kai skridau irgi streikavo prancuzai tai skrydziai tiesiog velavo 1-3 val. kol atskrido lektuvai
QUOTE(milaaa @ 2010 10 08, 20:43)
kai skridau irgi streikavo prancuzai tai skrydziai tiesiog velavo 1-3 val. kol atskrido lektuvai
bet tai ryanairas neskelbe, kd skrydziai cancelled pries kelias dienas?
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 19:08)
ooooooooooooooi ryanaira'as parašė mielą laišką, kad atšaukti skrydžiai dėl prancūzų streiko. bet nerandu aš niekur konkrečios info apie t streiką, gal jį dar atšauks? gal yra nelaimės draugų?
o kada Jus skrendat?
QUOTE(Leblon @ 2010 10 08, 21:04)
o kada Jus skrendat?
12 d. kaip tyčia
http://www.ryanair.c...TC_02OCT-ENG-GB čia atšaukti skrydžiai
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 22:20)
tai man tada labai pasiseke, nes skrendu spalio 13.
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 21:50)
bet tai ryanairas neskelbe, kd skrydziai cancelled pries kelias dienas?
ne
QUOTE(Leblon @ 2010 10 08, 22:26)
tai man tada labai pasiseke, nes skrendu spalio 13.
na tikekimes neuzsistreikuos ilgiau
QUOTE(katuke88 @ 2010 10 08, 19:11)
Norejau paklaust, nelabai gaudausi Kaune.. Kaip man nuo autobusu stoties nuvaziuot i oro uosta? Nelabai randu info..
su taxi 44 lt...
o siaip is autobusu stoties i karmelava vaziuoja jonavos autobusas.
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 18:08)
ooooooooooooooi ryanaira'as parašė mielą laišką, kad atšaukti skrydžiai dėl prancūzų streiko. bet nerandu aš niekur konkrečios info apie t streiką, gal jį dar atšauks? gal yra nelaimės draugų?
Yra Tai turėjo būti pirma savarankiškai suorganizuota kelionė. Iš Gironos sekančią dieną turėjau skristi į Malagą... Nuo pirmadienio sunkiai išsireikalautos atostogos... Taip šūdinai nežinau kada jaučiausi. Labai gaila savo sugaišto laiko ieškant skrydžių bei viešbučių, o žinoma gailiausia tai į š... įkištų pinigėlių. Dar prieš gaunant ryanair žinutę suspėjau vakar tarpinę nakvynę Gironoje rezervuoti už beveik 200 lt. be atšaukimo galimybės Jau nekalbu apie skrydi i ir iš Malagos. Na žodžiu pirma superinė savarankiška kelionė. Ai einu raminančių išgersiu...
QUOTE(racke @ 2010 10 09, 13:50)
Yra Tai turėjo būti pirma savarankiškai suorganizuota kelionė. Iš Gironos sekančią dieną turėjau skristi į Malagą... Nuo pirmadienio sunkiai išsireikalautos atostogos... Taip šūdinai nežinau kada jaučiausi. Labai gaila savo sugaišto laiko ieškant skrydžių bei viešbučių, o žinoma gailiausia tai į š... įkištų pinigėlių. Dar prieš gaunant ryanair žinutę suspėjau vakar tarpinę nakvynę Gironoje rezervuoti už beveik 200 lt. be atšaukimo galimybės Jau nekalbu apie skrydi i ir iš Malagos. Na žodžiu pirma superinė savarankiška kelionė. Ai einu raminančių išgersiu...
man panašiai užstatai sumokėti, vos vos gautos atostogos. nežinau net ką ir daryti dabar. perkelti kelionę turbūt nebeįmanoma, nes visiems išsikaulyti kitu laiku atostogas sunkiai pavyks.. išlaidų (viešbučių užstattų ir t.t.) ryanair'as regis nekompensuos, nes ne dėl jų kaltės atidėta aš labai mielai būčiau ten įstrigus
o durniausia, kad buvo mintis imant kelionės draudimą apsidrausti ir dėl neįvykusios kelionės, bet pagalvojau kam čia reikia
QUOTE(racke @ 2010 10 09, 14:50)
Na, keliones su persėdimu geriau ne patiems užsisakinėti, o per tuos, kurie apdraudzia tokius atvejus.
Bet ir dabar nieko tragiško nėra, tik labai nepanikuokite.
Kaip suprantu, skrydis racke į Malagą yra kitą dieną?
Todėl paparašykite, tiksliau reikalaukite, kad jūsų atšauktą skrydį pakeitų į šiuos du:
Kaunas (KUN) Brussels (Charleroi) (CRL)
12 Spl 11:30-12:35
Brussels (Charleroi) (CRL) Barcelona (Girona) (GRO)
12 Spl 19:00-20:40
(iš Briuselio į Barseloną turėtų skristi - kol kas neatšauktas)
Tik tai reikėtų padaryti kuo skubiau, kol dar yra laisvų vietų. Jeigu šiandien nespėsite, tai pirmaidnį iš ryto. Šiandien Ryanair aptarnavimas Dubline jau nedirba (tik pirmadienį), o ar pakeis šiandien Kaune nežinau.