QUOTE(GinCherry @ 2010 09 08, 12:41)
Skystus produktus reikia susideti i plastikini maiseli, kuri isigyti galima ryanair oro uoste.Nei viena talpa skysto produkto negali virsyti 100 ml., o bendroj sumoj nebuti daugiau nei 1 litras. Ir tarkim jei jusu dantu pastos tutele yra 125 ml., bet puse jau ishnaudota, tai netinka
Taip,kad jokiu problemu nei del kvepalu, nei kremu, nei del panasiu dalyku
Svarbu, kad talpa nebutu daugiau nei 100 ml. [nors kvepalu nelabai ir buna didesnes]
O visa kita kosmetika ash susidejau i kosmetine
Tana, manau savaitgaliui tikrai uzteksit rankinio bagazo
Ash ir pati skrendu savaitgaliui, tai kaip sakiau, kad pasiemiau daugiau nei planavau
O man paciai kilo klausimas stai koks: geriu milteliu pavidalo papildus ir skardine yra 400 gr. Kiekviena diena man reikia gerti po 10 gr. tai visos skardines tikrai nesitempsiu del 40 gr. Bet va man kyla klausimas kaip susipakuoti juos Galvojau sudesiu i mazus maiselius, bet labai bijau, kad kils itarimas, kad kokiu narkotikus vezu Patarkit ka daryt tokiu atveju?
na del kvepalu tai jei mano kvepalai realiai 50 ml buvo bet dabar mazdaug puse tai kiek suprantu jie tinka
o nieko kazin jei jie be kamstelio bus, nes konkreciai kalbu apie carolinos herreros 212 kvepalus ten burbuliukai buna be kamsteliu, bet speju gali nepraleisti del to
o kosmetikos nedejai i maiseli? praleido su kosmetine? kurioj vietoj ta maiseli galima nusipirkti?
ir kiek laiko reikia buti pries skrydi jei skrendi su ryanair?
del vaistu tai as ju tikrai nedeciau i maiseli
manau tada tikrai nesigilins ir supakuos tave
zinau, kad vaistus galima vestis tik originaliose pakuotese, kuriose yra instrukcija, o geriausia kad pakuotes naujos butu, jei is dezutes vezamas lapelis su tabletem tai negalima, nes turi buti ir dezute. o su milteliai manau dar sunkiau.