Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Atlantida* @ 2010 09 30, 14:05)

Ačiū už atsakymą.  4u.gif

Aš esu skridusi šiuo reisu ne vieną kartą, vyras - kas antrą savaitę - skrenda su panašiu lagaminu ant ratukų - niekas dėl 7 cm nesikabinėja!
Manau gali būti rami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 09 29, 10:28)
O čia tai geras  blink.gif
Aš buvau šventai įsitikinus, kad sutirštėjas medus ne skystis...
Čia tikrai tik mūsų "uolieji" Kauno oro uosto darbuotojai gali tokį "pokštą" iškrėsti  doh.gif

Tikrai Kaune darbuotojai kazkokie keistai "uolus"-galvojau kad man vienai tik taip pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 09 30, 15:36)
Aš esu skridusi šiuo reisu ne vieną kartą, vyras - kas antrą savaitę - skrenda su panašiu lagaminu ant ratukų - niekas dėl 7 cm nesikabinėja!
Manau gali būti rami.  4u.gif

O kaip džiugu girdėti.
Ačiū! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2010 09 30, 08:29)
As darau pries pora dienu iki isvykimo, kad is kart pirmyn ir atgal. Kazkada bandziau pries diena, bet kaip tik uzluzo ju serveris, tai nervu buvo  doh.gif

Logiška smile.gif Paskutinei dienai man irgi kažkaip nejauku pasilikti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2010 09 30, 11:31)
Ka tik padariau check ina. Iki skrydzio liko 15 dienu, iki skrydzio atgal 22 dienos. Piuikiai dave uzsichekinti ir net i abi puses. Ir boarding pasus irgi abu leido atsispausdint.

4u.gif

PAVYKO uzsicekint. bigsmile.gif Vilti jau buvau praradusi, susirinkau telefonu nr, ruosiausi i oro uosta skambint, bet kazkaip susigalvojau pabandyti Chekintis ne tiesiogiai, o per "Manage my booking", cia viskas kuo puikiausiai gavosi. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2010 09 30, 13:05)
Šeštadienį skrendam Kaunas-Bremenas, antradienį atgalios.
Skrisiu tik su rankiniu bagažu. Lagamino išmatavimai 52*40*27. (Turi būti 55*40*20)
Tai negi dabar dėl tų 7 cm, man gali tekti susimokėti už neatitikimą. Kas skridot tokiu maršrutu?

tai nėra skirtumo kokiu maršrutu skrendi, ryanair taisyklės vienodos.
manau būtų geriausiai, jei yra galimybė aišku, kad susidėtum viską ir nuvažiuotum į orouostą ir į tą rėmą, pasimatuotum, kad tilptų be prievartos, nes jei ten grūsi spausi tai jau konstatuos, kad netelpa ir viskas.
nu kaip ant kokio pakliūsi... mkano kuprinė pvz netilpo horizontaliai, bet vertikaliai tilpo, man aiškina, kad tipo bet kaip turi tilpt, bet sakau taip telpa tai tilps ir ten. tai nusileido kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 30, 23:54)
tai nėra skirtumo kokiu maršrutu skrendi, ryanair taisyklės vienodos.
manau būtų geriausiai, jei yra galimybė aišku, kad susidėtum viską ir nuvažiuotum į orouostą ir į tą rėmą, pasimatuotum, kad tilptų be prievartos, nes jei ten  grūsi spausi tai jau konstatuos, kad netelpa ir viskas.
nu kaip ant kokio pakliūsi... mkano kuprinė pvz netilpo horizontaliai, bet vertikaliai tilpo, man aiškina, kad tipo bet kaip turi tilpt, bet sakau taip telpa tai tilps ir ten. tai nusileido kažkaip...

Nu ir as su klausimeliu, rank.bagazas viena tase tik galima,o paprasta rankenukas ?Nu turiu meni kad sport.tase + rankenukas galima ?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 10 01, 12:59)
Nu ir as su klausimeliu, rank.bagazas viena tase tik galima,o paprasta rankenukas ?Nu turiu meni kad sport.tase + rankenukas galima ?

Rankinukas turi buti sutalpintas i ta sportine tase. Rankinio bagazo gali buti tik vienas vienetas.
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 09 30, 15:36)
Manau gali būti rami.  4u.gif

Na matyt priklauso nuo konkrecios situacijos ir oro uosto darbuotoju. Geriausia butu nuvaziuoti i oro uosta ir pasitikrinti i tuos remus ar tikrai tiks tas lagaminas. Nes man teko matyti kai Vokietijoj neileido vienos merginos i lektuva nes jos lagaminas netilpo i tuos ryanair remus, kaip supratau ji turejo eiti priduoti i bagaza ta lagamina. Manau geriau nerizikuot ir pasitikrint dar pries skrydi...Kad veliau netektu stresuot.
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2010 10 01, 13:26)
Rankinukas turi buti sutalpintas i ta sportine tase. Rankinio bagazo gali buti tik vienas vienetas.

Aciu.

O gal kas skris i Liverpuli 20 spalio ? pasidolinom bagazu blush2.gif Pageilejau 100 lt,o dabar mastau kaip viska sukist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 10 01, 16:32)
Aciu.

O gal kas skris i Liverpuli 20 spalio ? pasidolinom bagazu  blush2.gif  Pageilejau 100 lt,o dabar mastau kaip viska sukist  doh.gif

Na tai dasipirkit, ir nereikes galvos sukti smile.gif

Arba pastu issiuskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 10 01, 11:59)

wacko.gif wacko.gif wacko.gif

bet kaip žmonės tingi paskaityt bent kelis psl atgal. turbūt tikrai kiekvienam psl. šitas klausimas yra užduotas.

NE, negalima. turi būti tik VIENAS bagažo vienetas, ar tai rankinukas, ar tai lgaminas, ar sportinis krepšys, viskas turi tilpti į vieną "tašę", ne daugiau 10 kg. rankinio bagažo išmatavimai - 55x40x20 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 01 spalio 2010 - 22:34