Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

lb,

paaiskintik blush2.gif

Don't forget to check-in online from 15 days up to 4 hours prior to your scheduled flight departure
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 10 02, 11:10)
lb,
paaiskintik  blush2.gif

Don't forget to check-in online from 15 days up to 4 hours prior to your scheduled flight departure

pries skrydi reikia prisiregistruoti Ryanair'o internetiniam tinklapyje. Tai reikia padaryti ne anksciau nei 15 dienu ir ne veliau nei 4 valandos iki skrydzio
Atsakyti
grange neraike taip saukt.

As nuo rusu laiku neskreidau,ir man kuprine skirese nuo rankenuko, tai ir nesupratau kad negalima. blush2.gif
Ir Ryanair' taisyklise raso, kad daug ka galima vest,o cia forume randu visai kita info.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 10 02, 17:57)
grange  neraike taip saukt.

As nuo rusu laiku neskreidau,ir man kuprine skirese nuo rankenuko, tai ir nesupratau kad negalima. blush2.gif
Ir Ryanair' taisyklise raso, kad daug ka galima vest,o cia forume randu visai kita info.

nu parašiau didelėm raidėm, kad ir kiti matytų iš kart...

parodyk konkrečiai kur ryanair rašo, kad galima vežt??

rankinuką, kaip bagažą,galima, bet jis turi būt vienas, negali imt kurpinės ir rankinuko, nes tai kaip du bagažo vienetai..
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 10 02, 18:57)
grange  neraike taip saukt.

Rusų laikais gal anglų kitaip mokė tongue.gif gal žodžiai kitą prasmę turėjo tongue.gif
Atsakyti
del maisto produktu: visais laikais buvo galima vezti i UK mesa, tik anksciau jie reikalaudavo kad butu vet,pazyma arba etikete! na ir kiekis-savo reikmems.
Dabar jau 7 metus veziojames i metus keleta kartu, tai pastaruosius 4 metukus jau niekas nebetikrina... buvo kaip kad sake ir su suniuku lagaminai patikrinti jau atskridus, buvo atidaryti, taciau jokiu problemu nebuvo, nes EU ribose tai jau leidziama... Tik kiekis turi buti savo reikmems (na ne 20 kg...) mirksiukas.gif

Del skysciu, kazkuri kalbejo apie 100 ml. Taip, tai tiesa, bet juk gi tai tik 1 buteliuko talpa... Bendra talpa neturi virsyti 1 litro. Taip bent jau raso oro uoste. o tame maisiuke telpa laaabai daug. ir krempudra ir dazai, antiprespirantai, kvepaliukai ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daumox: 04 spalio 2010 - 10:21
Turiu klausyma.. Nupirkau bilietus i Londona spalio 23d. draugas turejo vaziuoti anksciau uz mane, bet su busiuku. Dabar gaunasi kitaip, kad turiu as isvaziuot anksciau nei ta diena kai turiu bilietus. Ar as galiu pakeist varda pavarde i draugo kad jis skristu vietoj manes ir kiek tai kainuotu 4u.gif gal kas zino. Nes skambinau i oro uosta pasake kainuoja 350lt pakeist pavarde blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katuke88 @ 2010 10 04, 13:09)
gal kas zino. Nes skambinau i oro uosta pasake kainuoja 350lt pakeist pavarde  blink.gif

biggrin.gif nu, tai ko tu dar nori, skambinai į orouostą, pasakė, tai ką galvoji čia pasakys pigiau? biggrin.gif juk ne forumiečiai keis, o oruoste keisi, tai nemanai, kad jais turi ir tikėt? biggrin.gif
o šiaip, tiek ir kainuoja (100 svarų kažkur čia rašė). todėl ir sako kad pigiau bilietą nusipirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 spalio 2010 - 13:16
QUOTE(grange @ 2010 10 04, 14:16)
biggrin.gif nu, tai ko tu dar nori, skambinai į orouostą, pasakė, tai ką galvoji čia pasakys pigiau?  biggrin.gif  juk ne forumiečiai keis, o oruoste keisi, tai nemanai, kad jais turi ir tikėt?  biggrin.gif
o šiaip, tiek ir kainuoja (100 svarų kažkur čia rašė). todėl ir sako kad pigiau bilietą nusipirkt.

Paklausiau nes pagalvojau kad blogai isgirdau, nes bilietai man kainavo 250lt i abi puses 4u.gif o cia maciau bilietus rase parduoda tik reik pasikeist paciom pavardes, dabar jau supratau kodel 4u.gif ax.gif aciu
Atsakyti
Sveiki.Paprotykit ar gerai galvoju.Noriu pirkti pigius bilietus į Vokietiją su Rynair. Užsisakau 2 bilietus po 35Lt į abu galu. Iš viso gaunasi 70Lt .Bet prieš jau mokant išmeta antra tiek sumos pinigų t.y. dar 70Lt.Iš viso jau rodo 140Lt. Kaip suprantu Rynaras rezervuoja ito kol aš neapmokėjau, o kai sumokėsiu 70Lt kitus man jie grąžins.Ar reikia mokėti tą 140 o paskui jie man 70 gražins.Įdomiai čia parašiau bet kas užsakinėjat bilietus gal pagavot mintį.Va ta dalis mums neaiški.
Your debit/credit card will be debited the following amount(s):
Currency Conversion Offer
We recommend you do not untick the checkbox so that you receive our guaranteed exchange rate

Total amount (Excluding Administration Fee) LTL

Ir dar norėjau paklausti kas yra kelionės draudimas ir ar juo kas naudojatės.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(dl1973 @ 2010 10 04, 15:31)

Nieko Ryanair negrąžins, na nebent dar vienas ugnikalnis išsiveržtų tongue.gif
O čia administravimo mokesčiai ir dar po 5 eur ima už tai kad atsiskaitai kreditine kortele, aišku kartais tie mokesčiai būna nuliniai. O draudimo niekad neėmiau - turint kreditinę kortelę turi ir draudimą nuo nelaimingų.
Tikiuosi kažką išaiškinau ax.gif
Nu va radviliux mane aplenkė - ir viską išaiškino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkete: 04 spalio 2010 - 14:42
QUOTE(dl1973 @ 2010 10 04, 15:31)
Sveiki.Paprotykit ar gerai galvoju.Noriu pirkti pigius bilietus į Vokietiją su Rynair. Užsisakau 2 bilietus po 35Lt į abu galu. Iš viso gaunasi 70Lt .Bet prieš jau mokant išmeta antra tiek sumos pinigų t.y. dar 70Lt.Iš viso jau rodo 140Lt. Kaip suprantu Rynaras rezervuoja ito kol aš neapmokėjau, o kai sumokėsiu 70Lt kitus man jie grąžins.Ar reikia mokėti tą 140 o paskui jie man 70 gražins.Įdomiai čia parašiau bet kas užsakinėjat bilietus gal pagavot mintį.Va ta dalis mums neaiški.
Your debit/credit card will be debited the following amount(s):
Currency Conversion Offer
We recommend you do not untick the checkbox so that you receive our guaranteed exchange rate

Total amount    (Excluding Administration Fee)    LTL

Ir dar norėjau paklausti kas yra kelionės draudimas ir ar juo kas naudojatės.Ačiū.

Jei gerai supratau, jus perkate bilietus dviems zmonems pirmyn/atgal. Ta suma, kuri padvigubeja, turetu buti kortele mokestis. jis yra 5 Eur vienam bilietui i viena gala. Tik taip as galeciau paaiskinti, kodel is 70 pries apmokejima tampa 140 Lt

o draudimo neperkame, nereikia smile.gif
Atsakyti