Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(vile999 @ 2010 09 18, 13:44)
truputi papriestarausiu ax.gif lektuvai neskranda i pagrindinius oro uostus, bet pvz stanstead oro uoste pridavus rankine ir likus valandai iki skrydzio, bus sunku nulekt iki tu vartu, nes tos bendros eiles prie patikros buna tokios dideles, o jeigu dar sumastys kazka patikrint is jusu rankinio bagazo, tai reiks lekt issisiepus iki vartu ne karta man taip buvo, o pazistamu yra, kur ne karta teko pirkt kitus bilietus doh.gif

na taip, jei jau prie patikros eilės didelės, tada taip. į uk neskridus ten, tai įsivaizduoju ,kad būna daug žmonių... užteko jau pamatyt kaune kokios eilės į kiutus skrydžius ir į uk.. bet aš ten daugiau turėjau omeny rašydama sekt ar nepasikeičia vartai, tai jau realiai esi po patikros, tai jei ir pasikeičia, ten jau turbūt viduj ne tokie dideli atstumai.

QUOTE(Laaila @ 2010 09 19, 21:47)
Skrendam per Frankfurta ir iki persedimo lieka 2 val., tai man staiga pasidare neramu ar spesiu Frankfurte pasiimt ir vel priduot bagaza? Ir ar daznai tie lektuvai veluoja? Gal yra tikimybe, kad aplamai galiu nespet persesti? g.gif

tai su persėdimu skrendant paprastai nereikia pasiimt bagažo,viską jau iš kart keliauja. jum tik reiks eit kur jau prie reikiamos eilės prisičekint.
vėluoja lėktuvai, visaip būna. bet jei vėluoja dėl oro sąlygų ar pan. tai paprastai jau ne tavo kaltė, tai nieko ir nepakeisi.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 09 19, 22:47)
Skrendam per Frankfurta ir iki persedimo lieka 2 val., tai man staiga pasidare neramu ar spesiu Frankfurte pasiimt ir vel priduot bagaza? Ir ar daznai tie lektuvai veluoja? Gal yra tikimybe, kad aplamai galiu nespet persesti? g.gif

Prieš porą savaičių iš Shenono skrydis į Londoną vėlavo 2 h. Jei nebūtų buvę tarpas tarp skrydžių 4 h.būtume pavėlavę.

QUOTE(grange @ 2010 09 19, 23:53)

tai su persėdimu skrendant paprastai nereikia pasiimt bagažo,viską jau iš kart keliauja. jum tik reiks eit kur jau prie reikiamos eilės prisičekint.
vėluoja lėktuvai, visaip būna. bet jei vėluoja dėl oro sąlygų ar pan. tai paprastai jau ne tavo kaltė, tai nieko ir nepakeisi.

Netiesa. Ryanair VISADA reikia pasiimt bagažą ir vėl iš naujo priduot. Nėra jungiamųjų skrydžių.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 09 19, 22:47)

Jei jūs skrendate per Frakfurt`o Hahn`o orouostą, tai persėsti suspėsite, nes šis oro uostas mažas. Ryanair lėktuvai vėluoja retai, kartais jie nusileidžia net 10-15 min anksčiau laiko. Žinoma, niekas neapsaugotas nuo kažkokių ypatingų įvykių ir vėlavimų, bet tai greičiau išimtis nei taisyklė. Aš tame pačiame Hahn`e suspėjau persėsti, kai tarp skrydžių buvo pusvalandis, bet skraidau visada tik su rankiniu bagažu.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 20, 08:27)

Netiesa. Ryanair VISADA reikia pasiimt bagažą ir vėl iš naujo priduot. Nėra jungiamųjų skrydžių.

ane blink.gif
o jei,tada atsiprašau, kad suklaidinau, nepagalvojau kad dar taip būna.. na bet čia ryanair,aišku,jei nesivargina dirbt su kitais..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 20, 10:33)
ane  blink.gif
o jei,tada atsiprašau, kad suklaidinau, nepagalvojau kad dar taip būna.. na bet čia ryanair,aišku,jei nesivargina dirbt su kitais..

