Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(magistrante @ 2010 09 27, 19:32)
o tai ryskiai laimes dalykas.nes as kai paskutini karta skridau,tai liepe perdet i bagaza,gerai,kad turejau ir registruota bagaza..  ax.gif leido tik duona rankiniam palikt.o del cigareciu nieko nesake,kad buvo rankiniam.
o siaip negalima ivezt maisto produktu kad ir pvz del salmoneliu uzkrato.. nes jei atskridus patikrintu  dar karta tai lieptu viska ismest...

nu gal ir laimės, bet kad dėl maisto taip rimtai kabinėtųs nu neteko man patirt,nei girdėt (b dirba orouoste pats..)_ nei su ryainair,nei su airbaltic nei su dar keliom avialinijom.
tai realiai galima pasiimt sumuštinius pvz savo į lėktuvą, tai ir neaišku kokią mėsą aš ten turėsiu. gal čia taro atlantiniuose skrydžiuose kažką daugiau kabinėjas,nežinau g.gif
Atsakyti
grange,as sakau,kaip man buvo doh.gif tokia pikta bobulka pasitaike,paskui juokiausi,kad matyt vyro neturi,tai ir kabinejasi kur reikia ar nereikia lotuliukas.gif tai cia man tik viena karta prikibe buvo,o siaip visa laika niekas nieko nesakydavo.. 4u.gif supaisysi tu juos ten.. doh.gif
Atsakyti
nu tai taip, matyt ant ko kaip papuoli, aš tik dabar neseniai pradėjau sąžiningai į maišiuką dėt skysčius, nu losjoną ar pan. visą laik be nieko,rankinėj gulėdavo, ale niekada ir nekliuvo blush2.gif
Atsakyti
Merginos as su klausimu 4u.gif
Skridau su rainier i Vokietija, grizau sestadieni, bilietus man pirko sesuo, kuri vokieciuose gyvena, ir jai dabar nuo saskaitos nuskaiciavo 55 eurus uz vezimeli, tipo kaip atgal skridom blink.gif Kas cia galetu but ir del ko, gal kam taip buve ???
Skridau as ir mazoji 1.5 metu emem vezimeli, ale jis kaip suprantu priklauso , ty iskaiciuotas i kudikio bagaza g.gif kaip is Karmelavos skridom , be jokiu problemu , o atgal irgi paeme ta vezima su bagazu , ir se kad nori blink.gif
Kur cia kreipti reiketu g.gif
Pirkau bilietus su bagazu, 10 kg rankiniu ir 15 kg paprastu+ kudikis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciakaba: 28 rugsėjo 2010 - 19:14
Sveikos merginos, pirma karta skrysiu su Ryanair.. Skredu pas drauge savaitei tad pirkau tik rankini bagaza, bet nzn kaip ten kas.. Kai suprantu nereikes stovet eilei kur bagaza priduoda, o tada kur eit? skridau tik karta, ir tai su star1 tai viskas kitaip buvo, o cia dar is Kauno, nebuvus as tam oro uoste nei karto.. doh.gif o dar del skysciu.. Pvz noreciau veztis krempudra, biria pudra, vazelina, blizgesi koki, tusa.. o dar veido prausiklis ir kremas.. Cia viskas kaip ir skysciai.. girdejau tik 100ml galima veztis.. doh.gif Net neisivaizduoju ka daryt.. Gal megineliu kokius veztis kremo g.gif gal kas galetu man atsakyt i siuos klausimus 4u.gif buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuke88 @ 2010 09 28, 19:44)
Kai suprantu nereikes stovet eilei kur bagaza priduoda, o tada kur eit?
o cia dar is Kauno, nebuvus as tam oro uoste nei karto..  doh.gif 

o dar del skysciu.. Pvz noreciau veztis krempudra, biria pudra, vazelina, blizgesi koki, tusa..
o dar veido prausiklis ir kremas.. Cia viskas kaip ir skysciai.. girdejau tik 100ml galima veztis..  doh.gif  Net neisivaizduoju ka daryt.. Gal megineliu kokius veztis kremo g.gif  gal kas galetu man atsakyt i siuos klausimus  4u.gif  buciau labai dekinga  ax.gif  4u.gif
nu jau kur kur, bet kaune tikrai nepasiklysi biggrin.gif kai ateisi, žiūrėk kur registruoja į tavo skrydį,ten ir eik.

susidėk visą kosmetiką (na biri pudra tai ne skystis),į 1 permstomą ne didesnįm nei 1 litro maišiuką ir žiūrėk kad isi kremai, prausikliai neviršytų 100 ml. aišku,jei didesni buteliukai, įsipilk į kokį mažiuką ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 28, 20:53)
nu jau kur kur, bet kaune tikrai nepasiklysi  biggrin.gif  kai ateisi, žiūrėk kur registruoja  į tavo skrydį,ten ir eik.

susidėk visą kosmetiką (na biri pudra tai ne skystis),į 1 permstomą ne didesnįm nei 1 litro maišiuką ir žiūrėk kad  isi kremai, prausikliai neviršytų 100 ml. aišku,jei didesni buteliukai, įsipilk į kokį mažiuką ir viskas.

