose salyse tai grieztai, na vel ant ko papulsi smile.gif
Atsakyti
Pas mus buvo atvaziave pasisveciuoti teveliai,tai atveze ir vaistu,kokiu reikejo ir cigareciu rankiniam bagaze,niekas nekrate ax.gif Bet mate kaip Gatwiko oro uoste susistabde darbuotojai pries juos ejusius lietuvius ir tikrino,nzn kaip ten jiems baigesi...tai vat ir idomu,jei patikrintu,ar butu blogai kad vezesi 4 blokus ar cia visur galioja tos pacios taisykles smile.gif Gal kas kada parasys,kad tikrino ir viskas buvo ok del tokio kiekio cigareciu ax.gif Nes siaip LT muitines tinklapyje parasyta,kad galima toki kieki,bet ar UK taip pat galima,jau cia kitas klausimas g.gif
Atsakyti
Noreciau uzsakyti mamai bilieta, bet tik sausiui, o pagal oru prognozes sausi bus sniego, tai kazin, jei nupirksiu bilieta, o del sniego lektuvai neskraidys, ar as atgausiu pinigus? g.gif
Atsakyti
Prisiduoda nelaimeliai, streiko aukos. 4u.gif

Ka tik grizau is atostogu sauletojoj Ispanijoj.Grizau pries kelias valandas, o turejau grizti vakar priespiet. doh.gif
Turejo buti lengva kelione: skrydis 10.05 Kaunas- Girona(3val), savaite lepinimosi ir skrydis 10.12 Girona-Kaunas(3val.).Bet... kaip jau zinot uzvakar ir vakar streikavo prancuzai( gun_bandana.gif ), todel musu skrydi atgal atsauke.MB vakar turejo buti darbe, as rytoj...
Geriausiu atveju pasiule skristi i Kauna busima sestadieni(nes i ispanija skraido 2x savaiteje),Arba rytoj su persedimais, bet mes atkaklus, vakar nuskridom i Frankfurta Hahn, o siryt i Ryga (Orouoste kazka sumaise, mes buvom skrydziui uzregistruoti i Tampere, Suomija, o ne i Ryga,vietu lektuve i Ryga nebebuvo... bet kazkaip viskas issiprende), is Rygos autobusu pardardejom I Kauna.
Galbut kompensuos nakvyne, kelione is Rygos, bet...Kol kas mintys apie keliones purto schmoll.gif

p.s. Mano sesuo su dziaugsmu pasiliko Ispanijoj iki sestadienio. vacation4.gif
Atsakyti
Caca liudna, o kaip orai dabar ispanijoj?
Atsakyti
o as nesupratau, kuom cia detas streikas prancuzijoj? jai jus skridis tiesioginis i Ispanija?
Atsakyti