Na ir aš jai sakau pabandyk, jug nieko neatsistiks jei ir prikibs prie tų virbalų.Bet ji anglų kalbos ni bum bum, tai va to ir bijo, kad jie paklaus o atsakyt neiko negalės. Tad galvoju jog jie taip ir liks namuose kol ji grįš iš tos kelionės.Šiaip ar taip ačiū nepatingėjusioms parašyti.
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 22, 14:59)
Na ir aš jai sakau pabandyk, jug nieko neatsistiks jei ir prikibs prie tų virbalų.Bet ji anglų kalbos ni bum bum, tai va to ir bijo, kad jie paklaus o atsakyt neiko negalės. Tad galvoju jog jie taip ir liks namuose kol ji grįš iš tos kelionės.Šiaip ar taip ačiū nepatingėjusioms parašyti.
Tikrins tik skrendant iš LT - lietuviškai gi moka?
o cia geras del tu rankiniu reiks tada pasilikti vietos lagamine, kad jei ka susikisciau rankine
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 22, 10:12)
Sveikos.Mano mama pirmą kartą ruošiasi skrydžiui lėktuvu nori patarimų, bet aš irgi nė karto neskridusi, tad nieko jai pasakyt negaliu, bet gal jūs galėtumėt pagelbėti.Atsiprašau jei klausiu ne į temą arba labai juokingai.Bet daugiau nesugalvoju kur galėčiau parašyt.
2. Ar mama turėdama tik rankinį bagažą, savo rankinuką turi sutalpinti būtenet į tą rankinį bagažą, ar jis gali jai kaboti ant peties.O tas rankinis bagažas bus kitoje rankoje.Na papraščiau tariant bus rankinukas ir tas bagažas.
Ačiū.
2. Ar mama turėdama tik rankinį bagažą, savo rankinuką turi sutalpinti būtenet į tą rankinį bagažą, ar jis gali jai kaboti ant peties.O tas rankinis bagažas bus kitoje rankoje.Na papraščiau tariant bus rankinukas ir tas bagažas.
Ačiū.
Atsakyma radau ju psl. taisyklese:
your handbag, briefcase, laptops, shop purchases, camera etc must be carried within your permitted 1 piece of cabin baggage. It should weigh no more than 10kg and not exceed the maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm.
Kas reiskia, kad galite vezti tik viena lagamina, o visi kiti priedai turi buti sutalpinti i ta viena ir vieninteli.
Nors kitos aviakompanijos leidzia moterims tureti rankinuka
QUOTE(Estrela_ @ 2010 09 22, 14:46)
Turiu galvoje lagaminą su ratukais ir su rankena.
Aš turiu tą lagaminą. Kišt į rėmą nemėginau, bet etiketėje surašyti išmatavimai per dideli ryanair. Nors dabar kažkas kai užtikrintai pasakė, kad tinka suabejojau, reiks grįžus išmatuot realiai. Galbūt tinka rankiniam, bet ne Ryanair...
Kas taip sake, kad bankrotavo
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 23, 23:29)
dabar tai ryanaire nebus akciju, bankrotavo star1 tai pastebejau kad kainos pakilo
tai, kad dar nebankrotavo, o tik konfiskavo is ju viena lektuva uz skolu negrazinima, tai dar neaisku kaip bus tikekimes, kad nebankrutuos ir toliau skraidysime su ryanair pigiai o dabar bilietai pabrango, nes menesio galas visada jie tokiu metu pabrangsta ir neaisku kaip ta paaiskinti, o men pradzioje jie paleidzia juos pigiai.
QUOTE(GF FERRE @ 2010 09 24, 09:40)
Pirkau bilietus i Bergama, bet tik su rankiniu bagazu. Bilietu dar neatsispausdinau, t.y. nepadariau chech in. Ar yra galimybe darant check in nusipirkti bagaza (15kg) man jis reikalingas tik griztant ar galiu ta padaryti oro uoste pries lipant i lektuva.
Galite dabar uzsakyti bagaza per Manage My booking
https://www.bookryan...a...gb&lc=en-gb
O stai ir akcijos ryanair http://www.ryanair.c...-norway-flights booking period 24-27d.
QUOTE(don't worry @ 2010 09 24, 11:05)
Jei teisingai suprantu lagamino i viena puse pvz griztant negalima uzsisakyti?
Uzsakymas galioja pirmyn ir atgal? Ar galima tik atgal?