Gal kas kelių savaičių bėgy skridot iš Gironos ir Briuselio Šarlerua orouostų?
man labai įdomu kaip ten su tuo bagažo tikrinimu, ar labai griežtai?
Skaičiau, kad Ryanairas naujovę įvedė kažkuriam orouoste, nebe metaliniai rėmai, o kažkokios kartonines dėžutės deda ant lagaminų mano biškelį per didelis pagal matmenis, bet į rėmus sutelpa
QUOTE(katuke88 @ 2010 10 04, 13:24)
Paklausiau nes pagalvojau kad blogai isgirdau, nes bilietai man kainavo 250lt i abi puses o cia maciau bilietus rase parduoda tik reik pasikeist paciom pavardes, dabar jau supratau kodel aciu
tai va kad taip, pigiau nusipirkt, deja, bileitą, nei kad pakeist pavardę
QUOTE(sleepy hat @ 2010 10 08, 12:17)
Skaičiau, kad Ryanairas naujovę įvedė kažkuriam orouoste, nebe metaliniai rėmai, o kažkokios kartonines dėžutės deda ant lagaminų mano biškelį per didelis pagal matmenis, bet į rėmus sutelpa
Skaitėte matyt pas Makalių.
Gironoje neteko būti, bet Barselonoje nebe rėmai, o kartoninės užmaunamos dėžutės, ir jeigu užmovus nesiekia žemės, vadinas mokėt reik
Be taip yra kiek teko matyti Maljorkoje, Barselonos El Prat (ne Žironos) oro uoste, o Briuselis yra išvis labai draugiškas (jo šūkis berods THE MOST FRIENDLY AIRPORT - aišku tik kavinės kainos nedraugiškos ) ir net nėr ten jokių tikrinimo aparatų išvis , bent jau nemačiau
Ir tai bene vienintelis oro uostas dabar, kur leidžia imtis Duty Free pirktas prekes + vieną vienetą savo bagažo.
sia savaite mes skridom is Gironos, tai liepe det i rema.. o siaip maciau, kad vienas zmogus praejo su keliom kuprinem ar maiseliais
Gironoj didelis lagaminas svere 16kg (vietoj 15) tai numojo ranka ir praleido. Lektuvas velavo valanda, visi prasinervave prastovejo, o tada pradejo tikrint. Tikrino daugiau vyrus, svere su bezmenu ir dejo i tuos remus. Mano lagamincikas siek tiek didesnis buvo, bet ejau ir praejau. Tiesa taip idomiai, vyrai ejo i kisenes kazko prisideje, tai liepe isimt is kiseniu sudet i lagamina ir tada jau svere...
QUOTE(Makalius @ 2010 10 08, 13:00)
Skaitėte matyt pas Makalių.
Gironoje neteko būti, bet Barselonoje nebe rėmai, o kartoninės užmaunamos dėžutės, ir jeigu užmovus nesiekia žemės, vadinas mokėt reik
Be taip yra kiek teko matyti Maljorkoje, Barselonos El Prat (ne Žironos) oro uoste, o Briuselis yra išvis labai draugiškas (jo šūkis berods THE MOST FRIENDLY AIRPORT - aišku tik kavinės kainos nedraugiškos ) ir net nėr ten jokių tikrinimo aparatų išvis , bent jau nemačiau
Ir tai bene vienintelis oro uostas dabar, kur leidžia imtis Duty Free pirktas prekes + vieną vienetą savo bagažo.
Prie ko čia oro uostas, jeigu tai Ryanair politika??????
Rugsėjo pabaigoje perskridau 4 oro uostus - nė viename netikrino. Dauguma žmonių turėjo po du rakinio bagažo vientus ir beveik niekam nieko nesakė. Kai kurių bagažas buvo tiek per didelis, kad vėliau net netilpo lėktuve į jam skirtas lentynas. Dar prieš saugumo patikrinimą srautus nukreipiantys primindavo, kad su Ryanair dviejų rankinio bagažo vienetų negalima naudoti. Bet vėliau niekas nekreipė dėmesio.
Beje, tos popierinės dėžės jau pasirodė ir Kauno oro uoste. Ir tik nuo Ryanair atstovų priklauso, kada bus patikrinimas (lagamino svorio ir/ar išmatavimų), o kada nekreipti dėmesio į smulkius nusižengimus.
QUOTE(Mindauqas @ 2010 10 08, 13:14)
Prie ko čia oro uostas, jeigu tai Ryanair politika??????
Prie ko čia dabar pilna klaustukų, jeigu sakau kaip mačiau?????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????