ok,aciu. 4u.gif bet del registracijos nelabai supratau doh.gif 4u.gif reikes stot i bendra eile kur ir su bagazu ir jei tik su rankiniu ane? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
ir as su klausimu, gal padesite ir paaiskinsit, nes pirma karta ta reiks padaryti
stai pirmojo nuorodoje siulomos akcijines kainos su prierasu kad yra papildomi mokesciai
http://www.ryanair.c...pool-uk-flights

o cia tie papildomi, bet kaip suskaiciuoti kad suzinoti galutine kaina
http://www.ryanair.c...s/table-of-fees
kokius reikia skaiciuoti jei skrenda vienas zmogus su standartiniu bagazu.

sorry jei labai kvailas klausimas blush2.gif

ir dar ka reiskia
Applicable Days: Mon - Sun (Subject to availability)
Atsakyti
Nagi ir as su klausimu smile.gif uzsiregistravau Ryainair naujienlaiskiui, ir dabar gaunu i el.pasta pasiulymus, bet kainos zlotais, o skrydziai is Lenkijos oro uostu unsure.gif kodel taip? juk uzsakiau naujienas skrydziams is Kauno...
Atsakyti
QUOTE(katuke88 @ 2010 09 28, 20:19)
ok,aciu.  4u.gif bet del registracijos nelabai supratau  doh.gif  4u.gif  reikes stot i bendra eile kur ir su bagazu ir jei tik su rankiniu ane?  blush2.gif

ne, į tą bendrą nereiks, nes turėsi jau atsispauzdinus boarding pass, tai eisi jau iš kart ten prie tų vartų, kur leidžia. kai aš skridau paskutinį kartą iš Kauno, tai atsistojau į eilę, nežiūriu kas ten parašyta doh.gif dar kad keikiaus, kad tokia ilga, iki pat durų, daugiau kai priėjo vos ne pusę, girdžiu kad kalba moteris, kad ne ten atsistojo, čia į Londoną, nes man į Briuselį buvo laipčiukais į viršų. tai tik pažiūrėk, kur stojies ir viskas, paduosi pasą su boarding pasu, daugiau ten pro tą patikrą ir viskas, eisi ten kur ir visi ,kur laukia į lėktuvą. ten dar kartą tikrins boarding pasą ir gali liept lagaminą dėt į rėmą, ar tinka. ir psio.
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 09 28, 21:13)

ir dar ka reiskia
Applicable Days:  Mon - Sun (Subject to availability)

Dienos, kada taiko Pirmadienis - sekmadienis (esant galimybei)/

dėl mokesčių,tai paprasčiausiai susirask skrydžius, kuriom nori dienom, ir gali pati pažiūrėt iš kart ten suvedus, iki tol kol vesi duomenis savo, nieko neatsitiks, nesirezervuos niekas. ir matysi, kiek prisideda už lagaminus, kiek tax, ir pan. nes kartais būna kad bilietas pigus ir nėra to tax fee kartais jis dedas. va ir ten rašo online chek in 5 eur/svarai, tai į abi puses 10, bet gali ir nebūt. tai čia tik spėliojimas, tiesiog vesk datas ir matysi kas dedas.
kur lagaminai, ir pasirenki ar 15 kg nori, ar 20 kg nori. jei nereikia draudimo, nesirenki, nenori priority boarding - nesirenki.
pačiam gale tik nesimatys kortelės mokesčio, tai jį turi pridėt tiesiog norint sužinot bilietą (5 eur/svarai į vieną pusę, 10 į abi. bertos 35 lt dedas litais, į vieną pusę, jei į abi, dar prie sumos pridėsi 70 lt, ir žinosi ką nuskaičiuos).

QUOTE(Ajuni @ 2010 09 28, 21:20)
Nagi ir as su klausimu smile.gif uzsiregistravau Ryainair naujienlaiskiui, ir dabar gaunu i el.pasta pasiulymus, bet kainos zlotais, o skrydziai  is Lenkijos oro uostu  unsure.gif kodel taip? juk uzsakiau naujienas skrydziams is Kauno...
tai gal dar kur reikia papildomai pažymėti kad iš Kauno g.gif nežinau šito, nes negaunu, gaunu tik iš airbaltico.

Papildyta:
Beje, pas mus Briuselyje streikuoja 28-29 d. tai tikiuos niekas neskrendant, nes nenusileis joks lėktuvas
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 27, 16:00)
nu gal ir laimės, bet kad dėl maisto taip rimtai kabinėtųs nu neteko man patirt,nei girdėt (b dirba orouoste pats..)_ nei su ryainair,nei su airbaltic nei su dar keliom avialinijom.
tai realiai galima pasiimt sumuštinius pvz savo į lėktuvą, tai ir neaišku kokią mėsą aš ten turėsiu. gal čia taro atlantiniuose skrydžiuose kažką daugiau kabinėjas,nežinau  g.gif

skrydzio metu tu gali turet kokiu tik nori sumushtiniu, niekas i juos nesikesins smile.gif tai nepriklauso nei kokios avialinijos nei kur lektuvas skrenda... kalba ejo cia apie muitine, kad kai kuriose salyse nepageidauja mesu ir kt svieziu produktu... tai jei iki muitines suvalgai tai ir problemu jokiu nera, o jei nesuvalgai ir jiems uzkliuni tai gali reiks ismesti ka nors, kartais buna net ir uzbauduoja.
Atsakyti