Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(GinCherry @ 2010 09 07, 14:20)
Gabija, ash irgi negavau jokio emailo, bet ziuriu duomenis tai rasho, kad skrydis patvirtintas.Matyt ne visiem atsiuncia kazkodel smile.gif

tai gal tada viskas gerai be reikalo gasdinuosiu, reiks man namie paziureti tuos lapus kad ten juose parasyta ax.gif

o gal zinot kaip su tabako ir alkoholio vezimu? kiek galima ko vezti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 07, 13:46)
tai gal tada viskas gerai be reikalo gasdinuosiu, reiks man namie paziureti tuos lapus kad ten juose parasyta  ax.gif 

o gal zinot kaip su tabako ir alkoholio vezimu? kiek galima ko vezti?  g.gif

Savaitgaly skraidžiau Kaunas-Edinburgas - Šenonas- Londonas-Kaunas. Pirmyn skrendant vežiausi 4 blokus cigarečių. Niekam niekur neužkliuvo. Tik šiaip buvo įdomu, vakar Londone kratė kiekvieną - svėrė, matavo lagaminus, įdomiausia, kad kasą atsinešė su savim prie gate. Iš kart pinigus ėmė už viršsvorį. Nebuvau dar taip mačius kratant nei vienoj šaly (čia praeitoj temoj buvo diskusija ar žiūri kas nors lagaminus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 07 rugsėjo 2010 - 14:35
QUOTE(Storm @ 2010 09 07, 16:34)
Savaitgaly skraidžiau Kaunas-Edinburgas - Šenonas- Londonas-Kaunas. Pirmyn skrendant vežiausi 4 blokus cigarečių. Niekam niekur neužkliuvo. Tik šiaip buvo įdomu, vakar Londone kratė kiekvieną - svėrė, matavo lagaminus, įdomiausia, kad kasą atsinešė su savim prie gate. Iš kart pinigus ėmė už viršsvorį. Nebuvau dar taip mačius kratant nei vienoj šaly (čia praeitoj temoj buvo diskusija ar žiūri kas nors lagaminus).

del virsvorio tai jau manau sia beda galima susitvarkyti ir pasisverti kiek sveria bagazas, o del cigareciu ***** zinociau, kad nepurtytu tai ir as isimesciau, bet aplamai toks kiekis galimas kazin g.gif ar ejai va bank ax.gif o is kitos puses kodel turetu buti negalimas g.gif gal as sau veziuosi g.gif o is kitos puses ko negalima jie atima ar galima palikti jei tarkim mane palydes kas nors ir kad tas pacias cigaretes neleis veztis galesiu jas palikti? g.gif nes pirma karta skrendu su rankiniu bagazu tik.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 07, 13:34)

Aš skridau rugsėjo 5-ą iš Liverpool,tai labai kabinėjosi prie rankinuo bagažo dydžio,ne vienam teko mokėti 35 svarus.Bet ir gerai,nes tautiečiai tokiais lagaminais keliauja į lėktuvo saloną blink.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2010 09 08, 09:48)
Aš skridau rugsėjo 5-ą iš Liverpool,tai labai kabinėjosi prie rankinuo bagažo dydžio,ne vienam teko mokėti 35 svarus.Bet ir gerai,nes tautiečiai tokiais lagaminais keliauja į lėktuvo saloną blink.gif  doh.gif .

tai gerai kad tokius dalykus tikrina kaip dydis, nes cia jau kiekvienas gali pasiziureti, kokie ismatavimai galima pateikta yra, bet ne musiskiai lt niekada nesilaiko jokiu reikalavimu doh.gif
Atsakyti