Ryanair ne tik kad nesivargina dirbt su kitais, pas juos net nera jungiamuju skrydziu. jei skrendate su persedimu - gaunasi kaip 2 visiskai atskiri, niekuo nesusije skrydziai. Todel ir bagaza reikia pasiimti, ir priregistruoti is naujo smile.gif tik nesumastykite jo palikti, ir sesti i sekanti lektuva biggrin.gif
Atsakyti
tai jau dabar žinosiu, jei kada teks taip skrist...
Atsakyti
NIU va dabar ir as galiu papasakoti kaip skrydau sy ryanair pirma karta. skrydau is briuselio i kauna ir paskui atgal, buvau viena su dviem vaikais, metuku ir treju metu. iki pacio lektuvo vaziavau su buggy,(prie pat lektuvo nosies, vezima reikia sulankstyti, kad ji paimtu darbuotojai).kai atskridom i kauna, vezimas buvo jau padetas prie laiptu, tai jokiu problemu nebuvo.
o kai jau atgal skrydom, tai jau prasidejo biggrin.gif 1.boarding paso numeriai kudikio ir mano buvo skirtingi, tai reikejo laukti kol pakeis, gal ilgai gavosi...2. atejau i lektuva vos ne paskutine, tai kaip supratau vietos mano rankiniu bagazui jau nebuvo, tai pakisau ji po kojomis smile.gif
niu vienu zodziu, visaineblogai man kelione gavosi, tik visgi su dviem vaikais sunkoka doh.gif
tiesa, uz vyro bilietus nieko negrazino, tokia tvarka, ka jau padarysi.
Atsakyti
[quote=jazva,2010 09 15, 21:07]
Visa laika galvojau,kad ,nei peilio,nei zirkliu veztis negalima.Randu toki daikta
RANKINIAME BAGAŽE VEŽTI DRAUDŽIAMI DAIKTAI
• peilius su ilgesne kaip 6 cm ašmenimis;
• žirkles ilgesniais kaip 6 cm ašmenimis, matuojant nuo sukimosi taško;

/quote]

Ar tikrai galima vežtis peilį rankiniame bagaže?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 09 20, 10:49)
Ryanair ne tik kad nesivargina dirbt su kitais, pas juos net nera jungiamuju skrydziu. jei skrendate su persedimu - gaunasi kaip 2 visiskai atskiri, niekuo nesusije skrydziai. Todel ir bagaza reikia pasiimti, ir priregistruoti is naujo smile.gif tik nesumastykite jo palikti, ir sesti i sekanti lektuva biggrin.gif

Ta suprantu, kad cia atskiri skrydziai ir bagaza reik tampytis su savim drinks_cheers.gif Tik va galvojau , nors ir nusipirkau, bet gal neimti to priduodamo bagazo, kad tik suspeti persest ax.gif
Papildyta:
Dar gal galetumete patart del vezimeliu 4u.gif Skrendu su 1 m. vaiku ir noreciau pasiimti vezimeli , toki kaip sketukas, bet jam ant virsaus dar tvirtinasi auto kedute. Tai idomu kaip cia skaiciuotu ,kaip viena daigta ar du? Ir jei auto kedute atskirai, tai kur ir kaip uz ja susimokketi, kad galeciau veztis? 4u.gif
Atsakyti
g.gif kaip manot kaip geriau kremus, kvepalus ir pan. sudeti i viena didesni maisiuka ta uzsegama ar galima i lkelis mazesnius? g.gif kazin kaip geriau, nes dabar bandziau pasidelioti tai man labai gerai gaunasi du pilni mazesni maisiukai
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 20, 19:07)
g.gif kaip manot kaip geriau kremus, kvepalus ir pan. sudeti i viena didesni maisiuka ta uzsegama ar galima i lkelis mazesnius? g.gif  kazin kaip geriau, nes dabar bandziau pasidelioti tai man labai gerai gaunasi du pilni mazesni maisiukai

Ryanair taisyklese nurodyta, kad visi skysciai turi tilptii viena ne didesni negu 20x20cm(iki 1 litro) permatoma maisiuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 20 rugsėjo 2010 - 19:00
QUOTE(Caca* @ 2010 09 20, 20:00)
Ryanair taisyklese nurodyta, kad visi skysciai turi tilptii viena ne didesni negu 20x20cm(iki 1 litro) permatoma maisiuka.

4u.gif
O kiek ml tam maišiuke gali būti? Nešioju linzes - įdomu ar galima vežtis skysčio buteliuką?
Atsakyti