Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(gabija77 @ 2010 09 24, 14:50)
paskutinis klausimas ir jau busiu kelionei pasiruosus smile.gif ar galima veztis plauku laka tam purskiamam buteliuke? talpa tai jo maza 50 ml.

Aš su lako buteliuku (tuo pačiu) skridau turbūt 4 kart, o penktą atęmę sad.gif . Priežastis - degus.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 09 24, 15:32)
Negalima jokių aerozolių.

Hm. Aš kaip tik dabar šitą bandau aiškintis, nes man labai gerai būtų į kelionę pasiimti sauso šampūno buteliuką.
Iš ryanair puslapio:

Remember that 'Liquids' includes:
Sprays and pressurized containers including shaving foam and spray deodorants.

Aerozoliai, kaip suprantu, patenka į „pressurized container“ sąvoką, tai reiškia, kad iki 100 ml buteliuką turėti galima.

Va čia prie leidžiamų irgi randu „hairspray and other aerosol items“.

Tai... unsure.gif
Atsakyti
Pigūs skrydžiai 4u.gif nors ne visada tokie jie ir būna viską susumavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2010 09 26, 17:50)
desros ir lasinuku negalima tikrai.

kaip tai negalima? juk cia ne skysciai. praeita karta pati veziaus du skilandzius po 500 g. ir dvi rukytas desras, rankiniame bagaze, nei klause ko nei sake schmoll.gif
taip pat esu vezusis ir varske ir varskini suri ir varskes surelius, sviezius agurkus, madu indelyje, kas cia dar galvoju g.gif nu viskas, kas ne skystis, jie buvo graziai susukti i popieriu ir maisiuka sudeti, jokio kvapo nesijaute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 rugsėjo 2010 - 19:19
Senoj temoj parase viena mamyte, kad lieps paragauti vaikiska maista...nesupratau, kas cia per nesamone....
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2010 09 26, 15:50)
desros ir lasinuku negalima tikrai.o kudikio maisteli tai galima pasiimt,tik lieps paragaut  mirksiukas.gif

visiskas absurdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 09 26, 19:00)
visiskas absurdas biggrin.gif

gal dabar kazkas pasikeite, bet anksciau jei vezates misinuka jau padaryta ar siaip pienuka, liepia paragauti, savom akim maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 09 26, 18:04)
gal dabar kazkas pasikeite, bet anksciau jei vezates misinuka jau padaryta ar siaip pienuka, liepia paragauti, savom akim maciau  ax.gif

na as turiu omeny - lasinukus ir desra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 09 26, 19:06)
na as turiu omeny - lasinukus ir desra smile.gif

ne ta pakomentavau, atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 09 26, 18:07)
ne ta pakomentavau, atsiprasau  blush2.gif

cia as kalta, neparyskinau to, ka norejau pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
As beveik visada skraidau tik su rankiniu bagazu smile.gif Ir aisku, kai skrendu is Lt tai mano tasytej visada lauktuves vyreliui - desros, desreles, skilandziai ir tt.. Ir tikrai niekada niekas nesake, kad reik isimt, ragaut ar dar kazka daryt smile.gif Va, kad medu liepia isimt tai tikrai ne karta maciau g.gif
Atsakyti
Sveikos mes gryzom pries menesi is lt, rankiniam bagaze buvau isidejus desru kumpiu ir silkes padarytos namines, tai liepe silke istraukti ir dar paklause ar medaus neturiu.Ir pati maciau kaip kitai moterei medu neleido pasiimti O del leliuku maisto tai ne karta teko ir man pacei pradaryti kosytes ir ciut ciut ant saukto galiuko paragauti vandenuka is termoso gerti, sultis.
Atsakyti