Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

QUOTE(Buttuke @ 2010 09 22, 12:02)
na ir įvykiai mūsų kaime blink.gif  gėlyte 4u.gif
kada galiu užeit bigsmile.gif per varvančią nosį nieko nematau, tik kad ir čiaudulys man nepadeda cool.gif bet ir mažasis apsislogavo verysad.gif

Globusytės Žiogiuką su praėjusiu tortadieniu  birthday.gif

siandien gali uzeit kada nori nuo 4, nes einu migdyt vaika, bijau, kad ir pati galiu uzmigt biggrin.gif 4u.gif
arba galiu palikt verandoj, tai pasiimsi bet kada, kaip tau geriau?
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2010 09 22, 13:22)
siandien gali uzeit kada nori nuo 4, nes einu migdyt vaika, bijau, kad ir pati galiu uzmigt biggrin.gif  4u.gif 
arba galiu palikt verandoj, tai pasiimsi bet kada, kaip tau geriau?

sakai verandoj.... g.gif o jei neatpažinsiu aš tos pasiledėlės.. ne tą vazoną pačiupsiu biggrin.gif
gal galima rytoj? na dar priklauso kokia ryt savijauta bus doh.gif būnat namuose?
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 09 22, 15:02)
sakai verandoj.... g.gif o jei neatpažinsiu aš tos pasiledėlės.. ne tą vazoną pačiupsiu biggrin.gif
gal galima rytoj? na dar priklauso kokia ryt savijauta bus doh.gif būnat namuose?

ateik ryt poryt (manes abi dienas nebus, vakare grisiu ryt, bet nezinau kelinta, o penktadieni isvaziuosim vakare), bet kada gali, paliksiu as ja imerkta i kibireli balta (nepamenu nuo ko biggrin.gif ) zodziu ne vazone jinai biggrin.gif ir bus kai tik uzlipsi laiptukais po desine bigsmile.gif (cia kad rastum) smile.gif

dar ir jaronima pasiimk, jei nori, salia imerksiu, jis siaip gerai vaiku kambary augint, grynina ora ir patrynus tarp ranku kvapas malonus pasklinda (nors mano vyras galvoja priesingai biggrin.gif ) ir tas aromatas irgi nuo slogos tipo gerai. zababonas, ale jei nori paimk, yra pas mane tu jaronimu 4u.gif

Atsakyti
Koks gražus ruduo..... rolleyes.gif
Atsakyti
O man ruduo siemet slykstus. Dar niekad taip nelaukiau ziemos.....Dregna, vesu, slapia visur, br.....
Atsakyti
Nagi nagi, tik pažiūrėk kokie medžiai gražūs...spalvoti... rolleyes.gif

Aš žiemos greičiau laukiu(arba trinkelių), nes dabar tik su guminiais iki mašinos doh.gif
Atsakyti
Na va pagaliau mes sengiam pirmuosius zingsnius savarankiskai smile.gif Kaip lokys replioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 09 30, 14:00)
Na va pagaliau mes sengiam pirmuosius zingsnius savarankiskai smile.gif Kaip lokys replioja smile.gif

SVEIKINAME 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzuika: 30 rugsėjo 2010 - 14:04
QUOTE(zzuika @ 2010 09 30, 14:03)
SVEIKINAME 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

DEKOJAME 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 09 29, 11:52)
Nagi nagi, tik pažiūrėk kokie medžiai gražūs...spalvoti... rolleyes.gif

Aš žiemos greičiau laukiu(arba trinkelių), nes dabar tik su guminiais iki mašinos doh.gif

kaip tai buvo man pazistama - ir dziaugiuos kad viskas praeity... smile.gif ateis ir i tavo kiema svente:)
Papildyta:
QUOTE(Daivulka @ 2010 09 30, 15:00)

sveikinam ir mes! wink.gif
Atsakyti
Na papasakokit, kas jau pradėjot šildymo sezoną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 10 05, 17:26)
Na papasakokit, kas jau pradėjot šildymo sezoną? smile.gif

Mes jau pasikurename vakarais, kad silciau butu nakti g.gif
Atsakyti