Veziausi sulankstoma sketi, neprikibo, neateme
QUOTE(Estrela_ @ 2010 09 22, 14:46)
Turiu galvoje lagaminą su ratukais ir su rankena.
QUOTE(don't worry @ 2010 09 22, 15:45)
It should weigh no more than 10kg and not exceed the maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm.
QUOTE(Storm @ 2010 09 22, 15:49)
Aš turiu tą lagaminą. Kišt į rėmą nemėginau, bet etiketėje surašyti išmatavimai per dideli ryanair. Nors dabar kažkas kai užtikrintai pasakė, kad tinka suabejojau, reiks grįžus išmatuot realiai. Galbūt tinka rankiniam, bet ne Ryanair...
Auksciau nurodyti leidziamo rankinio bagazo ismatavimai.
Lagamino su ratukais ir istraukiama rankena: 51x38x19,5. Tai jis pilnai tinkamas rankiniam bagazui.
O kita "tase", ta paprasta: 31x60x33,5. Tai ji per didele.
Buvo kalbama apie degalineje Statoil uz lipdukus isigytus lagamina ir "tase".
QUOTE(jurgusia @ 2010 09 24, 14:05)
Lagamino su ratukais ir istraukiama rankena: 51x38x19,5.
Lagaminas su ratukais turi būti tokio dydžio?
paskutinis klausimas ir jau busiu kelionei pasiruosus ar galima veztis plauku laka tam purskiamam buteliuke? talpa tai jo maza 50 ml.
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 24, 14:50)
paskutinis klausimas ir jau busiu kelionei pasiruosus ar galima veztis plauku laka tam purskiamam buteliuke? talpa tai jo maza 50 ml.
Būtu labai įdomu po kelionės įspūdžiais, kad pasidalintumėte - tada tiksliai žinotumėm visi - ką vežti galima, o ko ne.
QUOTE(Arkete @ 2010 09 24, 16:14)
Būtu labai įdomu po kelionės įspūdžiais, kad pasidalintumėte - tada tiksliai žinotumėm visi - ką vežti galima, o ko ne.
na mano kelione dar tik po keliu savaiciu, bet is anksto viska pasiruosiau, nes paskui nebus kada...tik tiek, kad tas 10 kg tikrai nemazai yra, nes isivaizdavau, kad nieko neimanoma pasiimti, bet visai normaliai pasikroviau lagamina, bet taip jau gavosi 9800 gr. tikiuos ju svrastykles nerodys virs 10 kg
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 24, 14:50)
Negalima jokių aerozolių.
QUOTE(powerpuff @ 2010 09 24, 16:32)
Negalima jokių aerozolių.
tai kad tada as ji pirkau nu nieko teks apsieti bejo, arba turiu ne aerozolinio susipilsiu i mazesne talpa su purkstuku ir gal bent jau toki persivesiu
Sakykit, jei keleivis su ramentais, koja gipse, ramentai kaip rankinis bagazas ar kaip vaiksciojimo inventorius? Isskrendam rugsejo 30 d. , o gali buti taip, kad vaikui nenuims gipso ir jau pradejau panikuoti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 24, 15:33)
tai kad tada as ji pirkau nu nieko teks apsieti bejo, arba turiu ne aerozolinio susipilsiu i mazesne talpa su purkstuku ir gal bent jau toki persivesiu
galit pabandyt ir aerozolinį... paskutinį kart kai skridau turėjau vieną purkštuką, įtariau, kad negalima, jau susitaikiau su mintim, kad turbūt teks ten palikt bet nereikejo Iš vis dėl jo nieko nesakė... Nu nežinau, gal čia man tik pasisekė...
Ramentai yra vaiksciojimo priemone ir neturetu skaiciuotis kaip rankinis bagazas.Nebent muitines ''expertai" nustatys kitaip.mane vienakart isvis vos nepakrate uz peciu paeme kad medaus isidejau kieto i rankini(dar bandziau irodyt kad jis kaip akmuo) tai pradejo grasinti kad isvis daugiau nebeskrisiu su ryanair.kosmaras-kauno oro uostas
QUOTE(Chr. @ 2010 09 24, 18:46)
galit pabandyt ir aerozolinį... paskutinį kart kai skridau turėjau vieną purkštuką, įtariau, kad negalima, jau susitaikiau su mintim, kad turbūt teks ten palikt bet nereikejo Iš vis dėl jo nieko nesakė... Nu nežinau, gal čia man tik pasisekė...
tikrai pasiseke, is manes Kaune konfiskavo ir konserva ir maziuka lako buteliuka.