QUOTE(vile999 @ 2010 09 18, 13:44)
truputi papriestarausiu lektuvai neskranda i pagrindinius oro uostus, bet pvz stanstead oro uoste pridavus rankine ir likus valandai iki skrydzio, bus sunku nulekt iki tu vartu, nes tos bendros eiles prie patikros buna tokios dideles, o jeigu dar sumastys kazka patikrint is jusu rankinio bagazo, tai reiks lekt issisiepus iki vartu ne karta man taip buvo, o pazistamu yra, kur ne karta teko pirkt kitus bilietus
na taip, jei jau prie patikros eilės didelės, tada taip. į uk neskridus ten, tai įsivaizduoju ,kad būna daug žmonių... užteko jau pamatyt kaune kokios eilės į kiutus skrydžius ir į uk.. bet aš ten daugiau turėjau omeny rašydama sekt ar nepasikeičia vartai, tai jau realiai esi po patikros, tai jei ir pasikeičia, ten jau turbūt viduj ne tokie dideli atstumai.
QUOTE(Laaila @ 2010 09 19, 21:47)
Skrendam per Frankfurta ir iki persedimo lieka 2 val., tai man staiga pasidare neramu ar spesiu Frankfurte pasiimt ir vel priduot bagaza? Ir ar daznai tie lektuvai veluoja? Gal yra tikimybe, kad aplamai galiu nespet persesti?
tai su persėdimu skrendant paprastai nereikia pasiimt bagažo,viską jau iš kart keliauja. jum tik reiks eit kur jau prie reikiamos eilės prisičekint.
vėluoja lėktuvai, visaip būna. bet jei vėluoja dėl oro sąlygų ar pan. tai paprastai jau ne tavo kaltė, tai nieko ir nepakeisi.