Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(žirnelis @ 2010 09 24, 18:54)
Ramentai yra vaiksciojimo priemone  ir neturetu skaiciuotis kaip rankinis .. 

Gipsa nueme thumbup.gif . Techninis klausimelis -- pasidariau check in pirmyn ir atgal, o po to tik nusprendus papildomai uzsisakiau bagaza grizimui. Bet boarding pass nesimato, kad yra papildomai bagazas g.gif .Ar uzteks to popieriuko, kur matosi, kad uzsakytas bagazas, ar reikia papildomai daryti vel check in g.gif kazkaip tai susimaisiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2010 09 28, 22:20)
Nagi ir as su klausimu smile.gif uzsiregistravau Ryainair naujienlaiskiui, ir dabar gaunu i el.pasta pasiulymus, bet kainos zlotais, o skrydziai  is Lenkijos oro uostu  unsure.gif kodel taip? juk uzsakiau naujienas skrydziams is Kauno...

Dešnėje, viršuje pasikeisk šalies (Lithuania) pavadinimą ir tada automatiškai parodys skrydžius iš Kauno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 09 29, 10:28)
O čia tai geras  blink.gif
Aš buvau šventai įsitikinus, kad sutirštėjas medus ne skystis...
Čia tikrai tik mūsų "uolieji" Kauno oro uosto darbuotojai gali tokį "pokštą" iškrėsti  doh.gif

Na as manau musu oro uostas dar labai geras ir jokiu pokstu nedaro palygint su kitais oro uostais, nes ten situacija tikrai sunki, labai kruopsciai viska tikrina, ismeta daiktus. Na nezinau kaune as neturejau jokiu problemu

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Ar bandete vakar, siryt ONLINE CHECK IN atlikti?Man kaskart ismeta, kad neteisingai suvesti duomenys, o jie tikrai teisingi. g.gif
Atsakyti
Dėl check in online. Bandyti tai nebandžiau, bet klausimas iškilo - prieš kiek laiko tai darote, ar yra skirtumas, kada? Nes nutrodytas intervalas tai labai platus g.gif Mes pirmą kartą su Ryanair'u skrisim - kažkaip iki šiol niekada pigių skrydžių paslaugomis nesinaudojau, tai subtilybės ne visos iki galo aiškios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 06:18)
Dėl check in online. Bandyti tai nebandžiau, bet klausimas iškilo - prieš kiek laiko tai darote, ar yra skirtumas, kada? Nes nutrodytas intervalas tai labai platus  g.gif Mes pirmą kartą su Ryanair'u skrisim - kažkaip iki šiol niekada pigių skrydžių paslaugomis nesinaudojau, tai subtilybės ne visos iki galo aiškios  blush2.gif

As darau pries pora dienu iki isvykimo, kad is kart pirmyn ir atgal. Kazkada bandziau pries diena, bet kaip tik uzluzo ju serveris, tai nervu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2010 09 29, 21:52)
Na as manau musu oro uostas dar labai geras ir jokiu pokstu nedaro palygint su kitais oro uostais, nes ten situacija tikrai sunki, labai kruopsciai viska tikrina, ismeta daiktus. Na nezinau kaune as neturejau jokiu problemu

Na mano draugė skrido - su tuo pačiu stiklainėliu medaus - ir praleido? Tai gal ir nuo darbuotojo, daug kas priklauso. Vakar reikėjo darbui atsiimti dokumentus iš autobusų stoties ir neturėjau darbo pažymėjimo - galvojau neatiduos blink.gif bet vaikinukas paprašė kokių nors įrodymų, kad aš dirbu toj firmoj ir automobilio tech. pasas kuris išduotas firmai - tiko!!!! sakė - jie jau įmonė jums patiki automobilį tai - laišką tikrai galit paimti thumbup.gif
Kažkaip pradedu tikėti, kad jaunimas mūsų ateitis, koks nors biurokratas iš sovietinių laikų tikrai būtų neatidavęs. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 09 29, 12:53)
Na ir kodėl??????  blink.gif kiek skridau - visada pilni lėktuvai!!!!  mad.gif

jie orietuojasi ne i keleivius, o i siuntu perskraidinima ir krovinius.. keleiviai tik tarp kitko...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 07:18)
Dėl check in online. Bandyti tai nebandžiau, bet klausimas iškilo - prieš kiek laiko tai darote, ar yra skirtumas, kada? Nes nutrodytas intervalas tai labai platus  g.gif Mes pirmą kartą su Ryanair'u skrisim - kažkaip iki šiol niekada pigių skrydžių paslaugomis nesinaudojau, tai subtilybės ne visos iki galo aiškios  blush2.gif

nurodytas intervalas likus 15dienu-4val . iki skrydzio.
Mes isskrendam kita savaite, griztam spalio 12, like 13 dienu iki grizimo, uztat ir nesuprantu, kodel nesigauna uzsicekinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 09 30, 10:48)
nurodytas intervalas likus 15dienu-4val . iki skrydzio.
Mes isskrendam kita savaite, griztam spalio 12, like 13 dienu iki grizimo, uztat ir nesuprantu, kodel nesigauna uzsicekinti. g.gif

Ka tik padariau check ina. Iki skrydzio liko 15 dienu, iki skrydzio atgal 22 dienos. Piuikiai dave uzsichekinti ir net i abi puses. Ir boarding pasus irgi abu leido atsispausdint.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 06:18)

nėra skirtumo kada darai, aišku nepalik paskutinei valandai, nes jei kas su internetu, ar severiu, ar spauzdintuvu, tai tada bus streso kur kaip atsispauzdint. aš tai pasidarau prieš 15 d. kad būtų man ramu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
dovanokit, jei kartosiuosi su klausimu. Temukę šią perskaičiau nuo pradžių, senesnėm laiko nebeskyriau. blush2.gif neradau konkretaus atsakymo.

Šeštadienį skrendam Kaunas-Bremenas, antradienį atgalios.
Skrisiu tik su rankiniu bagažu. Lagamino išmatavimai 52*40*27. (Turi būti 55*40*20)
Tai negi dabar dėl tų 7 cm, man gali tekti susimokėti už neatitikimą. Kas skridot tokiu maršrutu? Ar tie rėmai bent kiek didesni. Į tą lagaminą neprikrausiu daiktų belekiek, tai gal kaip nors suspausiu ir sugrūsiu į tą rėmą? Imčiau tašę, bet lagaminuką patogiau vežioti.
Nežinau ką daryti, o skrydis poryt. Kiek teko iki šiol skristi su ryanairu, tai visada su taše skrisdavau, aišku, ji šiek tiek viršydavo tuos reikalavimus, bet kadangi ji nebūdavo standi, tai į tą rėmą susikišdavo. O dabar nė nežinau ką daryti?

Tarkim, netilps ten čiut čiut į tą rėmą, tai reikės damokėti, ar šiaip praleis, ar iš vis neleis su tokiu lagaminu važiuoti??

Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti