Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

QUOTE(Globusyte @ 2010 10 12, 22:33)
YRA tvarkaraštis ir labai labai patogus. Beje, juos dalina pačiame mikriuke.

prasau imesk laikus kada vaziuoja nuo 15 iki 17 val. ir trumpai papasakok pro kur mieste vaziuoja?

aciu is anksto!
Atsakyti
Nuo Spaudos rūmų: 15.05, 15.55, 16.20,16.45,17.10
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 10 13, 11:07)
Nuo Spaudos rūmų: 15.05, 15.55, 16.20,16.45,17.10

aciu!
o is rastinenu tokiu laiku?
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 10 13, 12:42)
aciu!
o is rastinenu tokiu laiku?

jau nebereik - gavau is Austejos;)
Atsakyti
Labas rytas,

pries pora savaiteliu atsikeleme gyventi i Rastinenus thumbup.gif Visa vasara vyko statybos, tad isikelem tik rudeniui ipusejus. Gyvenam SB Meta, turim du kliackus, viena jau i mokykla soliuoja, kitas dar mazius po namus smirineja tongue.gif Tikiuosi priimsit nauja kaimynka blush2.gif

P. S. o nugelezinimo filtra mes kaip tik kita savaite statomes, nes per pora savaiciu visi unitazai ir kriaukles parudavo, vanduo ziauriai smirda ir rudas blink.gif blink.gif brangu, bet kitos iseities nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliukas2: 14 spalio 2010 - 09:56
QUOTE(Migliukas2 @ 2010 10 14, 09:55)
Labas rytas,

pries pora savaiteliu atsikeleme gyventi i Rastinenus thumbup.gif  Visa vasara vyko statybos, tad isikelem tik rudeniui ipusejus. Gyvenam SB Meta, turim du kliackus, viena jau i mokykla soliuoja, kitas dar mazius po namus smirineja tongue.gif  Tikiuosi priimsit nauja kaimynka blush2.gif

P. S. o nugelezinimo filtra mes kaip tik kita savaite statomes, nes per pora savaiciu visi unitazai ir kriaukles parudavo, vanduo ziauriai smirda ir rudas blink.gif  blink.gif brangu, bet kitos iseities nera

Sveika prisijungus. As irgi Metoj 4u.gif
Atsakyti
Natalocka, filtru nestatem, internetas omnis. Berods Kalorijoj erdves traukia.

Metos chebra renkasi smile.gif Migliuk, o kurioj vietoj Metoj?
Atsakyti
[quote=zzuika,2010 10 14, 12:07]

Na cia turbut Metos pabaigoj, vienu zodziu Bubose, siek tiek uz parduotuves kitoje kelio puseje. Net nezinau kaip tiksliai apibudinti.
Cia pasiskaicaiu, kad nelabai saugu cia, o as dienomis atsiputus su vezimu vaiksciojau blink.gif Reiks duju balioncika isitaisyti!
Atsakyti
QUOTE(Migliukas2 @ 2010 10 14, 10:55)
Labas rytas,

pries pora savaiteliu atsikeleme gyventi i Rastinenus thumbup.gif  Visa vasara vyko statybos, tad isikelem tik rudeniui ipusejus. Gyvenam SB Meta, turim du kliackus, viena jau i mokykla soliuoja, kitas dar mazius po namus smirineja tongue.gif  Tikiuosi priimsit nauja kaimynka blush2.gif

P. S. o nugelezinimo filtra mes kaip tik kita savaite statomes, nes per pora savaiciu visi unitazai ir kriaukles parudavo, vanduo ziauriai smirda ir rudas blink.gif  blink.gif brangu, bet kitos iseities nera

Mes irgi ruosiames statyti filtrus,. O jus statysite tuos uz trys tukst. O kur zadate isigyti. pagarbiai
Atsakyti
[quote=Migliukas2,2010 10 14, 10:11]
[quote=zzuika,2010 10 14, 12:07]

Na cia turbut Metos pabaigoj, vienu zodziu Bubose, siek tiek uz parduotuves kitoje kelio puseje. Net nezinau kaip tiksliai apibudinti.
Cia pasiskaicaiu, kad nelabai saugu cia, o as dienomis atsiputus su vezimu vaiksciojau blink.gif Reiks duju balioncika isitaisyti!
[/quote]
Del saugumo tai net nezinau, neturiu as to balionelio, ale kaip sakant ir plyta ant galvos gali nukrist.
O tai gal tu tam dideliam baltam name?
Atsakyti
[/quote]

Man trodo mane suseke ax.gif , jei kalbi apie ant slaito stovinti is paziuros dideli, tai sitas. O viduje nera jau jis toks gremezdiskas, na ne 200 kavdratu, zymiai maziau mirksiukas.gif O tu kazkur salia?

Filtra mes perkame is tu, kas dare grezini, UAB Artva, su pastatymu 2200, nu man ziauriai rangiai atrodo, bet kitaip neiseina schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Migliukas2,2010 10 14, 10:42]
[/quote]
Man trodo mane suseke ax.gif , jei kalbi apie ant slaito stovinti is paziuros dideli, tai sitas. O viduje nera jau jis toks gremezdiskas, na ne 200 kavdratu, zymiai maziau mirksiukas.gif O tu kazkur salia?

Filtra mes perkame is tu, kas dare grezini, UAB Artva, su pastatymu 2200, nu man ziauriai rangiai atrodo, bet kitaip neiseina schmoll.gif
[/quote]
Matyt kalbu apie ta 4u.gif Dvieju aukstu, v 4u.gif Vieno slaito stogu. Is paziuros tikrai didelis atrodo. Na as nevisai salia, as truputi giliau. Tu galima sakyti gyveni per viduri nuo manes ir zzuikos smile.gif 4u.gif
Atsakyti