Na, kad ta rankinio bagazo rankine, jei daryti pagal ishmatavimus tai tirkai nera maza smile.gif Ash kaip tycia pasisiuvau pagal ryanair ishmatavimus visus, tai pati nustebau kokia ji didele gavosi blink.gif 10 kg. neprikraunu, nors jau susidejau duagiau nei planavau smile.gif Blogiau tas, kad ji medziaga ir puciasi i sonus tai nerimauju del remo doh.gif Bet sakiau jei ka, tai tiesiog kaip pagalve gerai papurtysiu, kad visa forma uzpildytu, nes ish esmes viduje tik rubai, kosmetika ir fotikas smile.gif
Atsakyti
sveiki,
reikia pagalbos... blush2.gif , perku pirma karta biletus internetu per ryanair (anksciua per agentura keliavom, o dabar va savarankiskai issiruosem ax.gif ), tai norejau del bagazo pasiteiraut, ten meta lentele ir reikia pasirink lagamino dydi... ir jis papildomai kainuoja kaip suprantu, tai gal neapsimoka, gal galima viska i rankini bagaza, kiek galima veztis su savim? (mes tik savaitgaliui skrendam, tad negaug tu daiktu reikes ..) ir dar papildomai ar reikia moket uz draudima ar dar ka nors?
aciu:)
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 08, 12:19)
Na, kad ta rankinio bagazo rankine, jei daryti pagal ishmatavimus tai tirkai nera maza smile.gif Ash kaip tycia pasisiuvau pagal ryanair ishmatavimus visus, tai pati nustebau kokia ji didele gavosi  blink.gif 10 kg. neprikraunu, nors jau susidejau duagiau nei planavau smile.gif Blogiau tas, kad ji medziaga ir puciasi i sonus tai nerimauju del remo  doh.gif Bet sakiau jei ka, tai tiesiog kaip pagalve gerai papurtysiu, kad visa forma uzpildytu, nes ish esmes viduje tik rubai, kosmetika ir fotikas smile.gif

o kaip su kosmetika? galima ja veztis? nesikabina? o del kvepalu? nieko jei jie pradeti bus? g.gif nes butu gaila jei neleistu veztis
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 08, 11:33)
o kaip su kosmetika? galima ja veztis? nesikabina? o del kvepalu? nieko jei jie pradeti bus?  g.gif  nes butu gaila jei neleistu veztis

Skystus produktus reikia susideti i plastikini maiseli, kuri isigyti galima ryanair oro uoste.Nei viena talpa skysto produkto negali virsyti 100 ml., o bendroj sumoj nebuti daugiau nei 1 litras. Ir tarkim jei jusu dantu pastos tutele yra 125 ml., bet puse jau ishnaudota, tai netinka smile.gif
Taip,kad jokiu problemu nei del kvepalu, nei kremu, nei del panasiu dalyku smile.gif Svarbu, kad talpa nebutu daugiau nei 100 ml. [nors kvepalu nelabai ir buna didesnes] smile.gif
O visa kita kosmetika ash susidejau i kosmetine smile.gif

Tana, manau savaitgaliui tikrai uzteksit rankinio bagazo smile.gif Ash ir pati skrendu savaitgaliui, tai kaip sakiau, kad pasiemiau daugiau nei planavau smile.gif

O man paciai kilo klausimas stai koks: geriu milteliu pavidalo papildus ir skardine yra 400 gr. Kiekviena diena man reikia gerti po 10 gr. tai visos skardines tikrai nesitempsiu del 40 gr. Bet va man kyla klausimas kaip susipakuoti juos doh.gif Galvojau sudesiu i mazus maiselius, bet labai bijau, kad kils itarimas, kad kokiu narkotikus vezu doh.gif biggrin.gif Patarkit ka daryt tokiu atveju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 08, 12:41)
Skystus produktus reikia susideti i plastikini maiseli, kuri isigyti galima ryanair oro uoste.Nei viena talpa skysto produkto negali virsyti 100 ml., o bendroj sumoj nebuti daugiau nei 1 litras. Ir tarkim jei jusu dantu pastos tutele yra 125 ml., bet puse jau ishnaudota, tai netinka smile.gif
Taip,kad jokiu problemu nei del kvepalu, nei kremu, nei del panasiu dalyku smile.gif Svarbu, kad talpa nebutu daugiau nei 100 ml. [nors kvepalu nelabai ir buna didesnes] smile.gif
O visa kita kosmetika ash susidejau i kosmetine smile.gif

Tana, manau savaitgaliui tikrai uzteksit rankinio bagazo smile.gif Ash ir pati skrendu savaitgaliui, tai kaip sakiau, kad pasiemiau daugiau nei planavau smile.gif