Nemačiau kito oro uosto, kur man buvo aiškiai pasakyta ir netgi duty free parduotuvėj reklamuojama, kad galima imti du vienetus, jeigu antrasis yra iš Duty Free. Daugybė keleivių kituose oro uostuose verčiami susigrūsti savo gėrybes iš dutifrioškių į lagaminus ar kuprines. Ir tik Brussels Charleroi mačiau aiškiai parašytus plakatus - WE ARE FRIENDLY, (toliau išverčiu) - mes leidžiame Jums imtis 2 vienetus rankinio bagažo, jeigu vienas yra iš mūsų oro uosto Duty Free, o kad būtų patogiau, galite įsigyti specialų oro uosto maišą už 5 eur, kur susidėsite ir savo lagaminą/kuprinę , ir Duty free gėrybes.
Mindaugai, kviečiu apsilankyti Brussels Charleroi oro uoste, tai dabar galite padaryti už 21 lt!!!
P.S. Tikrina ne Ryanair atstovai, o Litcargus darbuotojai tokie mielybės padarėliai.
QUOTE(Forgete @ 2010 10 08, 13:10)
Tiesa taip idomiai, vyrai ejo i kisenes kazko prisideje, tai liepe isimt is kiseniu sudet i lagamina ir tada jau svere...
Jo, va tas nervina,
Nesuprantu kodėl nieko kišenėse negaliu turėti dar Barcelonos El Prat oro uoste moteris buvo su švarkeliu ir striukę laikė rankose - sako, sorry bet tik vienas daiktas gali būti ant jūsų - arba striukė, arba švarkelis juokas pro ašaras.
QUOTE(Makalius @ 2010 10 08, 14:02)
Prie ko čia dabar pilna klaustukų, jeigu sakau kaip mačiau?
Kam čia taip išdarkyti forumą? Nervai nebelaiko ar ką?
Nemačiau kito oro uosto, kur man buvo aiškiai pasakyta ir netgi duty free parduotuvėj reklamuojama, kad galima imti du vienetus, jeigu antrasis yra iš Duty Free.
Gal daugiau skraidyk? Nežinau, net ką patarti....
mes leidžiame Jums imtis 2 vienetus rankinio bagažo, jeigu vienas yra iš mūsų oro uosto Duty Free, o kad būtų patogiau, galite įsigyti specialų oro uosto maišą už 5 eur, kur susidėsite ir savo lagaminą/kuprinę , ir Duty free gėrybes.
Ar galiu tikėtis, kad prisipirkus Brussels Charleroi dutyfree ir turint viršsvorio ir/ar du vienetus bagažo ar vieną didelį, ir man susimokėjus už per daug bagažo, 35 eurus man kopensuos Makalius? Taip ar ne?
Mindaugai, kviečiu apsilankyti Brussels Charleroi oro uoste, tai dabar galite padaryti už 21 lt!!!
Labai juokinga, bet norėčiau ir grįžti... Nes juk tik aplanakyti siūlote. Gal Makalius gali pasiūlyti bilietus už 21 Lt į Brussels Charleroi. Reiks parašyti. Parašysiu kaip seksis pirkti už tiek nusipirkti.
P.S. Tikrina ne Ryanair atstovai, o Litcargus darbuotojai tokie mielybės padarėliai.
Nuo kada Litcargus darbuotojai su mėlynomis uniformomis ir po to dar pasitinka lėktuve? O šiaip tai Litcargus yra Ryanair atstovai Lietuvoje
Turiu tokia problemute: musu skrydis po poros savaiciu, bet siandien bandziau atsispausdinti bilietukus per chek-in, ir tik veliau supratau, kad neteisingai nurodziau paso galiojimo laika. Kaip gi dabar tai istaisyti, kad paskui nebutu nesusipratimu oro uoste?
Papildyta:
Ir dar skrendame su kudikiu, tad keliones metu ji reikes pamaitinti misinuku. Ar neiskils problemu del vezimo maiselio baltu milteliu?
QUOTE(Makalius @ 2010 10 08, 14:24)
Jo, va tas nervina,
Nesuprantu kodėl nieko kišenėse negaliu turėti dar Barcelonos El Prat oro uoste moteris buvo su švarkeliu ir striukę laikė rankose - sako, sorry bet tik vienas daiktas gali būti ant jūsų - arba striukė, arba švarkelis juokas pro ašaras.
tuoj prades zmogaus svori limituot
QUOTE(Forgete @ 2010 10 08, 14:39)
tuoj prades zmogaus svori limituot
ir zmogaus svori, ir klubu plotis negales virsyti 90cm Bet jūs sakykit ką tik norit, "Rainius" yra gėris!!!! Tikiuos bus dar bilietų po 1 lita