Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

kai skridau irgi streikavo prancuzai biggrin.gif tai skrydziai tiesiog velavo 1-3 val. kol atskrido lektuvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 08, 20:43)
kai skridau irgi streikavo prancuzai biggrin.gif tai skrydziai tiesiog velavo 1-3 val. kol atskrido lektuvai 4u.gif

bet tai ryanairas neskelbe, kd skrydziai cancelled pries kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 19:08)
ooooooooooooooi ryanaira'as parašė mielą laišką, kad atšaukti skrydžiai dėl prancūzų streiko.  bet nerandu aš niekur konkrečios info apie t streiką, gal jį dar atšauks?  doh.gif  gal yra nelaimės draugų?

o kada Jus skrendat? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 10 08, 21:04)
o kada Jus skrendat?  verysad.gif

12 d. doh.gif kaip tyčia
http://www.ryanair.c...TC_02OCT-ENG-GB čia atšaukti skrydžiai
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 22:20)
12 d.  doh.gif  kaip tyčia
http://www.ryanair.c...TC_02OCT-ENG-GB čia atšaukti skrydžiai

tai man tada labai pasiseke, nes skrendu spalio 13.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 21:50)
bet tai ryanairas neskelbe, kd skrydziai cancelled pries kelias dienas?

ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 10 08, 22:26)
tai man tada labai pasiseke, nes skrendu spalio 13.

na tikekimes neuzsistreikuos ilgiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katuke88 @ 2010 10 08, 19:11)
Norejau paklaust, nelabai gaudausi Kaune.. Kaip man nuo autobusu stoties nuvaziuot i oro uosta? Nelabai randu info..  4u.gif

su taxi 44 lt...
o siaip is autobusu stoties i karmelava vaziuoja jonavos autobusas.
Atsakyti
kam moket tokius pinigus taxi,kai normalus autobusas irgi veza? 29 autobusas.nereikia ir jonavos vezeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 18:08)
ooooooooooooooi ryanaira'as parašė mielą laišką, kad atšaukti skrydžiai dėl prancūzų streiko.  bet nerandu aš niekur konkrečios info apie t streiką, gal jį dar atšauks?  doh.gif  gal yra nelaimės draugų?

Yra cry.gif Tai turėjo būti pirma savarankiškai suorganizuota kelionė. Iš Gironos sekančią dieną turėjau skristi į Malagą... Nuo pirmadienio sunkiai išsireikalautos atostogos... Taip šūdinai nežinau kada jaučiausi. Labai gaila savo sugaišto laiko ieškant skrydžių bei viešbučių, o žinoma gailiausia tai į š... įkištų pinigėlių. Dar prieš gaunant ryanair žinutę suspėjau vakar tarpinę nakvynę Gironoje rezervuoti už beveik 200 lt. be atšaukimo galimybės unsure.gif Jau nekalbu apie skrydi i ir iš Malagos. Na žodžiu pirma superinė savarankiška kelionė. blink.gif Ai einu raminančių išgersiu...
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 10 09, 13:50)
Yra  cry.gif  Tai turėjo būti pirma savarankiškai suorganizuota kelionė. Iš Gironos sekančią dieną turėjau skristi į Malagą... Nuo pirmadienio sunkiai išsireikalautos atostogos...  Taip šūdinai nežinau kada jaučiausi. Labai gaila savo sugaišto laiko ieškant skrydžių bei viešbučių, o žinoma gailiausia tai į š... įkištų pinigėlių. Dar prieš gaunant ryanair žinutę suspėjau vakar tarpinę nakvynę Gironoje rezervuoti už beveik 200 lt. be atšaukimo galimybės  unsure.gif Jau nekalbu apie skrydi i ir iš Malagos.  Na žodžiu pirma superinė savarankiška kelionė.  blink.gif Ai einu raminančių išgersiu...

man panašiai biggrin.gif užstatai sumokėti, vos vos gautos atostogos. nežinau net ką ir daryti dabar. perkelti kelionę turbūt nebeįmanoma, nes visiems išsikaulyti kitu laiku atostogas sunkiai pavyks.. išlaidų (viešbučių užstattų ir t.t.) ryanair'as regis nekompensuos, nes ne dėl jų kaltės atidėta g.gif aš labai mielai būčiau ten įstrigus biggrin.gif
o durniausia, kad buvo mintis imant kelionės draudimą apsidrausti ir dėl neįvykusios kelionės, bet pagalvojau kam čia reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 09 spalio 2010 - 14:06
QUOTE(racke @ 2010 10 09, 14:50)
Yra  cry.gif  Tai turėjo būti pirma savarankiškai suorganizuota kelionė. Iš Gironos sekančią dieną turėjau skristi į Malagą... Nuo pirmadienio sunkiai išsireikalautos atostogos...  Taip šūdinai nežinau kada jaučiausi. Labai gaila savo sugaišto laiko ieškant skrydžių bei viešbučių, o žinoma gailiausia tai į š... įkištų pinigėlių. Dar prieš gaunant ryanair žinutę suspėjau vakar tarpinę nakvynę Gironoje rezervuoti už beveik 200 lt. be atšaukimo galimybės  unsure.gif Jau nekalbu apie skrydi i ir iš Malagos.  Na žodžiu pirma superinė savarankiška kelionė.  blink.gif Ai einu raminančių išgersiu...

Na, keliones su persėdimu geriau ne patiems užsisakinėti, o per tuos, kurie apdraudzia tokius atvejus.

Bet ir dabar nieko tragiško nėra, tik labai nepanikuokite.

Kaip suprantu, skrydis racke į Malagą yra kitą dieną?
Todėl paparašykite, tiksliau reikalaukite, kad jūsų atšauktą skrydį pakeitų į šiuos du:
Kaunas (KUN) – Brussels (Charleroi) (CRL)
12 Spl 11:30-12:35
Brussels (Charleroi) (CRL) – Barcelona (Girona) (GRO)
12 Spl 19:00-20:40

(iš Briuselio į Barseloną turėtų skristi - kol kas neatšauktas)

Tik tai reikėtų padaryti kuo skubiau, kol dar yra laisvų vietų. Jeigu šiandien nespėsite, tai pirmaidnį iš ryto. Šiandien Ryanair aptarnavimas Dubline jau nedirba (tik pirmadienį), o ar pakeis šiandien Kaune nežinau.
Atsakyti