O man paciai kilo klausimas stai koks: geriu milteliu pavidalo papildus ir skardine yra 400 gr. Kiekviena diena man reikia gerti po 10 gr. tai visos skardines tikrai nesitempsiu del 40 gr. Bet va man kyla klausimas kaip susipakuoti juos  doh.gif Galvojau sudesiu i mazus maiselius, bet labai bijau, kad kils itarimas, kad kokiu narkotikus vezu  doh.gif  biggrin.gif Patarkit ka daryt tokiu atveju? unsure.gif

na del kvepalu tai jei mano kvepalai realiai 50 ml buvo bet dabar mazdaug puse tai kiek suprantu jie tinka g.gif o nieko kazin jei jie be kamstelio bus, nes konkreciai kalbu apie carolinos herreros 212 kvepalus ten burbuliukai buna be kamsteliu, bet speju gali nepraleisti del to g.gif o kosmetikos nedejai i maiseli? praleido su kosmetine? kurioj vietoj ta maiseli galima nusipirkti?

ir kiek laiko reikia buti pries skrydi jei skrendi su ryanair?

del vaistu tai as ju tikrai nedeciau i maiseli lotuliukas.gif manau tada tikrai nesigilins ir supakuos tave lotuliukas.gif zinau, kad vaistus galima vestis tik originaliose pakuotese, kuriose yra instrukcija, o geriausia kad pakuotes naujos butu, jei is dezutes vezamas lapelis su tabletem tai negalima, nes turi buti ir dezute. o su milteliai manau dar sunkiau.
Atsakyti

nemanau, kad yra skirtumas su kamsteliu ar be kamstelio kvepalai smile.gif Taip, 50 ml. tinka smile.gif

Kosmetikos nedejau, nes tai juk ne skysciai smile.gif I maiseli sudejau kremus, tusha, skystus pravedimus, dar ieitu lupu blizgis, dantu pasta ir pan. dalykai.Dar nepraleido, nes skrendu tik ryt biggrin.gif O maiseliai tai buna man regis prie kiekvieno iejimo, tokie automatai stovi, imeti 2 lt. pasuki rankenele ir ishkrenta burbulas su maiseliu viduje smile.gif Zodziu laukiamojoj salej.
Kas del to kiek anksciau atvykti reikia, tai ash maniau geriausia tradicishkai pora valandu priesh, kad paskui be streso ir be panikos viska susitvarkyt, ypac jei skrendi ne tik su rankiniu bagazu, bet turi ir registruota.

Zodziu tada bandysiu visus savo vitaminus susideti i registruota bagaza.

Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 08, 14:47)
nemanau, kad yra skirtumas su kamsteliu ar be kamstelio kvepalai smile.gif Taip, 50 ml. tinka smile.gif

Kosmetikos nedejau, nes tai juk ne skysciai smile.gif I maiseli sudejau kremus, tusha, skystus pravedimus, dar ieitu lupu blizgis, dantu pasta ir pan. dalykai.Dar nepraleido, nes skrendu tik ryt biggrin.gif O maiseliai tai buna man regis prie kiekvieno iejimo, tokie automatai stovi, imeti 2 lt. pasuki rankenele ir ishkrenta burbulas su maiseliu viduje smile.gif Zodziu laukiamojoj salej.
Kas del to kiek anksciau atvykti reikia, tai ash maniau geriausia tradicishkai pora valandu priesh, kad paskui be streso ir be panikos viska susitvarkyt, ypac jei skrendi ne tik su rankiniu bagazu, bet turi ir registruota.

Zodziu tada bandysiu visus savo vitaminus susideti i registruota bagaza.

jei turi registruota tai tikrai dek ten, nes as jau turejau problemu su vaistais skrendant is ispanijos, tik ne su ryanair. o del tu valandu tai turbut kad geriausia kelios val pries bet tai kaip mane nervina paskui tas laukimas doh.gif nu bet ka darysi teks.

gal zinote kiek trunka skrydis iki oslo? gali trukti 2 val? man kazkaip per daug kad tiek skrenda g.gif nes juk ner toli jis g.gif
Atsakyti