Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(akušeryte @ 2010 09 21, 11:30)
oi uzsiprase tu cigareciu ir degtines dabar vienas vargas man doh.gif

Normalias lauktuves vešit biggrin.gif Gal net paprasčiau nei kokį didelį šakotį lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas iš jūsų naudojotes Kauno oro uosto ekspreso paslaugomis? Čia tas autobusiukas, kuris važiuoja iš Vilniaus ar iš Klaipėdos į Kauno oro uostą ir kurio tvarkaraštis pritaikytas prie skrydžių. Labai nerimauju, skrendu į Edinburgą, nusipirkau bilietą į tą ekspresą iš Vilniaus, atvykimas į oro uostą valandą ir 15 min iki skrydžio. Registruotą bagažą turiu priduoti max. 40 min iki skrydžio. Gal kas važiavo tuo autobusiuku, ar spėjote visur, ar reikėjo lėkti, ar užtenka tų 35 minučių registruotam bagažui priduoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2010 09 21, 13:24)
Gal kas iš jūsų naudojotes Kauno oro uosto ekspreso paslaugomis? Čia tas autobusiukas, kuris važiuoja iš Vilniaus ar iš Klaipėdos į Kauno oro uostą ir kurio tvarkaraštis pritaikytas prie skrydžių. Labai nerimauju, skrendu į Edinburgą, nusipirkau bilietą į tą ekspresą iš Vilniaus, atvykimas į oro uostą valandą ir 15 min iki skrydžio. Registruotą bagažą turiu priduoti max. 40 min iki skrydžio. Gal kas važiavo tuo autobusiuku, ar spėjote visur, ar reikėjo lėkti, ar užtenka tų 35 minučių registruotam bagažui priduoti?  smile.gif

Kiek teko skristi, niekada didelių eilių prie bagažo pridavimo nėra buvę schmoll.gif tad tikrai turėtumėt spėti mirksiukas.gif gi oro uostas visai mažas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2010 09 21, 11:30)
na tada nesamone pirkti duty free doh.gif o kiek galiu veztis cigareciu aplamai?ir ar galiu tuomet 0.7 degtines buteli sutalpinti i koki tai maiseli biggrin.gif oi uzsiprase tu cigareciu ir degtines dabar vienas vargas man doh.gif

Jei išpilstysit į 100 ml talpeles ir sudėsit į skysčiams skirtą maišelį - galite vežtis smile.gif
O jei rimtai, pasisverkit lagaminą namie, žinosit kiek galit duty free pirkti.
Dėl cigarečių nežinau. Prieš porą savaičių vežiausi 4 blokus i Škotiją, vėliau su tais pačiai skridau į Airiją - problemų nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 21 rugsėjo 2010 - 13:01
del cigareciu ir degtines tai as siandien skambinau ryanair atstovams, nes ir man aktualu sis klausimas.tai sake svarbiausia issiaiskinti kiek galima isivezti i ta sali, i kuria tu vaziuoji. nes as irgi planavau du blokus cigareciu veztis, bet ambasadoje radau, kad galima tik viena ir grieztai tikrinama tai net neverta rizikuoti su dviem tuo labiau ir baudos nera mazos. tik nesuprantu kur bus paskutinis patikrinimas ar lt jau pries lipant i lektuva ar jau atskridus g.gif ar kai jau nuskrendi tiesiog islipi is lektuvo ir tu laisvas g.gif
Atsakyti
Sory susimaisiau ir nemoku istrinti zinutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 21 rugsėjo 2010 - 13:22
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 21, 14:20)
del cigareciu ir degtines tai as siandien skambinau ryanair atstovams, nes ir man aktualu sis klausimas.tai sake svarbiausia issiaiskinti kiek galima isivezti i ta sali, i kuria tu vaziuoji. nes as irgi planavau du blokus cigareciu veztis, bet ambasadoje radau, kad galima tik viena ir grieztai tikrinama tai net neverta rizikuoti su dviem tuo labiau ir baudos nera mazos. tik nesuprantu kur bus paskutinis patikrinimas ar lt jau pries lipant i lektuva ar jau atskridus  g.gif  ar kai jau nuskrendi tiesiog islipi is lektuvo ir tu laisvas  g.gif

Atskridus. Lietuviams dzin kiek ir ko Jūs išsivežat...nebent narkotikus gabentumėte smile.gif
Atsakyti

Gabija, ish esmes tai ishlipi ish lektuvo ir laisvas, BET pasirinktina tvarka jie stabdo kai kuriuos zmones ir tikrina smile.gif Mane buvo sustabde, bet netikrino, tik paklausinejo,ko ir pas ka atvykau, kiek busiu, ar vezuosi ka nors neleistino ir pan., o va vienus draugus tikrino labai kruopsciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 21, 15:27)
Gabija, ish esmes tai ishlipi ish lektuvo ir laisvas, BET pasirinktina tvarka jie stabdo kai kuriuos zmones ir tikrina smile.gif Mane buvo sustabde, bet netikrino, tik paklausinejo,ko ir pas ka atvykau, kiek busiu, ar vezuosi ka nors neleistino ir pan., o va vienus draugus tikrino labai kruopsciai smile.gif

as tai turbut itartinai atrodau lotuliukas.gif nes londone mane tiek purte, kad siaubas doh.gif net i atskira kambariuka nusivede doh.gif tikiuosi dabar taip nebus nes labai jau nemaloni procedura doh.gif
Atsakyti

Tikiu smile.gif Man jau uztektinai streso buvo kai klausinejo.Labai netiketai uzklupo biggrin.gif
Atsakyti
Kiek galima vežtis cigarečių blokų i Edinburgą? rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki, rytoj isvykstam i Londona su Rynairu rolleyes.gif sakykit prasau ar skrendant tik su rankiniu bagazu reikia visviena pries 2 val i oro uosta atvykti? g.gif Ar galima veliau kiek?
Atsakyti